Кулінарні курси

  • 8 СІЧНЯ
    Як розвивати в собі культуру харчування, якщо протягом всього дня Ви знаходитесь на роботі, або може у Вас зовсім не залишається часу на приготування їжі? SMART- кулінарія – це те, що Вам треба! Ми розповімо як закупити продукти на тиждень, як їх підготувати для подальшого приготування, покажемо і навчимо Вас готувати складні на перший погляд страви всього лише за 30 хвилин! Розповімо як зекономити бюджет на продукти, а також покажемо, скільки пройдені страви будуть коштувати в ресторані. SMART-...
    Smart Home Culinary
  • 8 СІЧНЯ - Ранковий Курс
    Курси кондитерів – це 3 тижні інтенсивного навчання кондитерському мистецтву: випічка, десерти, класичні та мусові торти, морозиво та сорбети, основи роботи з шоколадом, карамеллю, а також з усіма можливими видами декорування, починаючи від традиційного кремового оформлення, до нових методів – дзеркальної глазурі та шоколадного велюру....
    Курс кондитера
  • 15 СІЧНЯ
    Насичені 15 днів курсу і ваша кухня перетвориься в Мішленівський ресторан зі справжніми кулінарними шедеврами!
    Кулінарний курс "BASIC Lvl"
  • 20 СІЧНЯ
    Насичена 10-ти денна практична програма, що створена на основі рекомендацій провідних пекарів-технологів, зарубіжної літератури; відфільтрована до найдрібніших деталей та адаптована для людини, що раніше не мала досвіду роботи з хлібом.
    Пекарський курс "Хліб та випічка"
  • 22 СІЧНЯ
    Стань експертом у приготуванні страв м'яса за 5 днів: 16 страв з м'яса, 16 соусів, 16 гарнірів! За тиждень Ви дізнаєтеся - як обирати, підготовляти, а найголовніше - готувати м'ясо з допомогою 6-ти технік. Разом з цим ми підберемо соуси, гарніри, що ідеально підходять до м'ясних страв....
    Кулінарний курс "Тільки м'ясо"
  • 29 СІЧНЯ
    Торти, які стануть трендом 2018 року і будуть найбільш обговорюваними в світі кондитерського мистецтва
    The element of Cake

Кулінарні майстер-класи

  • 9 ГРУДНЯ
    Грузинська кухня – одна з найяскравіших візитівок цієї країни. Трациційне грузинське застілля – ціла культура народу, а грузинські страви завжди повинні відповідати цьому рівню та очікуванням.
    Грузинська кухня
  • 10 ГРУДНЯ
    Соус – це серце кухні. Будь-яка страва буде вважатися неповноцінною, якщо вона подана без-будь якого соусу чи його редукції. Багато соусів містять в собі спеції та смакові речовини, що діють збудливо на органи травлення, яскравий окрас соусів вигідно відтіняє кольори….
    Соуси
  • Кулінарна школа Евгенія Чернухи
    17 ГРУДНЯ
    Різото, моцарела, паста, чіабата, мінестроне, тірамісу і лазанья – іншими словами це Італія. Італійська кухня - це не тільки піцца та паста, як зазвичай вважають. Насправді поняття італійської кухні включає в себе величезну кількість дивовижних страв з неймовірним та незабутнім смаком. Ця кухня значно відрізняється від французької вже тим, що процес приготування їжі набагато простіший, без особливих ….....
    Італійська кухня
  • 17 ГРУДНЯ
    Ця дивовижна кухня поєднує в собі одразу декілька напрямків – в’єтнамську, китайську, тайську, малайзійську, індонезійську, корейську, сінгапурську, лаоську та звісно ж японську. Захоплення паназійською кухнею можна пояснити тим, що вона дуже добре зберігає…..
    Паназіатська кухня
  • 23 ГРУДНЯ
    Аромати диму від барбекю, найніжніша булочка для гамбургера, котлета з мармурової яловичини приправлена соусом Ворчестер, або справжні автентичні donats, які так часто показують в американських фільмах, а можливо солодке морозиво, зроблене своїми руками, що так нагадує те, яке готують в штатах?...
    Real american food
  • Кулінарна школа Евгенія Чернухи
    24 ГРУДНЯ
    Французька кухня на сьогоднішній день найпопулярніша в світі. Хоча ми і спостерігаємо за новими тенденціями і пристрастями в світі кулінарії, як наприклад захоплення східною кухнею, в тому числі китайською та японською, але все ж класика завжди перемагає. Вишукана та проста, розкішна та економічна, важка та логічна французька кухня, безперечно, вплинула на розвиток всієї сучасної європейської, і не лише європейської, кулінарії. ...
    Французька кухня
  • 13 СІЧНЯ
    Майстер-клас "Оригінальний сніданок" разроблений для спрощення задач, що виникають у багатьох кожного ранку - приготувати поживний сніданок, зробити обід дітям в школу чи собі на роботу. Щоб це не займало багато часу, було дуже смачним, поживним та корисним. На основі отриманої інформаціі можна строрювати свої авторські рецепти на кожен день....
    Оригінальні сніданки
  • 21 СІЧНЯ
    Як сильно ви любите бургери? Перед тим як розпалити мангал, ви ходите по ринку в пошуках найкращого м’яса, перебираєте рецепти найкращої котлети, шукаєте соус для нових смакових вражень. Але булочка – це цілковита драма! Купувати – варіант для новачків, приготувати сомостійно - high level !...
    Бургер від А до Я
  • 27 СІЧНЯ
    Більшість людей вважають, що приготувати ідеальний стейк можливо тільки з вирізки чи битка. Але ж це лише 4% від маси бичка! А куди ж подіти решту частин?
    М'ясний клуб: тріо стейків

Кондитерські майстер-класи

  • 09 ГРУДНЯ
    Випікання еклерів - сворідний ритуал, що потребує уваги, спокою та обов'язково любові до них. Відкрийте цей класичний десерт в сучасній формі та дізнайтеся усі тонкощі в його приготуванні, начинках та работі з декором.
    Eclairs
  • 10 ГРУДНЯ
    Приготування десертів - важкий процес з масою деталей та ньюансів. А коли мова йде про французький макарон (macarons), кількість питань питань про їх правильне приготування одразу зростає. Відмінною рисою макарон є безліч кольорів та різномаїття начинок: мигдальні, шоколадні, кавові, фісташкові, полуничні, малинові, цитрусові, квіткові. яких тільки макарон не вигадають!...
    Les macarons magnifiques
  • 16 ГРУДНЯ
    Дзеркальна глазур, шоколадний велюр, кремю, конфі, дакуаз, штройзель та багато-багато іншого - ось що відрізняє сучасні мусові десерти від класичних. Мусовий десерт - це поєднання найніжнішого мусу на основі відомих та популярних фруктів: груша, яблуко, малина, так і екзотичних: лічі, манго, маракуйя, кокос а також різної кількості шарів - конфі, кремю, крустілант, ганаш, саблє. А найприємніше в цих десертах те, що Ви самі можете поєднати шари в десертах так, наскільки у Вас вистачить фантазії! ...
    Мусові десерти
  • 27 СІЧНЯ
    Французькі тарти - постійний експеримент. Але дуже часто експерименти не вдаються і нам доводиться готувати стандартний варіант тарта з яблуками або лимонним курдом. Майстер-клас "Неперевершені тарти" - можливість навчитися готувати тарти з абсолютно різними начинками: від соленої карамелі, до томатного мармеладу з блакитним сиром. Окрім цього майстер-клас розкриє секрети приготування класичного пісочного тіста в 4-х варіаціях....
    Неперевершені тарти
  • 28 СІЧНЯ
    Всім шокоголікам присвячується! Вироби з шоколаду підкорюють серця навіть найпалкіших прихильників солодкого, а уявіть, якщо поєднати в десерті шоколадні коржі, шоколадний крем, шоколадні прошарки та шоколадний декор? Вже уявили?! Тоді чекаємо Вас на майстер-класі "Магія шоколаду", де ми вивчимо усі тонкощі роботи з шоколадом, приготуємо різноманітні шоколадні цукерки, десерти та шоколадний декор....
    Шоколадні цукерки
  • COMING SOON
    Chocolate is art

Корпоративні майстер-класи

Корпоратив,  День народження, або просто дружній та сімейний відпочинок може бути проведений з користю та гарним настроєм в нашій школі.

Ми підберемо для Вас будь-який кулінарний майстер-клас з урахуванням Ваших побажань та проведемо незабутнє свято, що запам’ятається на довго, а якщо забажаєте організуємо справжній кулінарний поєдинок Team-building, поділивши Вас на команди!

СЕРТИФІКАТИ

Ви не знаєте яким подарунком здивувати своїх близьких, друзів та знайомих? Корисний подарунковий ваучер на майстер-клас або на кулінарний курс як ніколи порадує його власника!

Вільний вибір майстер-класів, чудова та дружня атмосфера, корисні знання та навички, що може бути кращим подарунком!

РЕСТОРАННИЙ КОНСАЛТІНГ

Допомога у  відкритті ресторану, організації роботи кухні, тренінги та навчання для персоналу. Виїздне навчання, майстер-класи, семінари від професійних майстрів в будь-яке місто кріїни та ближнього зарубіжжя. Спеціалісти нашої школи розроблять індивідуальне меню, десертну карту, кондитерську лінійку, проконсультують по обладнанню, інвентарю та

Партнери

РЕЦЕПТИ

Ідеальний стейк з яловичини

Ідеальний стейк з яловичини

Возьмем обычную вилку и попытаемся воткнуть ее в купленное мясо – она должна входить легко, без видимых усилий. Если не получается – это еще не значит, что мясо плохое, но для стэйка его лучше не брать. Лучше запеките или потушите его. Вынимаем мясо из холодильника за 30 минут до приготовления, чтобы оно согрелось до комнатной температуры. Сильный перепад температуры испортит вкус мяса, к тому же холодное мясо охладит масло на сковороде и будет уже не жарится а тушится. Нагреем сковороду на сильном огне. На горячую сковороду плеснем немного растительного масла, оно лучше, чем ...
Шоколадний Брауні

Шоколадний Брауні

Шоколад, сахар и масло растапливаем на водяной бане , даем остыть до комнатной температуры. Отделяем желтки от белков и взбиваем отдельно до пены, затем в остывшую шоколадную массу вводим желтки, перемешиваем, затем добавляем муку, и в конце белки и очень аккуратно перемешиваем. Массу выливаем в форму, застеленную пергаментом и выпекаем при температуре 180 градусов 25-30 минут.
Лавандовий лимонад

Лавандовий лимонад

В маленькой кастрюле, довести 1 стакан воды до кипения, выключить огонь и размешать в лаванду. Накрыть крышкой и дать настояться 30 минут.  После, пропустите лавандовый сироп через сито с мелкими отверстиями, для отцеживания лаванды. Тем временем в другой кастрюле, довести оставшийся 4 стакана воды и 1 стакан сахара до кипения, помешивая, пока сахар полностью не растворится. Снять с огня. В большом кувшине объединить сахарную воду, лавандовый сироп и лимонный сок. Перемешать и поставить в холодильник, пока не остынет.  Подавать с долькой лимона и льдом по желании.
Томатний Гаспачо

Томатний Гаспачо

Помидоры тщательно промыть, просушить и удалить плодоножки. Затем помидоры бланшировать, т.е. поместить в кипящую слегка подсоленную воду на несколько секунд. Затем резко охладить. Например выложить помидоры на лед. Затем помидоры почистить от кожуры и внутренностей. Должны остаться только очищенные стенки помидоров. Затем стенки помидоров нарезать средним кубиком 0,5 – 1 см. Конкассе готово. Лук репчатый почистить, промыть и бланшировать в кипящей воде. Затем лук порезать на небольшие кусочки, хаотично. Чеснок почистить, промыть, просушить и порезать средним кубиком. Болгарский пер ...

Про нас

Кулінарна школа Євгена Чернухи – школа, що приведе Вас у світ кулінарної майстерності, навчить готувати правильно, смачно та різноманітно, відкриє масу секретів та зруйнує стереотипи складності мистецтва кулінарії, що міцно закріпилися в нашому житті.

Наша основна місія: «Навчання людей правильному та якісному приготуванню ресторанних страв, а також  – довести те, що навіть найтяжчі страви можливо приготувати в домашніх умовах з доступними інгредієнтами».

Під керівництвом шеф-кухаря з багаторічним досвідом, бренд-шефом Кулінарної школи Євгена Чернухи та його досвідченої команди кухарів-викладачів: Сергієм Халімоном, Олегом Охріменко, Сергієм Морделем та Дариною Шкір на кулінарних курсах Ви зможете оволодіти величезною базою знань та навиків, яка зможе стати платформою для майбутніх досягнень у сфері кулінарії та кондитерського мистецтва!

 

На одноденних кулінарних майстер-класах, що проводяться на вихідних, Ви зможете поринути в атмосферу різних кухонь світу: від сонячної Італії до незвіданої Паназіатської кухні, оволодієте перевіреними рецептурами та новими знаннями і в подальшому зможете втілити їх на своїй кухні.

 

Під час занять  в кулінарній школі Євгена Чернухи ми навчимо Вас:

– Підбирати привильний та необхідний інвентар на кухні;

– Користуватися цим інвентарем та технікою;

– Підбирати, підготовувати, обробляти та зберігати продукти;

– Планувати своє меню та правильно поєднувати страви;

– Готувати ресторанні страви з простотою та легкістю;

– Правильно підбирати посуд для подачі;

– Сервірувати стіл за правилами ресторанного етикету;

– Декорувати страви, використовуючи різні техніки;

– Фантазувати на кухні, використовуючи різноманітні прийоми та продукти;

– А НАЙГОЛОВНІШЕ – навчимо Вас отримувати задоволення від приготування! кулінарні курси київ