Кулінарні курси

  • 17 ЛИПНЯ
    Курси кондитерів – це 3 тижні інтенсивного навчання кондитерському мистецтву: випічка, десерти, класичні та мусові торти, морозиво та сорбети, основи роботи з шоколадом, карамеллю, а також з усіма можливими видами декорування, починаючи від традиційного кремового оформлення, до нових методів – дзеркальної глазурі та шоколадного велюру....
    Курс кондитера
  • 31 ЛИПНЯ
    Стань експертом у приготуванні страв м'яса за 5 днів: 16 страв з м'яса, 16 соусів, 16 гарнірів! За тиждень Ви дізнаєтеся - як обирати, підготовляти, а найголовніше - готувати м'ясо з допомогою 6-ти технік. Разом з цим ми підберемо соуси, гарніри, що ідеально підходять до м'ясних страв....
    Кулінарний курс "Тільки м'ясо"
  • 26 ЧЕРВНЯ
    Навчання основним технікам та методам приготування сучасних десертів та тортів, виходячи з концепції існуючого або майбутнього бізнесу. Практичні поради та рекомендації для відкриття, розвитку, корекції солодких проектів.
    Торти та десерти для ресторанів/кав'ярень
  • 03 ЛИПНЯ
    Healthy Home Fast-food
  • 22 ЛИПНЯ
    Як розвивати в собі культуру харчування, якщо протягом всього дня Ви знаходитесь на роботі, або може у Вас зовсім не залишається часу на приготування їжі? SMART- кулінарія – це те, що Вам треба! Ми розповімо як закупити продукти на тиждень, як їх підготувати для подальшого приготування, покажемо і навчимо Вас готувати складні на перший погляд страви всього лише за 30 хвилин! Розповімо як зекономити бюджет на продукти, а також покажемо, скільки пройдені страви будуть коштувати в ресторані. SMART-...
    Weekend Smart-кулінарія

Кулінарні майстер-класи

  • 24 ЧЕРВНЯ
    Ця дивовижна кухня поєднує в собі одразу декілька напрямків – в’єтнамську, китайську, тайську, малайзійську, індонезійську, корейську, сінгапурську, лаоську та звісно ж японську. Захоплення паназійською кухнею можна пояснити тим, що вона дуже добре зберігає…..
    Паназіатська кухня
  • 24 ЧЕРВНЯ
    Французька кухня на сьогоднішній день найпопулярніша в світі. Хоча ми і спостерігаємо за новими тенденціями і пристрастями в світі кулінарії, як наприклад захоплення східною кухнею, в тому числі китайською та японською, але все ж класика завжди перемагає. Вишукана та проста, розкішна та економічна, важка та логічна французька кухня, безперечно, вплинула на розвиток всієї сучасної європейської, і не лише європейської, кулінарії. ...
    Французька кухня
  • 24 ЧЕРВНЯ
    Приготування десертів - важкий процес з масою деталей та ньюансів. А коли мова йде про французький макарон (macarons), кількість питань питань про їх правильне приготування одразу зростає. Відмінною рисою макарон є безліч кольорів та різномаїття начинок: мигдальні, шоколадні, кавові, фісташкові, полуничні, малинові, цитрусові, квіткові. яких тільки макарон не вигадають!...
    Les macarons magnifique
  • 25 ЧЕРВНЯ
    Різото, моцарела, паста, чіабата, мінестроне, тірамісу і лазанья – іншими словами це Італія. Італійська кухня - це не тільки піцца та паста, як зазвичай вважають. Насправді поняття італійської кухні включає в себе величезну кількість дивовижних страв з неймовірним та незабутнім смаком. Ця кухня значно відрізняється від французької вже тим, що процес приготування їжі набагато простіший, без особливих ….....
    Італійська кухня
  • 25 ЧЕРВНЯ
    Мало хто знає, що кухня Мексики за популярністю займає почесне друге місце одразу після Франції, переганяючи такі кухні світу, як італійську, японську та китайську. Мексиканську кухню часто характеризують як суміш кулінарних тардицій двох основних кухонь - французької та іспанської....
    Мексиканська кухня
  • 01 ЛИПНЯ
    Майстер-клас "Оригінальний сніданок" разроблений для спрощення задач, що виникають у багатьох кожного ранку - приготувати поживний сніданок, зробити обід дітям в школу чи собі на роботу. Щоб це не займало багато часу, було дуже смачним, поживним та корисним. На основі отриманої інформаціі можна строрювати свої авторські рецепти на кожен день....
    Оригінальні сніданки
  • 01 ЛИПНЯ
    Соус – це серце кухні. Будь-яка страва буде вважатися неповноцінною, якщо вона подана без-будь якого соусу чи його редукції. Багато соусів містять в собі спеції та смакові речовини, що діють збудливо на органи травлення, яскравий окрас соусів вигідно відтіняє кольори….
    Соуси
  • 01 ЛИПНЯ
    Часто трапляється, що замість очікуваного соковитого стейку ми отримуємо сухий, несмачний та неапетитний шматок м’яса. Що ж ми робимо не так? Як правильно готувати страви з м’яса, які маринади та гарніри доповнять Вашу страву?
    Бездоганне м'ясо

Корпоративні майстер-класи

Корпоратив,  День народження, або просто дружній та сімейний відпочинок може бути проведений з користю та гарним настроєм в нашій школі.

Ми підберемо для Вас будь-який кулінарний майстер-клас з урахуванням Ваших побажань та проведемо незабутнє свято, що запам’ятається на довго, а якщо забажаєте організуємо справжній кулінарний поєдинок Team-building, поділивши Вас на команди!

СЕРТИФІКАТИ

Ви не знаєте яким подарунком здивувати своїх близьких, друзів та знайомих? Корисний подарунковий ваучер на майстер-клас або на кулінарний курс як ніколи порадує його власника!

Вільний вибір майстер-класів, чудова та дружня атмосфера, корисні знання та навички, що може бути кращим подарунком!

РЕСТОРАННИЙ КОНСАЛТІНГ

Допомога у  відкритті ресторану, організації роботи кухні, тренінги та навчання для персоналу. Виїздне навчання, майстер-класи, семінари від професійних майстрів в будь-яке місто кріїни та ближнього зарубіжжя. Спеціалісти нашої школи розроблять індивідуальне меню, десертну карту, кондитерську лінійку, проконсультують по обладнанню, інвентарю та

Партнери

РЕЦЕПТИ

Ідеальний стейк з яловичини

Ідеальний стейк з яловичини

Возьмем обычную вилку и попытаемся воткнуть ее в купленное мясо – она должна входить легко, без видимых усилий. Если не получается – это еще не значит, что мясо плохое, но для стэйка его лучше не брать. Лучше запеките или потушите его. Вынимаем мясо из холодильника за 30 минут до приготовления, чтобы оно согрелось до комнатной температуры. Сильный перепад температуры испортит вкус мяса, к тому же холодное мясо охладит масло на сковороде и будет уже не жарится а тушится. Нагреем сковороду на сильном огне. На горячую сковороду плеснем немного растительного масла, оно лучше, чем ...
Шоколадний Брауні

Шоколадний Брауні

Шоколад, сахар и масло растапливаем на водяной бане , даем остыть до комнатной температуры. Отделяем желтки от белков и взбиваем отдельно до пены, затем в остывшую шоколадную массу вводим желтки, перемешиваем, затем добавляем муку, и в конце белки и очень аккуратно перемешиваем. Массу выливаем в форму, застеленную пергаментом и выпекаем при температуре 180 градусов 25-30 минут.
Лавандовий лимонад

Лавандовий лимонад

В маленькой кастрюле, довести 1 стакан воды до кипения, выключить огонь и размешать в лаванду. Накрыть крышкой и дать настояться 30 минут.  После, пропустите лавандовый сироп через сито с мелкими отверстиями, для отцеживания лаванды. Тем временем в другой кастрюле, довести оставшийся 4 стакана воды и 1 стакан сахара до кипения, помешивая, пока сахар полностью не растворится. Снять с огня. В большом кувшине объединить сахарную воду, лавандовый сироп и лимонный сок. Перемешать и поставить в холодильник, пока не остынет.  Подавать с долькой лимона и льдом по желании.
Томатний Гаспачо

Томатний Гаспачо

Помидоры тщательно промыть, просушить и удалить плодоножки. Затем помидоры бланшировать, т.е. поместить в кипящую слегка подсоленную воду на несколько секунд. Затем резко охладить. Например выложить помидоры на лед. Затем помидоры почистить от кожуры и внутренностей. Должны остаться только очищенные стенки помидоров. Затем стенки помидоров нарезать средним кубиком 0,5 – 1 см. Конкассе готово. Лук репчатый почистить, промыть и бланшировать в кипящей воде. Затем лук порезать на небольшие кусочки, хаотично. Чеснок почистить, промыть, просушить и порезать средним кубиком. Болгарский пер ...

Про нас

Кулінарна школа Євгена Чернухи – школа, що приведе Вас у світ кулінарної майстерності, навчить готувати правильно, смачно та різноманітно, відкриє масу секретів та зруйнує стереотипи складності мистецтва кулінарії, що міцно закріпилися в нашому житті.

Наша основна місія: «Навчання людей правильному та якісному приготуванню ресторанних страв, а також  – довести те, що навіть найтяжчі страви можливо приготувати в домашніх умовах з доступними інгредієнтами».

Під керівництвом шеф-кухаря з багаторічним досвідом, бренд-шефом Кулінарної школи Євгена Чернухи та його досвідченої команди кухарів-викладачів: Сергієм Халімоном, Олегом Охріменко, Сергієм Морделем та Дариною Шкір на кулінарних курсах Ви зможете оволодіти величезною базою знань та навиків, яка зможе стати платформою для майбутніх досягнень у сфері кулінарії та кондитерського мистецтва!

 

На одноденних кулінарних майстер-класах, що проводяться на вихідних, Ви зможете поринути в атмосферу різних кухонь світу: від сонячної Італії до незвіданої Паназіатської кухні, оволодієте перевіреними рецептурами та новими знаннями і в подальшому зможете втілити їх на своїй кухні.

 

Під час занять  в кулінарній школі Євгена Чернухи ми навчимо Вас:

– Підбирати привильний та необхідний інвентар на кухні;

– Користуватися цим інвентарем та технікою;

– Підбирати, підготовувати, обробляти та зберігати продукти;

– Планувати своє меню та правильно поєднувати страви;

– Готувати ресторанні страви з простотою та легкістю;

– Правильно підбирати посуд для подачі;

– Сервірувати стіл за правилами ресторанного етикету;

– Декорувати страви, використовуючи різні техніки;

– Фантазувати на кухні, використовуючи різноманітні прийоми та продукти;

– А НАЙГОЛОВНІШЕ – навчимо Вас отримувати задоволення від приготування! кулінарні курси київ