Паназія: секрети смаків

♦ СПЕЦЇЇ ♦

Ми заморочились та знайшли абсолютно всі оригінальні спеціїї, без яких ці страви можна вважати звичайними підробками та обов’язково поділимося з вами де їх можна без проблем придбати.

♦  ФЕРМЕНТАЦІЯ ♦

Научковий подхід до процесу. Оригинальний рецепт кім-чі та камбуча.

♦ WOK 

Більшість відео та книжок розкривають практику частково або некоректно. Ми навчимо прально користуватися технологією, поглиблюючись в деталі.

Страви, які Ви приготуєте на майстер-класі

ramen

СУП ЛАКСА

Інтерпретація улюбленого всіма супу Том-ям, яркий готують в Індонезії

charity

LAAB СВИНИНА ТА РИС

Рис та свинина, які готуються дуже цікавим методом в Тайланді та Лагосі 

meat

ЯЛОВИЧИНА ТУШКОВАНА З ОВОЧАМИ 

Найпопулярніша в’єтнамська вулична їжа, за якою стоять кілометрові черги

kung-pao-chicken

КУРКА ТІКА-МАСАЛА

Ця курка родом з Індії, стане найулюбленішою стравою на вашому столі 

spicy-food

 ВОК З ЧЛОВИЧИНОЮ ТА КАПУСТОЮ КІМ-ЧІ В ДВОХ ТЕКСТУРАХ  

Секрети ферментованої капусти, що підірве всі смакові рецептори

ПАНАЗІАТСЬКА КУХНЯ ЦЕ:

FOOD-PAIRING

поєднання на перший поглад нелогічних продуктів.

EASY

більшість рецептів готується за 15 хвилин

HEALTH

плавильний котел спецій, додавання продуктів ферментації тримають організм в тонусі на режимі «max»