Курс здорового питания

Пекарський курс “Хліб та випічка”

Курс по випіканню хліба – насичена 10-ти денна практична програма, що створена на основі рекомендацій провідних  пекарів-технологів, зарубіжної  літератури; відфільтрована до найдрібніших деталей та адаптована для людини, що раніше не мала досвіду роботи з хлібом.

Результат вийде бездоганним,  використовуючи в рецептах напрацьовані дрібниці, ньюанси в технології приготування виробів.

Точна інформація та 100%  практичний підхід допоможуть наглядно розібратися в процесах, що впливають на кінцевий результат та нададуть потужну платформу для подальшого виробництва та випічки, спираючись на базові знання.

Ідеальна випічка – якісна сировина та маленькі технологічні ньюанси

baguette

Види та сорти муки

◊ пшеничний цільнозерновий та вищій сорт

◊ житній цільнозерновий та обдирний

◊гречаний

◊вівсяний

◊ спельта.

bread

Закваски, ензими та дріжжі

◊ пшенична закваска

◊ житня закваска

◊ живі та сухі дріжджі

Вся програма на курсах хлібопекарів Київ.

croissant

Вибір обладнання

На курсі паралельно відпрацьовується технологія випічки для досягнення результату як на професійному обладнанні, так і на побутовій в домашніх умовах.

Надаються рекомендації з вибору техніки виходячи з поставлених цілей.

bread-2

Технологічні секрети та ньюанси

Побудова всіх етапів роботи з тістом :

1) заміс

2) предформовка

3) розстоювання

4) формовка

5) фінальне розстойка

5) надання  хлібу декоративних елементів

Засвоїти техніки хлеборобів-професіоналів здатен кожен за короткий проміжок часу, спираючись на перевірену якісну інформацію.

Програма курсу

 ВИДИ ТІСТА НА КУРСІ

Дріжджове

Листкове (класичне, прісне, інвертоване)

На заквасці

Здоба

КОЖЕН ВИРІБ – ОКРЕМИЙ ВИД ТІСТА

Зерновий хліб на заквасці

Чіабатта

Тостовий хліб “Pain de Mie”

Класичний молочний батон

Вівсяний хліб

Житньо-спельтовий хліб з насінням та родзинками

Гріссіні

Кулінарна школа Евгенія Чернухи
Кулінарна школа Евгенія Чернухи

Багет з манки с часником та травами

Класичний французький багет

Гречаний багет з солодом та льоном

Спельтовий хліб

Німецький  житній хліб “Пумпернікель”

Цільнозерновий сільський хліб

Кукурудзяний зерновий хліб з морквою та травами

Круасан класичний, з фундуком та шоколадом

Вироби з прісного листкового тіста з начинками

Класичний Штоллєн

Ромова баба

Бріош

Заварний житній хлеб

Кулінарна школа Евгенія Чернухи

Графік навчання

РАНКОВИЙ КУРС

◊ 2 тижні

◊ понеділок – п’ятниця (сб-нд вихідні)

◊ 10:00 – 15:00

WEEKEND КУРС

 ◊ 10 днів

◊ субота – неділя

◊ 10:00 – 15:00

Варианты обучения

Данные о курсе

Длительность: 10 днів по 5 годин

Количество проработанных рецептов: 20 рецептів

Количество человек в группе: 6 (перед оплатою курсу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 15 000,00 грн.