Шоколатье: Нарізні цукерки

Нарізна шоколадна цукерка – мистецтво створення шарів на основі різних текстур та смакових поєднань!

Класична шоколадна цукерка вже не така цікава та нова. Світ кондитерського мистецтва розширюється з кожним днем, а нові техніки витісняють класичні старі.

Нарізна цукерка не потребує особливого інвентарю, але вимагає знань в сфері створення різних видів шарів: кремьо, конфі, зефіру, нуги та інших солодких текстур, які і роблять цей вид десерту надзвичайним.

Майстер-клас “Шоколатье:нарізні цукерки” – відкриваємо нові горизонти в шоколадному світі!

Шоколадні цукерки,  які Ви приготуєте на майстер-класі

КОКОС – МАНГО

кремьо з кокосовим молоком, конфі манго в білому шоколаді

БАНАН – СОЛЕНА КАРАМЕЛЬ

солена карамель з бананом в молочному шоколаді

МИГДАЛЬ –  МАЛИНА

мигдальный марципан з Амаретто, білим шоколадом та сублімованою малиною в білому шоколаді

ВИШНЯ BAILEYS

 Вишневий мармелад в білому шоколаді

Вивчені техніки та технології

КРЕМЬО

Кремова начинка, за консистенцією щільніша ніж конфі і кюлі на основі крему Англєс

Приготування кремьо на основі молока

Приготування кремьо на основі шоколаду

КОНФІ ТА МАРМЕЛАДИ

Приготування конфі (консистенція джему) на основі фруктів

Основи роботи з фруктовим handmade мармеладом

НУГА ТА МАРЦИПАН

 Класичний традиційний рецепт приготування нуги на основі білків

Марципан в домашніх умовах та методи приготування

ШОКОЛАД

Особливості роботи з молочним шоколадом

Особеливості роботи з білим шоколадом

Темперування та надання глянцю