Smart Home Culinary

Віддавайте кулінарії рівно стільки часу, скільки необхідно. Решту витрачайте на себе!

 

 ◊ Экономія свого часу, раціональне використання продуктів, ресторанні страви швидко та професійно!

◊ Мы допоможемо Вам економити 70% часу, який Ви витратите на себе; 30-50% продуктів

◊ Ви будете готувати рівно стільки, скільки необхідно Вам та Вашій родині та правильно підходити до заготовок, та, головне, смачна здорова їжа своїми руками!

◊ Адаптована програма роботи професійної кухні ресторану для домашнього  використання.

4 дні = 20 годин = більше 30-ти страв та кулінарних технік

Готуйте ресторанну їжу максимум за 30 хвилин, харчуйтесь правильно, раціонально розподілюйте бюджет

S

“Немає часу для кулінарії” – це не про Вас!

Приходите з работи і максимум на що хватає сил  – це приготувати бутерброд чи розігріти позавчорашню їжу? Ми виправимо цю ситуацію та ввечері Ви будете готувати свіжі страви з під ножа!

M

Максимальна економія часу та фінансів:

Декілька годин, проведених за плитою перетворяться в 30 хвилин задоволення, а витрачена сума на продукти стане найраціональнішою статтею витрат у Вашому бюджеті, адже Ви не викинете ні граму продуктів в смітник!

A

Готувати можна швидко, тут і зараз:

Страви стануть з’являтися на Вашому столі з тією ж швидкістю, як їх подають  в ресторанах: салат за 15 хвилин, супи та бульйони за 20 хвилин, основна страва та десерти за 30 – 40 хвилин!

R

Рестораний підхід на домашній кухні:

1 день на тиждень, витрачений на закупівлю та приготування заготовок на 4 – 7 днів, що зрештою дасть можливість протягом тижня витрачити більше часу на відпочинок та свою родину!

T

Всього 20 годин для нового підходу в кулінарії:

20 годин практичного навчання, всього лише 4 дні та Ваша кулінарна база поповниться основним набором технік та методик приготування, якими користуються шефи на кухні ресторану!

Вивчені техніки

number-one-in-a-circle

Супы

◊ Основи італійських супів

◊ Японські супи

◊ Крем – супи

◊ Прозорі та наваристі бульйони

number-two-in-a-circle

Салати та закуски

◊ Бальзамічні соуси

◊ Майонезні та голандські основи соусів

◊ Вершкові соуси

◊ Техніка Пашот

◊ Маринади для риби, м’яса

◊ Рesto та marinara

number-three-in-a-circle

Основні страви

◊ Кнельні маси на основі м’яса/птиці/риби

◊ Фарші

◊ WOK

◊  Тушкування та гриль

◊ Рис різних сортв

◊ Витримка м’яса та зберігання

number-four-in-circular-button

Тісто та десерти

◊ Pasta Fresco

◊ Тісто Filo

◊ Тісто Tempura

◊ Пісочне тісто

◊ Вершкові десерти

◊ Сорбети та морозиво

Програма курсу

Крем-суп зі шпинату та кнелями з лосося;

Терін з курки з японським майонезом;

Тар-тар з яловичини; Севіче з овочей;

Салат «Цезарь»; Листя салату з малиновим дресінгом;

Суп “Nabe” з морепродуктами

Суп «Minestrone» з соусом «Pesto»

Італійські  м’ясні кульки «Polpette» з соусом «Marinara»

WOK з індичкою, овочами та соусом манго

Равіолі з м’ясом птиці у сироному соусі

Вишневий пиріг в тісті «Filo»

Швидка качка по-пекінськи

Темпура з овочів з соусом «Ponzu»

Fricasse з курки

Стейк T-bone

Картопляний гратен

Ванільна Panna Cotta

Різотто з морепродуктами

Рулетики зі свинини в соусі чілі

Яйця «Benedict»  з соусом «Hollandaise»

Кіш-лорен з двома начинками

Сорбет з ягід

МОЖЛИВІ ВАРІАНТИ НАВЧАННЯ

(згідно з розкладом)

РАНКОВИЙ КУРС

◊ 4 дні

◊ понеділок – четвер

◊ 10:00 – 15:00

ВЕЧІРНІЙ  КУРС

 ◊ 4 дні

◊ понеділок-четвер

◊ 18:00 – 23:00

WEEKEND КУРС

 ◊ 4 дні

◊ субота-неділя

◊ 10:00 – 15:00

Online – курс “Smart – кулинария”

– 5 годин відео-контент

– навчання в домашніх умовах

– книга рецептів по курсу

– Smart – рекомендації

Викладачі курсу

ЗАСНОВНИК ТА БРЕНД-ШЕФ КУЛІНАРНОЇ ШКОЛИ: 

ЧЕРНУХА ЄВГЕН

ВИКЛАДАЧ КУЛІНАРНИХ КУРСІВ ТА МАЙСТЕР-КЛАСІВ: 

МОРДЕЛЬ СЕРГІЙ

ВИКЛАДАЧ КУЛІНАРНИХ КУРСІВ ТА МАЙСТЕР-КЛАСІВ: 

ШЕВЧЕНКО ОЛЕГ

Дані про курс

Тривалість: 4 дні по 5 годин

Кількість опрацьованих рецептів: до 30

Кількість осіб в групі: 10 (Перед оплатою курсу рекомендуємо забронювати місце)

Вартість курсу: 6000 грн

Що у вас буде на виході