Така різноманітна птиця

М’ясо курки одне із найпопулярніших на наших столах. Саме її величності курці і присвячується майстер-класс “Така різноманітна птиця”!  

Ми обговоримо моменти правильного вибору м’яса:

◊ безвідходне розбирання, щоб повністю використовувати всі частина м’яса;

◊ методи зберігання та заготовки для того, щоб ви могли приготувати домішню вечерю за 20 хвилин;

◊ ньюанси в способах приготування – смаження, тушкування, запікання, ідеальний бульйон. Щоб кожен шматочок був соковитим та м’яким, наповнений смаками та ароматами;

◊ проведемо міні-лекцію про те, що таке м’ясо з хімічної точки зору. Білки – мотоди впливу для ідеально м’якого стану. Жири – чому їжа із жироного м’яса чи з додаванням вершкового масла смачніша. Вуглеводи – що таке реакція Майяра простими словами, звідки з’являються аромати, що викликають апетит.

На майстер-класі всі страви будуть приготовлені виключно з м’яса курки, при чому Вам достатньо придбати одну курячу тушку для того, щоб з усіх частин приготувати 5 неймовірно смачних страв! 

На майстер-классі ми приготуємо:

Курча по-британськи з овочами та соусом Грейві

Orange chicken

Курка, запечена під соусом Бешамель з помідорами та Чеддером  

Тушонка з куриці у власному соку / ніжки Конфі

Ідеальний паштет з курки з грибами та редукцією з 5-ти видів  алкогольних напоїв 

Варианты обучения

Данные о курсе

Длительность: 5 годин

Количество проработанных рецептов: 5

Количество человек в группе: 12

Стоимость курса: 1200 грн.