Курс кондитера

Цей курс для вас, якщо ви бажаєте створювати солодкі вироби, відчуваючи  власноруч кожну деталь, развивати в собі творчість художника та кондитера водночас, здобувати впевненність в своїх діях!

 Під час курсу Ви:

Програма курсу

(натистнiть на певний день для вiдображення детальної програми)

«МАЛИНА – М’ЯТА» (дакуаз  з сублімованою малиною, крустілант з молочним шоколадом, кремьо з м’ятою та білим шоколадом, малиновий мус з м’ятою)

«МОРКВА – ЦИТРУС» (морковний бісквіт, цитрусовый курд, кремьо малинове, мус морковний з лікером)

«BLACK CURRANT» (бісквіт брауні, кремьо чорна смородина, мус з маскарпоне та молочним шоколадом)

«ГРУША – ЯБЛОКО» (японський заварний бісквіт, взбитий ганаш на основі молочного шоколаду з роялтіном, кремьо груша, мус груша-яблуко з лікером.)

“СHERRY BOOM” (тарт на основі пісочного тіста саблє, термовишня, сфера на основі ванільного мусу з шоколадним кремьо)

«CHERRY COOKIES (трубочки з пісочного тіста з вишнею, вершковий крем-мус, шоколадна дзеркальна глазур з вишнею)

“EXOTIC” (кокосовий  масляний бісквіт зі шматочками манго, кремьо ананас, конфі манго, мусс на кокосовому молоці з лікером Малібу)

«ВИШНЯ – ФІСТАШКА» (шоколадний бісквіт з вишнею, кремьо на основі молочного шоколаду, термо-вишня, мус фісташковий)

«ГАРБУЗ-АБРИКОС З АМАРЕТТО» (масляний бісквіт з Амаретто, компоте абрикос, крустілант з білим шоколадом, ганаш на основі молочного шоколаду, мус з гарбузом та Амаретто)

«БАНАН – МАНГО» (тарт з банановим курдом, збитий ганаш на основі молочного шоколаду, мус манго)

«ГРЕЧКА – ЯБЛУКО» (японський заварний бісквіт, збитий ганаш на основі молочного шоколаду з роялтіном, кремьо груша, мус груша-яблуко з лікером)

МЕДОВИК З МАНГОВИМ МУСОМ 

«RED VELVET» З ТЕРМО-ВИШНЕЮ 

«ПОЛУНИЦЯ – ШОКОЛАД»: ванільний бісквіт з олією, збитий ганаш на молочному шоколаді, заварний крем-мус з полуницею.

“CHOCOLATE BROWNIES” З КРЕМОМ “МАНГО-МАРАКУЙЯ”

ФІСТАШКОВА PANNA-COTTA З АБРИКОСОВИМ КОНФІ ТА МОЛЕКУЛЯРНИМ БІСКВІТОМ

PISTACHIO CHEESECAKE 

VANILLA CHEESECAKE З ЯГІДНИМ КОМПОТЕ

«NAPOLEONE»: хрустке тісто, крем Patessier, фруктовий ганаш, термо-вишня

«TART TATIN»: Pate Sablee, начинка з сезоних фруктів, напаж

ЦИТРУСОВИЙ ТАРТ  ЗІ ШВЕЙЦАРСЬКОЮ МЕРЕНГОЮ: пісочне тісто саблє,цитрусовий крем, швейцарська меренга

TAРT «ЛІСОВА ЯГОДА»:пісочне тісто саблє, ягідний запечений крем, збитий ягідний ганаш на основі білого шоколаду

ВІДЕНСЬКИЙ ШТРУДЕЛЬ В ТІСТІ “FILO” З ГОРІХАМИ

КЕКС ПО-ГОСТУ

POUND CAKE

МИГДАЛЬНИЙ КРУАСАН (листкове дріжджове тісто, мигдальний крем Франжипан, пропитка на основі Амарето)

СINNABON (дріжджовое тісто, шоколадно-мигдальний крустілант, вершковий крем, вершкова глазур)

ЕКЛЕР З КУРДОМ МАНГО-МАРАКУЙЯ З ПОКРИТТЯМ МАНГОВА ГЛАЗУР (покриття: мангова глазур)

ЕКЛЕР З КУРДОМ З ГРУШИ З КАРАМЕЛЬНИМ ПОКРИТТЯМ  

ЕКЛЕР З ЯБЛОЧНИМ КРЕМОМ “ПАТІСЬЄР”  З МАСКАРПОНЕ ТА ПОКРИТТЯМ З ЯБЛОЧНИМ КОМПОТЕ ТА ПРЯНОЩАМИ MACARONS “LEMONE CURD” 

MACARONS “CHOCOLATE – CHEESE” (ганаш на основі чорного шоколаду, базиліку та сиру Горгонзола)

КОРПУСНА ЦУКЕРКА “BOUNTY” (чорний/молочний шоколад, кокосова стружка з кремом на основі згущеного молока)

КОРПУСНА ЦУКЕРКА “SALTED CARAMEL” (чорний/молочний шоколад, ганаш на основі молочного шоколаду з соленою карамеллю)

КОРПУСНА ЦУКЕРКА “CHERRY” (чорний/молочний шоколад, компоте вишня з роялтіном)

 ШОКОЛАДНЫЙ ДЕКОР: (пір’я, кільця, спіралі, пластинки, плитки, стружка, корони та інші фігури;

ТЕМПЕРУВАННЯ ШОКОЛАДУ ТА ЛІПНИЙ ШОКОЛАД

РОБОТА З ШОКОТРАНСФЕРАМИ

ДЕНЬ 1:

погодження торту на основі витягнутих квитків, приготування

ДЕНЬ 2:

декор, подача, дегустація, теоретичний іспит та професійна фотосесія авторського торту в дизайні та розрізі

Як проходить навчання

100% ПРАКТИКА

● програма побудована таким чином, щоб кожен приймав участь у всіх процесах

● ми підготуємо індивідуальне робоче місце та інструмент

НЕОБХІДНА ТЕОРИЯ

● кажного дня видаються тематичні рецепти виробів з детальною технологією приготування

● фірмовий фартух, в котрому ви готуєте дістанеться кожному в подарунок

КОНСАЛТИНГ ТА ПІДТРИМКА

● зрозуміла та доступна подача інформації незалежно від рівня підготовки студента, поради по адаптації в особистих цілях

● ви отримаєте відповідь та допомога навіть після закінчення курсу; цінні бізнес-поради для відкриття свого бізнесу в різних масштабах

Викладачі курсу

ШЕФ-КОНДИТЕР:

ЧЕРНУХА ДАРИНА

ВИКЛАДАЧ КОНДИТЕРСЬКИХ КУРСІВ ТА МАЙСТЕР-КЛАСІВ: 

ОХРІМЕНКО ОЛЕГ

Графік навчання:

◊ 20 днів, 4 тижні

◊ понеділок – п’ятниця

◊ 10:00 – 16:00

Варианты обучения

Данные о курсе

Длительность: 20 днів по 6 годин

Количество проработанных рецептов: 50

Количество человек в группе: 12 (перед оплатою курсу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 38 000 грн.

Галерея курса