Шоколадні десерти

Всім шокоголікам присвячеється! Ворби з шоколаду підкорюють сердця навіть найзавзятіших поціновувачів солодкого, а уявіть, якщо поєднати в десерті шоколадні коржі, шоколадний крем, шоколадні прослойки та шоколадний декор? Вже уявили?!  

Тоді чекаємо Вас на майстер-класі “Шоколадні десерти” – найшоколаднішому майстер-класі!

Десерти, які ви приготуєте на майстер-класі

ШОКОЛАДНИЙ БРАУНІ  З КУРДОМ З МАРАКУЇ

Найпопулярніший та найулюбленіший шоколадний десерт з ноткою екзотики

ШОКОЛАДНИЙ КЕКС З ФІСТАШКОЮ ТА МАЛИНОВИМ КРЕМЬО 

Ніжний кекс з пористою текстурою та ароматним малиновим кремьо

CHEESECAKE “3 ШОКОЛАДИ”

Для найпалкішихприхильнииків шоколаду помірно вершковий тришаровий чізкейк з трьома видами шоколаду

CAKE BAILEYS з апельсиновим конфі, покритий шоколадним велюром

Вологий бісквіт з какао просочений сиропом Бейліс, мус з молочного шоколаду з прослойкою з апельсинового конфі

Вивчені техніки та технології

ШОКОЛАД В РІЗНИХ ІНТЕРПРЕТАЦІЯХ

Використання шоколаду як основи для десерту

Шоколадні бісквіти

Шоколад в мусах

Шоколад в вершкових основах

Шоколадний велюр

ПРОСЛОЙКИ ТА ДОПОВНЕННЯ ДО ДЕСЕРТУ

Курди на основі фруктів/цитрусів

Мармелади та конфі

Ягідні кюлі

ВИДИ ШОКОЛАДУ

 Класичний чорний шоколад з різним вмістом какао

Молочний шоколад

Білий шоколад

Шоколадна глазур

ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ ДЕСЕРТІВ

Випікання в духовій шафі

Мусові десерти

Чізкейк без запікання

Класична випічка кексів: ньюанси та секрети

Варианты обучения

Данные о курсе

Длительность: 5 годин

Количество проработанных рецептов: 5

Количество человек в группе: 10 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 1500

Галерея курса