Eclairs

Майстер-клас “Еклери” – Ваша таємна магічна паличка для реалізації творчих ідей!

Рівные, в міру пропечені, з ароматною стабильною начинкою, бездоганним покриттям та вишуканим декором.
Випікання еклерів -своєрідний ритуал, щи вимагає уваги, спокою та обов’язково любові до них. Відкрийте для себе цей класичний десерт в сучасній формі та дізнайтеся усі тонкощі в його приготуванні, начинках та роботі з декором.

Еклери, які ви приготуєте на майстер-класі

Classic

класична заварна основа: ньюанси приготування, відпрацювання формування, технологія випікання

Tropical breeze

класична заварна основа, курд з маракуї, манговий марципан

Vilolet

класична заварна основа, крем з чорної порічки Patessier, лавандовий дзеркальний глясаж

Mint chocolate

класична заварна основа, холодний шоколадний мус, покриття – шоколадна мушля

Вивчені техніки та технології

РІВНА ІДЕАЛЬНА ФОРМА

Правильне заварне тісто

Насадка/корнет та поверхня для випікання

Відсадка еклера для отримання рівної форми

Температурний режим для випікання

РІЗНОМАЇТТЯ НАЧИНОК

Мус як альтернатива класичному крему

Горіхові муси

Муси на основі фруктів/ягід

Курди

Класичний крем Patessier

ПОКРИТТЯ ДЛЯ ЕКЛЕРІВ

 Дзеркальна глазур та технологія приготування

Темперування шоколаду та створення шоколадної мушлі

Фруктовий марципан

ДЕКОР

Популярні види декору для еклерів

– Горіхи та ягоди

– Шоколадний декор

– Сусальне золото та драже

– Кандурін

Варианты обучения

Данные о курсе

Длительность: 5 годин

Количество проработанных рецептов: 5

Количество человек в группе: 10 (перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 1800 грн.