Шоколадні цукерки

Насичений теоретико-практичний майстер клас, який розкриє абсолютно всі основи роботи з шоколадом!

Смачні, натуральні шоколадні вироби завжди підкорюють серця навіть найпалкіших поціновувачів солодкого, а уявіть, якщо Ви приготуєте цю смакоту власноруч: від приготування шоколаду з какао-бобів до формування цукерок! Вже уявили?!

Тоді чекаємо вас на майстер-класі “Шоколадні цукерки”, де ми вивчимо всі тонкощі роботи з шоколадом, навчимося його темперувати та приготуємо шоколадні цукерки  різних видів, включаючи шоколадний декор.

Шоколадні цукерки, які ви приготуєте на майстер-класі

ТРЮФЕЛІ

◊ Salted caramel

ганаш на основі чорного шоколаду

◊ Матча-фісташка

ганаш на основі білого шоколаду

КОРПУСНІ ЦУКЕРКИ

◊ Кокос-манго

англійський крем кокос, конфі з манго

◊ Апельсин-калуа

апельсиновий курд

ШОКОЛАДНА ПЛИТКА

 Шоколадна плитка на основі натуральних какао-бобів

 ШОКОЛАДНИЙ ДЕКОР

◊ Стріли

◊ Спіралі

◊ Палички

◊ Стрічки

◊ Шоколадна квітка

Вивчені техніки та технології

ТЕМПЕРУВАННЯ ШОКОЛАДУ

Метод темперування з використанням мраморної доски

Мікріо для швидкого темперування

Авторський метод темперирування

РАЗНОМАЇТТЯ НАЧИНОК

Приготування марципану

Крем як начинка для цукерки

Конфі на основі фруктів та овочів

РОБОТА З ПОЛІКАРБОНАТОМ

 Види форм для шоколадних цукерок

Полікарбонатні форми для цукерок VS силіконові

Форми для шоколадних плиток

Інший інвентар для цукерок

ОСНОВИ СТВОРЕННЯ ШОКОЛАДНОГО ДЕКОРУ

Підготовка шоколаду та глазурі

Використання ацетатних листів

Колористика та фарбування форм

Варианты обучения

Данные о курсе

Длительность: 5 годин

Количество проработанных рецептов: 10

Количество человек в группе: 10 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 1800 грн.

Галерея курса