Les macarons magnifiques

Приготування макаронс – процес з масою деталей та ньюансів. На майстер-класі Les Macarons Magnifique Ви опануєте всі основи для ідеального приготування цих смаколиків:)

Ми приготуємо по справжньому ідеальні та смачні макаронс з різноманітними варіантами начинок, а також обговоримо всі можливі помилки при іх приготуванні!

Макаронс, які ви приготуєте на майстер-класі

ОСНОВА ДЛЯ МАКАРОНС

Рівна ідеальна глянцева основа макаронс без тріщинок та вигорівшого кольору

MACARONS С ЦИТРУСОВИМ КУРДОМ

В міру солодкі макаронс в поєднанні з яскравим цитрусовим курдом

MACARONS З ГАНАШОМ “ШОКОЛАД – БАЗИЛІК – ГОРГОНЗОЛА”

Макаронс в поєднанні з шоколадною прослойкою та ноткою благородного сиру блакитною пліснявою

MACARONS З КРЕМЬО ЧОРНА СМОРОДИНА

Макаронс з повітряною текстурою кремьо на основі чорної смородини

lychee

 КЕЙК З МАЛИНОВИМ КОНФІ ТА МУСОМ “ВАНІЛЬ – ЛІЧІ”

Macarons с двошаровою начинкою на основі прослойки конфі та пишного мусу

Вивчені техніки та технології

РОБОТА З ОСНОВОЮ

Інгредієнти для макаронс: мигндальна мука, яйця

Приготування макаронажа

Секрети створення рівноі текстури (без розтріскування)

Температурні режими та час випікання

НАЧИНКИ ДЛЯ МАКАРОНС

Курд на основі цитрусових та ягід

Ганаш як класика для начинки

Муси та основа їх приготування

Конфі з ягід/фруктів/овочів

БАЗОВИЙ ІНВЕНТАР

 Кондитерські мішки та їх види

Основні насадки для відсажування макаронс

Килимки для випікання: за та проти

Духова шафа та ньюанси роботи з нею

Варианты обучения

Данные о курсе

Длительность: 5 годин

Количество проработанных рецептов: 4

Количество человек в группе: 12 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 1500 грн.