Неперевершені тарти

Французькі тарти – постійний експеримент. Але дуже часто експерименти не вдаються і нам доводиться готувати стандартний варіант тарта з яблуками або лимонним курдом. Майстер-клас “Неперевершені тарти”  – можливість навчитися готувати тарти з абсолютно різними начинками: від соленої карамелі, до томатного мармеладу з блакитним сиром. Окрім цього майстер-клас розкриє секрети приготування класичного пісочного тіста в 4-х варіаціях.

Тарти, які ми будемо готувати на майстер-класі:

– Тарт “Salted Caramel”

(класична основа Pate Sablee, начинка з карамелі з сіллю)

– Тарт з сезоними ягодами/фруктами та кремом Patessier

(класична основа Pate Sablee, крем Patessier/ Франжипан та сезонні ягоди)

– Двошаровий тарт “Лимон – апельсин”

(класична основа Pate Sucreе, апельсиновий курд та лимонний мармелад)

– Tarte-tatin з в’яленми томатами та блакитним сиром

(класична основа Pate Brisee, начинка з в’ялених томатів та блакитним сиром)

Варианты обучения

Данные о курсе

Длительность: 5 годин

Количество проработанных рецептов: 4

Количество человек в группе: 12 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 1200 грн.