Неперевершені тарти

Французькі тарти – постійний експеримент. Але дуже часто експерименти не вдаються і нам доводиться готувати стандартний варіант тарта з яблуками або лимонним курдом.

Майстер-клас “Неперевершені тарти”  – можливість навчитися готувати тарти з абсолютно різними начинками: від соленої карамелі, до томатного мармеладу з блакитним сиром. Окрім цього майстер-клас розкриє секрети приготування класичного пісочного тіста в 4-х варіаціях.

Тарти, які Ви приготуєте на майстер-класі


SALTED CARAMEL

Pate Sablee та начинка з каремелі з сіллю

З СЕЗОННИМИ ЯГОДАМИ/ФРУКТАМИ ТА КРЕМОМ PATESSIER

Pate Sablee, крем Patessier/Франжипан та сезонні ягоди/фрукти


“ЛИМОН – АПЕЛЬСИН”

пісочна основа Pate Sucree, апельсиновий курд та лимонний мармелад

TARTE – TATIN З В’ЯЛЕНИМИ ТОМАТАМИ ТА ГОЛУБИМ СИРОМ

пісочна основа Pate Brisee, начинка з в’ялених томатів та голубого сиру

Данные о курсе

Длительность: 5 годин

Количество проработанных рецептов: 4

Количество человек в группе: 12 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 1200 грн.