Дивовижні мусові десерти

Майстер-клас “Дивовижні мусові десерти” разрроблений на основі системи підборі ідеальних смакових поєднань Foodpairing. Кожна прослойка, вивчена на майстер-класі містить в собі таке поєднання смаків, яке створює єдиний неповторний смак!

На майстер-класі по мусовим десертам Ви зможете вивчити не тільки 4 оригінальних рецепти, але також поповнити базу кондитерських знань на цілих 12 технік, адже кожна прослойка – це окрема рецептура, яку можна застосовувати до будь-якого авторського мусу!

Вивчені десерти та технології

МАНГО – ОГІРОК – ПОЛУНИЦЯ

Ванільний масляний бісквіт

Крустілант з білим шоколадом

Полуничне кремьо

Мус “Манго – огірок”

ЧОРНА СМОРОДИНА – М’ЯТА

Ванільний масляний бісквіт

Фундучний крустілант

М’ятне кремьо

Мус на основі чорної смородини

КОКОС – БАНАН

 Шоколадний масляний бісквіт Муальо

Компоте “Солона карамель – банан”

Кокосовий мус

ДЕКОР

Дзеркальна глазур

Шоколадний велюр

Шоколадні борти, спіралі, кільця

Використання готового мусу для декору