Європейські десерти

Легендарні десерти, які ось вже десятки років підкорюють сердця відвідувачів ресторанів можуть стати коронними десертами на Вашому столі!  

На майстер-класі “Європейські десерти” Вам відкриються секрети та родзинки кожного, поступова технологія приготування, а також оригінальна, класична та новаторська подача страв, яка здивує будь кого.

Десерти, які  Ви приготуєте на майстер-класі

Cake-512

КЛАСИЧНИЙ АМЕРИКАНСЬКИЙ CHEESECAKE

Усім знайома та така популярна сирна основа з песочним тістом, полита карамельним соусом Toffi

pie-2

LE CLAFOUTIS

Пиріг з начинкою з вишні та вершково-яєчною заливкою, политий соусом “Ягода – куантро”

panna-cotta

PANNA – COTTA 

Ідеальна вершкова структура з натуральною ваніллю в тандемі з в міру кислуватим апельсиновим мармеладом

milkshake

CREAMЕ BRULЕE

Ніжний вершкова-яєчний десерт з хрусткою скоринкою та ягодами

apple

 ЯБЛУЧНИЙ ПИРІГ В ТІСТІ ФІЛО

Пиріг – аналог Штруделя з горіхово-карамельною начинкою

Вивчені техніки та технології

РОБОТА З ТІСТОМ

Пісочне тісто для сирних десертів

Pate Sable/Sucree

Тісто Філо (витяжне)

Температурні режими для видів тіста

ОСНОВИ ДЕСЕРТІВ

Вибір інгредієнтів: вершки/молоко/яйця

Вершкові основи для чізкейку

Вершкова основа для Панна-Котти та добавки (ваніль/шоколад/фрукти)

Основа для Крем-брюле

СОЛОДКІ СОУСИ

 Карамельні соуси

Мармелад/конфі

Соуси з алкоголем

Соуси з горіхами

ДЕКОР та ІНВЕНТАР

Сучасні методи декорування десертів

Кондитерський пісок та декор з глюкози

Надання десерту скоринки з допомогою кулінарного фломберу

Базові форми та інвентар на кухні

Данные о курсе

Длительность: 5 годин

Количество проработанных рецептов: 5

Количество человек в группе: 10 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 1200 грн

Галерея курса