Мусові десерти

Мусовй десерт – це поєднання ніжного мусу на основі улюблений фруктів: груша, яблуко, малина, так і з  використанням екзотичних: лічі, манго, маракуї, кокосу, а також різної кількості шарів – конфі, кремьо, крустілант, ганаш, саблє. А найнеймовірніше в цих десертах те, що Ви самі зможете оєднати в десерті шари так, наскільки у Вас вистачить фантазії!

На майстер-класі “Мусові десерти” ми вивчимо абсолютно різні поєднання текстур та техніки і, що найголовніше, кожен з них є неповторним та авторським рецептом нашого шеф-кондитера!

Вивчені десерти та технології

ГРУША – ВАНІЛЬ

Ванільний масляний бісквіт

Карамельний мус

Горіховий крустілант

Конфі з груші

МАДАГАСКАР

Мигдальний дакуаз

Мус “ваніль – шоколад”

Шоколадне саблє

ПОЛУНИЧНЕ МОХІТО

 Мигдальний дакуаз

Конфі на основі полуниці

Лимонний крем з м’ятою і базиліком

Fresh мус “базилік – м’ята”

ДЕКОР

Дзеркальна глазур

Шоколадний велюр

Шоколадні борти, спіралі, кільця

Використання готового мусу для декору

Варианты обучения

Данные о курсе

Длительность: 8 годин

Количество проработанных рецептов: 4

Количество человек в группе: 12 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 1800 грн. (Lunch included)

Галерея курса