Best of: Поль Бокюз

Высока кухня від одного з найвидатніших шеф-кухарів світу Поля Бокюза вже на Вашому столі!

Ви все ще вважаєте, що такі страви гідно представлені тільки в ресторані? Готувати їх легко,  достатньо лише знати всі ньюанси про продукти, приготування, а також навчитися вишукано їх подавати!

Страви, які ви приготуєте на майстер-класі

wine-bottle

ЯЙЦЯ БОЖОЛЄ

Яйця, приготовлені методом пошировання у вині, з соусом на основі червоного вина

Pie-icon

ЗАКРИТИЙ РОАНСЬКИЙ ПИРІГ З КАЧКОЮ ТА ФУА-ГРА

Сімейна святкова страва, яку можна подавати гарячою чи холодною

fish

РИБА ПРИГОТОВЛЕНА В “ШУБЦІ” З КАРТОПЛІ

Ідеальна става щоб здивувати вашу сім’ю та гостей

panna-cotta

БЛАНМАНЖЕ З МИГДАЛЕМ

Старовинний вишуканий антреме для гурманів. Предок пломбіру та пудингів, який готувався в кожній оселі.