Бургер від А до Я

Наскільки сильно Ви любите бургери?

Перед тим як розпалити мангал, Ви ходите по ринку в пошуках найкращого м’яса, перебираєте рецепти кращої котлети, шукаєте соус для нових смакових відчуттів . Ну а булочка – це справжня драма. Купувати – варіант для новачків, приготувати самостійно – hight level!

Цей майстер-клас тільки для справжніх поціновувачів-педантів-гурманів цієї страви. Ничого покупного! Все виключно своїми руками!!!

Складові нашого бургеру:

БУЛОЧКА

М’яка, ароматна, пружиниста… Приготуєте повністю самостійно. Дріжджове тісто підвладне кожному!

raspberry

RASPBERRY CHIPOTLE BBQ

Справжній американський  rasbberry chipotle bbq – одна з класик штату Техас.

ketchup

TRADITIONAL KETCHUP

Яскравий аромат томатів, спецій та трішечки трав – ось він справжній кетчуп!

СОКОВИТА ТОВСТЕЗНА КОТЛЕТА

Яке співвідношення солі до м’яса? Скільки рідини? Час витримки фаршу та формування перед смаженням? Основа одна – види м’яса Ваші!

 CИР

Ексклюзив з майстер-класу “Say cheese”! Під час заняття ми приготуємо найкращій, на наш погляд, сир для бургеру – молоду моцареллу. Соковиту, тягучу, з вершковим ароматом.

Вивчені техніки та технології

РОБОТА З ТІСТОМ

Вибір муки для ідеальної булочки

Технологія повного циклу: заміс – передформовка – разстоювання – формовка

Правила віпікання в духовій шафі

Використання натуральних барвників (в нашому випадку – чорнила каракатиці)

АВТОРСЬКІ СОУСИ

Створення натуральних соусів

Робота з текстурою соусів (надання глянцю, насичування смаками)

Фрукти в соусі

Алкогольна редукція для соусу

Ароматизація

РОБОТА З М’ЯСОМ

 Вибір м’яса для ідеальної котлети

Особливості різних видів м’яса

Ланцюжок “Сіль – вода  – м’ясо”

Надання форми котлеті

Методи приготування

СИР В ДОМАШНІХ УМОВАХ

Вибір молока для домашнього сира

Моцарелла та похідні сири

Секрети формування моцарелли

Сичужні ферменти та інші допоміжні інгредієнти

Варианты обучения

Данные о курсе

Длительность: 5 годин

Количество проработанных рецептов: 5

Количество человек в группе: 12 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 1500 грн.