Грузинське застілля

Майстер-клас “Грузинське застілля” це – традиційні рецепти, привезені з різних куточків Грузії, атмосфера Cookeryschool та безлімі червоного вина для настрою :).

Вона проста в приготуванні, доступна по продуктам та універсальна в застосуванні!

Страви, які  ви будете готувати завжди з задоволенням!

Страви, які ви приготуєте на майстер-класі

ФІДЖИН

Приготуємо здобне дріжджове тісто, на основі якого можна приготувати багато виробів в подальшому та розкриємо секрети соковитої начинки в пирогах.

РІЧКОВА ФОРЕЛЬ З СИРОМ СУЛУГУНІ

Особливості смаку додасть соус на основі мацоні з шафраном, під яким запікається риба та запеченим волоським горіхом.

ЧАХОХБІЛІ

Страва – просто хіт за своїм смаком та тривалістю приготування! Для цієї страви Вам знадобиться не більше десяти хвилин, а потім вона собі 2 годинки повільно томиться в посуді без Вашої участі!

КЕБАБ

Суть бездоганної текстури м’яса досягається шляхом його подрібнення тільки ножем, смаку – різними видами м’яса та великою кількістю  спецій. А як смажити вирішуйте Ви – вогонь чи плита.

 ХІНКАЛІ

Секрети соковитості фаршу, пружності тіста, формування “спіднички” та правильного формування хінкалі.

Напій родом з дитинства – тархун

Один из самых символичных напитков в грузинской кухне, который перенесет Вас в детство. Никаких сиропов и добавок, только эстрагон и секретный рецепт, привезенный из самого уголка Грузии!

Вивчені техніки та технології

РАБОТА С МЯСОМ

М’ясні начинки для пирогів

Повільне тушкування та його плюси

Фарш та рублене м’ясо: придамо соковитості та аромату

ГРУЗИНСЬКІ ТРАДИЦІЇ

Cоус на основі традиційного Мацоні

Робота з сиром сулугуні: якість, текстура, де придбати

Томатна основа для тушкування з грузинськими спеціями (від птиці, до овочів)

РИБА В ГРУЗИНСЬКІЙ КУХНІ

 Правила вибору риби

Основи приготування цілої тушки

Спеції та прянощі

НАПІЙ РОДОМ З ДИТИНСТВА

Тархун/базилік в напоях

Основи приготування домашніх лимонадів

Секретна рецептура тархуна з самої Грузії

Данные о курсе

Длительность: 5 годин

Количество проработанных рецептов: 6

Количество человек в группе: 12 (перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 1200 грн.