Лосось: від голови до хвоста

Улюблена сьомга! Популярна риба, яку достатньо легко та швидко готувати. Спосіб спростити та урізноманітнити Ваш кулінарний досвід:

Придбайте цілу тушку – на 100% разберіть – зродбіть заготовки – готуйте больше семи нових рецептів – витрачайте не більше 20 хвилин.

Як купувати, як розбирати, які частини на що використовувати, скільки варіантів та технологій приготування існує.

Вивчені техніки

number-one-in-a-circle

Вибір риби

◊ Зовнішній вигляд

◊ Запах

◊ Структура

◊ Види

◊ Місця покупки

number-two-in-a-circle

Обробка та підготовка риби

◊ Філіруванння риби

◊ Робота з відходами

◊ Шматки риби та їх використання

◊ Правила зберігання

number-three-in-a-circle

Приготування риби

◊ Соління та маринування

◊ Супи та бульони

◊ Смаження

◊ Тушкування

number-four-in-circular-button

Риба та інші продукти

◊ Основи вершкових супів

◊ Ідеальний прозорий бульйон для використання в соусах, бульйонах, основних стравах

◊ Соуси, що поєднуються з рибою

◊ Гарніри

На майстер-класі ми приготуємо:

Kallakeitto

традиційний фінський святковий суп

Сьомга Гравлакс

тост з сьомгою та салат зі шпинатом та яйцем пашот

Сьомга з хрусткою скориночкою, грибами та пюре з зеленого горошку

Тушкована сьомга з ванільним майонезом

Рибный фон (бульйон)

основа для всіх супів, основних страв з рибою та соусів