М’ясний клуб: тріо стейків

Більшість людей вважають, що приготувати ідеальний стейк можливо тільки з вирізки чи битка. Але ж це всього 4% від маси бичка!  А куди ж подіти решту частин?!  Автохтони-м’ясоїди американці та австралійці можуть приготувати практично всі частини яловичини. Саме цьому ми і присвятимо наше заняття! 

На майстер-клаіс “Тріо стейків” Ви дізнаєтесь як працювати з більш жорстким та непопулярними частинами туші, як їх залишити м’якими та соковитими, навчитеся готувати авторські соуси під ароматний бурбон.

Страви, які Ви приготуєте на майстер-класі:

СТЕЙКИ

FLANK STEAK

нижня частина живота бичка насичена м’ясним ароматом

ROUND STEAK

м’ясний шматок внутрішньої частини стегна з невеличкими жировими вкрапленнями

CHUCK STEAK

ошийок бичка

CОУСИ

CЛИВОВИЙ BBQ

ВИШНЕВИЙ BBQ RELISH

ЯБЛУЧНИЙ ЧАТНІ

ТЕХНІКИ ПРИГОТУВАННЯ

МОКРА ВИТРИМКА + ГРИЛЬОВА ПОВЕРХНЯ

SOUS – VIDE + БАРБЕКЮ НА ВУГІЛЛІ

СУХА ВИТРИМКА + ШОКОВЕ ОБСМАЖЕННЯ МАСЛОМ

ОКРЕМЕ РОБОЧЕ МІСЦЕ

Індивидуальне робоче місце

Три стейки, які ви приготуєте власноруч

Робота з кожною техникою приготування

ТЕОРЕТИЧНИЙ МАТЕРІАЛ

Лекція на тему вибору, покупки, зберігання та підготовки м’яса

Роздруковані матеріали з технологією приготування усіх стейків та соусів

Відповіді на всі питання

ІДЕАЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ СМАКІВ

 Сочетание вкусов на основе foodpairing

Дегустация стейков и соусов после приготовления вместе с благородным напитком

Возможность забрать приготовленное с собой

Данные о курсе

Длительность: 5 годин

Количество проработанных рецептов: 6

Количество человек в группе: 12 (перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 1500 грн.