Французька кухня: LA VIANDE

Майстер-клас “Французька кухня: страви з м’яса”  – присвячений м’ясним уподобанням Французів. Найвідоміші і в той же час складні страви, що вимагають уваги та знання багатьох секретів та ньюансів.  

Кулінарія для французів – найважливіший елемент способу життя, який характеризує людину ледь не з кожного боку:) Витончена, вишукана та неймовірно смачна.

Страви, які ви приготуєте на майстер-классі:

маффины крок мадам

МАФІНИ “QROQUE MADAME”

Оригінальна подача класичного тосту Крок Мадам у вигляді мафіну, запеченого в духовій шафі

пате из печени кролика

ПАТЕ З ПЕЧІНКИ КРОЛИКА

Паштет, який здивує своїм смаком за рахунок секретної алкогольної редукції, яку ми приготуємо

курица в вине

COQ AU VINE – КУРКА У ВИНІ

Саме червоне вино в поєднанні з грибами надає унікального смаку, аромату та текстури усім відомій страві

мясо по бургундски

М’ЯСО ПО-БУРГУНДСЬКИ

Всім відомий рецепт – візитівка Франції. Цей рецепт приїхав безпосереднбо з французької провінції

шоколадное суфле с кремом

 ШОКОЛАДНЕ СУФЛЕ З КРЕМОМ АНГЛАЙС

Ніжна повітряна текстура суфле з дододаванням класичного крему

Изученные техники и технологии

РОБОТА З РІЗНИМИ ВИДАМИ М’ЯСА

Вибір та покупка м’яса

Найкращі частини яловичини для тушкування

Тушкування курки та ньюанси

Робота з субпродуктами

АЛКОГОЛЬ В КУЛІНАРІЇ

Алкогольна редукція

Вибір вина для тушкування

Алкоголь в соусах

Десертти та лікери

КЛАСИКА В ОРИГІНАЛЬНІЙ ПОДАЧІ

 М’ясо по-бургундсmки: рецепт та 1000 інтерпретацій

Соус “Бешамель”

Тост Крок-мадам в форматі швидкого сніданку

Паштетніе маси з додаванням оригінальності

Секрети ніжного суфле

ТРІШЕЧКИ ВИНА ДЛЯ РОЗКРИВАННЯ СМАКУ

Як вино розкриває смак страви

Чому трапеза у французів не проходить без вина?

Данные о курсе

Длительность: 5 годин

Количество проработанных рецептов: 5

Количество человек в группе: 12 (Перед оплатою майстер-классу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 1200 грн

Галерея курса