Французька кухня: La Marine

Справжній гастрономічний рай на майстер-класі Французька кухня. Страви з риби та морепродуктів.

На занятті ви дізнаєтесь історію появи страв та зануритеся в кулінарні таємниці.

Відвідайте найрибніший  майстер-клас!

Ви вичите  абсолютно різні страви з різноманітних провінцій, які здивують Вас поєднанням смаків та ароматів, а унікальні рецепти у поєднанні з вином перенесут Вас до вишуканих французьких ресторанів!

salad

Салат Modern Nicoise

Соус “Нісуаз”, ідеально приготовлений тунець, хрустка спаржа та перепелині яйця-пашот.

soup

Суп «Bouillabaisse»

Приготовлений з 5 видів морепродуктів, подамо з хрусткими вершковими крутонами та соусом Айоли.

fish

Тріска в коричневому маслі з лимоном

Неперевершеного смаку страва набуває дякуючи коричневому маслу, зробленного з натурального вершкового шляхом повільного нагрівання.

oyster

Мідії томлені в соусі Мадейра

Рецепт страви ресторанів з мішленівською зіркою, та ще один незвичайний вершковий соус з фенхелем та портвейном у Вашій кулінарній книзі.

shrimp

Еклери з креветками та мусом з морепродуктів

Закуска з власноручно випеченого еклеру у поєднанні з ароматною креветкою та мусом з морепродуктів

Данные о курсе

Длительность: 5 годин

Количество проработанных рецептов: 5

Количество человек в группе: 12 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 1500 грн

Галерея курса