Італійська кухня “Modern cuisine”

Готові попрацювати з італійськими рецептами в новій сучасній інтерпретації, в авторській подачі з додаванням незвичайних продуктів?

На майстер-класі ми навчимо Вас майстерності зберігати індивідуальність смаків та давати можливість найкращим інгредієнтам говорити самим за себе, а також приготуємо разом цілий італійський Modern-обід, від салату до десерту.

Як завжди, все буде неймовірно смачно та апетитно! Традиційно настрій будемо підтримувати італійським вином!

Страви, які ви приготуєте на майстер-класі

pear

CАЛАТ З ГРУШОЮ, ГОРІХАМИ, ПРОШУТО ТА ПОЛУНИЧНИМ ДРЕСІНГОМ 

Особливість страви – шинка коппа, приготовлена власноруч

shrimp

РАВІОЛІ З ЧОРНИЛАМИ КАРАКАТИЦІ, МОРЕПРОДУКТАМИ ТА СОУСОМ ALLA PUTTANESCA

незвичні інгредієнти у вигляді чорнил каракатиці нададуть нового смаку такій звичній страві

meat

ОСОБУКО MODERNIST ТА РІЗОТТО З ШАФРАНОМ

тонкощі вибору при купівлі, зберіганні та приготуванні м’яса. Секрети приготування соковитого та м’якого м’яса

milkshake

ВЕРРІН З КРЕМУ CATALANA, ЯГІД ТА ШОКОЛАДНОГО КРУСТІЛАНТУ

варіант незвичайної подачі десерту – в стакані, 1 рецепт – 1000 ідей

steak

ПРО М’ЯСО

Тонкощі вибору при покупці, зберіганні та приготуванні. Результат – ідеально-соковите та м’яке м’ясо.  Трішечки теорії на нашому занятті.

mortarboard

АВТОРСЬКІ СОУСИ

Соуси, які ви опрацюєте на майтсер-класі стануть основою для безлічі інших страв, приготовлених вдома. Про це ми обов’язкого розкажемо. 

meat

ШИНКА “КОППА”

Будемо використовувати продукт власного виробництва,  рецептом якого  ми поділимося. 

spaguetti

ЧОРНИЛА КАРАКАТИЦІ

Незвичні інгредієнтинти, здатні додати тонку нотку неперевершеності будь якій старві. 

Данные о курсе

Длительность: 5 годин

Количество проработанных рецептов: 5

Количество человек в группе: 12 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 1200 грн.

Галерея курса