Паназійська кухня: традиції Китаю

Кулінарний майстер-клас “Паназіатська кухня” – плавильний котел смаків, прянощів та поєднання непоєднуваного…

Кухня, котра вже декілька років не залишає байдужими поціновувачів екзотики, прянощів та незвичних смаків. Все що ви так полюбляєте в азіатських ресторанах може опинитися на вашому столі за лічені хвилини)

Страви, які Ви приготоуєте на майстер-класі

ХОГО КИТАЙСЬКИЙ САМОВАР

Традиційна китайська страва, своєрідна візитівка цієї самобутньої кухні

ТРАДИЦІЙНИЙ КУРЯЧИЙ КИСЛО-ГОСТРИЙ СУП

Класичне поєднання кислого та гострого в паназіатській кухні

ГОЛОВА ТОВСТОЛОБА НА ПАРУ

Неочікувані смаки та переворот свдомості від смаку банальної риби

КАЧКА ПО-ПЕКІНСЬКИ

Швидкий метод приготування качки, смак якої ледь відрізнити з дводенним приготуванням класичної качки по-пекінськи

 СУХА КУРКА

Курка, котра не залишить нікого байдужим, незалежно від назви

 СМАЖЕНІ ГЬОДЗА

Китайська інтепретація вареників зі своєю технологією приготування та маленькими секретами

Вивчені техніки та технології

WOК ТА STIR-FRY

Види пательні ВОК: Азія та Європа

В чім суть приготування

Основні страви, які готуються в ВОК-і

Переваги методу Stir – fry

КЛАСИЧНІ ПАНАЗІАТСЬКІ СМАКИ

Як  дотриматись міри з гостротою, прянощами та кислотою

Кисло-гострі відтінки

Кисло-солодкі соуси та їх використання в стравах

Спеції в десертах паназіатської кухні

ІНТЕРПРЕТАЦІЇ РЕЦЕПТІВ

 Швидка птиця по-пекінськи

М’ясо та риба в паназії

Продукти для ВОК: м’ясо/овочі/крупи

Декілька технік та 1000 рецептів

ШВИДКО ТА КОРИСНО

Швидке приготування страв (від 5 до 30 хвилин)

Тайм-менеджмент, що допомагає скоротити час приготування

Вибір корисних продуктів для приготування

Данные о курсе

Длительность: 5 годин

Количество проработанных рецептов: 5

Количество человек в группе: 12 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 1200 грн.