Пироги

Пиріг – свого роду безмежне поле для кулінарної творчості.

Всього навсього декілька основ тіста, ньюанси в випіканні та начинках, і вуа-ля – на столі стоїть ароматний, рум’яний, неймовірно смачний пиріг!

Кулінарний майстер-клас “Пироги” – панацея для тих, хто хоче навчитися готувати пироги краще, аніж готує їх бабуся 🙂

Пироги, які ви приготуєте на майстер-класі

БРЮСЕЛЬСЬКИЙ ПИРІГ

ароматний пиріг на основі пісочного тіста з ароматними овочами та сиром

СИРНИЙ ТАРТ

класичне пісочне тісто з начинкою з різних видів сиру

КУБІТЕ

традиційний татарський м’ясний пиріг на дріжджовому тісті

ОСЕТИНСЬКИЙ ПИРІГ З М’ЯСОМ

плоский класичний пиріг з м’ясною начинкою на дріжджовому тісті

SPANAKOPITA

справжній грецький пиріг на легкому тісті філо з начинкою зі шпинату, фети та зелені

ВИШНЕВИЙ ПИРІГ/STRUDEL

класика віденської випічки з начинкою з домашньої термо-вишні в хрусткому тонкому тісті Філо

Вивчені техніки

ДРІЖДЖОВЕ ТІСТО

Які дріжджі краще – сухі чи мокрі?

В яких умовах тісто підіймається

Температурні режими для випічки з дріжджового тіста

Начинки для пирогів з дріжджового тіста

ПІСОЧНЕ ТІСТО

Види пісочного тіста для тарт

Спеції та прянощі в пісочному тісті для смаку, кольору та аромату

Ньюанси в технології випікання

Альтернативи начинок

 ТІСТО ФІЛО

 Технологія приготування теста

Як зробити тісто тонким

Хрустке тісто: ньюанси та температура

Види начинок