Італійська кухня “Провінційна класика”

Італійська кухня мабуть найпопулярніша, випереджаючи навіть французьку, хоча й існує вона не так давно. 

Майстер-клас присвячений класичним, простим, найрозповсюдженішим італійським стравам, які ви без проблем приготуєте вдома.

Ми навчимо Вас майстерності зберігати індивідуальність смаків та давати можливість найкращим інгредієнтам говорити розкриватися у страві та приготуємо разом справжній італійський обід, починаючи з салату, закінчуючи десертом. Обов’язково під бокальчик  білого сухого!

Страви, які ви приготуєте на майстер-класі:

АРРАНЧВІНІ З В’ЯЛЕНИМИ ТОМАТАМИ

смажені рисові кульки “апельсинки”, основою яких є традиційне Різотто

CІЦИЛІЙСЬКА КАПОНАТА

Традиційна страва з запечених овочів та томатного соусу

PASTA “ARRABIATA”

Паста Fresco, яку ви приготуєте власноруч з класичним італійським томатним соусом

НЬОККІ “AGLIO OLIO E PEPERONCHINO”

Ньоккі на основі картоплі з ароматним часниково-вершковим соусом

 ORANGE AND POLENTA CAKE

Вологий пиріг з кукурудзяної муки просочений апельсиновим фрешем та лікером

Вивчені техніки та технології

ПАСТА FRESCO

 Мука для ідеальної пасти

Види пасти та розкатка

Правила приготування пасти

Як підкрашувати тісто

ТРАДИЦІЙНІ СОУСИ

Основи томатних соусів для пасти

Соуси для овочів гриль та салатів

Класичні вершкові основи

Солодкі соуси-пропитки

АЛЬТЕРНАТИВНЕ ТІСТО

 Тісто на основі картоплі

Різотто як основа страви

Кукурудзяне тісто

ТРАДИЦІЙНИЙ ДЕСЕРТ

Технологія роботи з альтернативною мукою

Використання цитрусових в приготування

Пропитки на основі соку та алкоголю

Данные о курсе

Длительность: 5 годин

Количество проработанных рецептов: 5

Количество человек в группе: 12 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 1200 грн

Галерея курса