SAY CHEESE! CRAFT EDITION

Сир – це маленькие дитя. Як виховаєш, таким і отримаєш…… Едам..Брі…Рокфор… А можливо й Пармезан. 

Приготування сиру вдома вдома потребує лише декілька правил, і ви ніколи не розчаруєтесь в цьому магічному процесі. Цьому ми й присвячуємо наше заняття. Саме цей сміливий курс навчить звертати увагу на те, що дійсно має значення та допомагає зрозуміти процеси в приготувані продукту.

Практичний дводенний інтерсив підійде всім, хто цікавиться традиційним сироварінням, використовуючи класичні усталені технології.

Кожен учасник майстер-класу індивідуально власноруч приготує сири, котрі, запевняємо стануть основою сирної тарілки на все життя!

Програма курсу

(натисніть на певний блок для відображення детальної програми)

Лекція: Молоко з боку хімії, знайомство з фермерами. Сичужний фермент. Народження першої головки сиру та її подальше життя.

Сири:

  • Cottage cheese ( зернистий сир )
  • Бринза

ЛекцІя: Закваски, внутрішє життя сиру. Ваш перший крафтовий аффінаж

Сири:

  • Качотта
  • Едам

Лекція: Хімічні та біологічні процесси, що впливають на структуру сиру, повний контроль над ситуацією.

Сири:

  • Моцарелла
  • Сулугуні

Лекція: Варіації та різноманіття використання сиворотки, її хімічний склад, питання, що виникають при роботі з нею

Сири:

  • Рікотта
  • Гудбрандсдаллєн

Лекція: Практичне використання сирів в приготування страв

Рецепти:

  • Піца Маргарита з моцареллою
  • Хачапурі по-аджарськи з сулугуні
  • Авторська сирна тарілка, правила її оформлення

5 правил успішного сиру

МОЛОКО

Правильний вибір. Відмінності магазинного та домашнього, оминаємо підводні камені при покупці.

ЗАКВАСКИ

Що? Як? Де взяти? Або як взагілі справитись без них?

ОБЛАДНАННЯ

Чи потрібна вам вдома сироварня? Чи можливо обійтись без кулінарного термометра? Де можна варити сир?

ТЕХНІКА ПРОЦЕСУ

Чого очикувати від сирного згустку, як поводитись з сирним зерном та багато інших процесів стають зрозумілими з першого разу.

number-five-in-circular-button copy

ВАШ ПЕРШИЙ АФФІНАЖ

Так. Розповімо та покажемо якими методами виростити ваших перших дітей. Перший екскурс в посоли та витримку. Вологу та суху.

При покупці сиру в магазині за 200 грн. чи замислювалися ви про його склад і чи впевнені на 100%, що годуєте свою сім’ю натуральним продуктом? На виробництво 1 кг. сиру використовується тільки молока на 100 гривень… 

Варианты обучения

Данные о курсе

Длительность: 2 дні по 5 годин

Количество проработанных рецептов: 11

Количество человек в группе: 12 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 4000 грн.