Соуси

Будь-яка страва буде вважатися неповноцінною, якщо вона подана без-будь якого соусу чи його редукції
Ми постараємося по максимуму розкрити кожну основу соусу – це найголовніше завдання. Знаючи їх основу можна все легко експерементувати та робити вже свої, авторські соуси.

Соуси,опрацьовані на майстер-класі

ОСНОВИ ХОЛОДНИХ БАЛЬЗАМІЧНИХ СОУСІВ

ОСНОВИ ХОЛОДНИХ МАЙОНЕЗНИХ СОУСІВ

ОСНОВИ ХОЛОДНИХ ДРЕССІНГІВ ДЛЯ САЛАТІВ

СОУСИ НА ОСНОВІ ВИНА, ДЕМІ-ГЛАС

ТЕПЛІ ГОЛАНДСЬКІ СОУСИ

СОЛОДКІ СОУСИ НА ОСНОВІ КАРАМЕЛІ

Варианты обучения

Данные о курсе

Длительность: 5 годин

Количество проработанных рецептов: 14

Количество человек в группе: 12 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

Стоимость курса: 1200 грн