Superfoods

Зроби свій раціон по максимому супер! 

Максимальна концентрація корисних продуктів, що містять в собі корисні вітаміни та мінерали – чіа, батат, цукіні, мигдаль та сир!

Наприклад, в маленькому насіннячку чіа величезна кількість мінералів, жирних кислот та вітамінів. Чіа досить швидко приносить відчуття ситості, а також стабілізує обмін речовин та знижує рівень цукру в крові. Достатньо додати невелику кількість суперпродуктів до страви та Ваш організм насититься всим найнеобхіднішим та корисним, а окрім цього смак страви стане більш насиченим.

Cтрави, які ви приготуєте на майстер-класі

Cирне суфле з насінням Чіа та мигдальним молоком

Фреш роли з лососем, соусом Песто, шпинатом та мікрогріном

Паста з цукіні Амотричано

soup

Суп-пюре из красної сочевиці з насінням льонну та кнелями з білої риби

beet

Батат з печеним буряком, мусом з авокадо та руколою

◊ НАСІННЯ ЧІА ◊

багаті клітковиною, білком, омега-3, жирними кислотами та антиоксидантами.

◊ МИГДАЛЬНЕ МОЛОКО ◊

 покращує зір, сприяє зниженню ваги, зміцнює кістки та корисне для здоров’я сердця. Також дає силу м’язам,  нормалізує кров’яний тиск та допомагає ниркам вірно функціонувати.

◊ МІКРОГРІН ◊

 малесенькі паростки містять в собі велику кількість корисних речовин, так як знаходяться в стані активного росту, для якого необхідні відповідні ресурси.

◊ КАПУСТА КАЛЄ 

 джерело легкого засвоювання кальцію, магнію, вітамінів А,  В6, К, металу, антиоксидантів і флавоноїдів. Також володіє протизапальними властивостями і бореться з анемією.

 ◊ ЧЕРВОНА СОЧЕВИЦЯ ◊

в цій бобовій культурі міститься  безліч мінералів і мікроелементів (магній, калій, цинк, метал), які позитивно впливають на стан кровоносної та сердцево-судинної системі.

◊ БАТАТ ◊

  овоч, що сприяє очищенню крові від холестерину, а також нормалізує артеріальний тиск, поліпшує кровообіг і робить стінки судин еластичними та товщими.