Fish club: риба та морепродукти

Кулінарний курс “Fish club: риба та морепродукти” – практична 5-ти денна  програма, що залишить після себе жодного секрету в виборі, подготовці, приготуванні та подачі риби/морепродуктів.

Ваш час + знання та досвід викладачів + спільна практична робота – ось вона, формула ідеально приготовленної страви!

РИБА – ЦЕ НЕ ЛИШЕ СЬОМГА/ФОРЕЛЬ/СІБАС/ДОРАДО

Зараз на полицях супермаркетів, рибних крамниць та на базарі маємо можливість обрати морську чи річкову рибу. Абсолютно  будь яка риба має свої тонкощі чи секрети в приготування, та навіть найпоширеніша риба на перший погляд, зможе здивувати своїм смаком!

РИБА – ЦЕ НЕ ДОРОГЕ ЗАДОВОЛЕННЯ

“Куплю дорогу рибу і вона 100% буде смачною!”. В 90% випадках ми боїмося купувати невідому рибу, так як не впевнені, що зможемо її смачно приготувати. На курсі ми розберемося як, з чим та при яких умовах готувати різні сорти риби. Запевняємо, на вашому столі з’являться такі види риб як хек, скумбрія, білий амур!

РИБА – ЦЕ НЕ ТІЛЬКИ ЗАПІКАННЯ В ДУХОВІЙ ШАФІ

Найчастіше основний метод приготування риби – запікання в духовій шафі. Але, окрім цього існують інші технології приготування, які не поступаються смаком запеченій. Ми вивчемо метод низькотемпературного приготування, мотод Sous – vide, маринування, соління, копчення, тушкування.

РИБА – ЦЕ НЕ СКЛАДНОЩІ У ВИБОРІ

Багато хто остерігається купувати рибу, так як не знають як вірно її обрати, в подальшому обробити та як зберігати. На курсі ми розглянемо весь ланцюжок від вибору та купівлі,  до чистки та розбирання та зберігання окремих шматків для приготування в майбутньому.

Програма курсу

◊ Вибір та покупка риби та морепродуктів

◊ Навички роботи з ножем, філірування та підготовка до приготування

◊ Напівфабрикати

◊ Види риби: морська, річкова, океанічна

◊ Соуси та гарніри

◊ Кулінарні технології приготування риби та морепродуктів

◊ Презентаційні навички

Тріска з гірчичною заправкою та каперсами

Димна мокрель з кокосовим соусом

Спинка товстолобіка в суміші свіжих трав

Янтарна сьомга підкопчена зеленим чаєм

Річкова форель засолена з журавлиною та гірчицею

Гратен з мідій з лемонграсом та імбиром

Різотто з морепродуктами та чорнилом каракатиці

Лазанья з крабом

Рибне соте в стилі буйабес

Філе хека з маслом какао

Карп по-китайськи “Хризантема”

Тріска запечена в тісті Guiness

Морський окунь в хрусткому обсмаженому тісті філо

Сьомга, запечена в пергаменті з овочами та креветками

Риба, запечена в тісті/морській солі та соусом “Лаймовий берблан”

Тарт з креветковим сабайоном та козячим сиром

Раки в стилі термідор

Fish burger

Дорадо з ванільним маслом

Судак, припущений з королівськими креветками та соусом “Лайм-часник”

Філе морського окуня” 5 спецій”

Хек, тушкований в савойській капусті с овочевим рататуєм

Рулетики з форелі Sous-vide зі шпинатом та базиліком

Кнелі зі щуки з моркв’яним пюре з краплинкою трюфеля

Низькотемпературна сьомга з соусом “Пісту”

Викладачі курсу

ЗАСНОВНИК ТА БРЕНД-ШЕФ КУЛІНАРНОЇ ШКОЛИ  

ЧЕРНУХА ЄВГЕН

ВИКЛАДАЧ КУЛІНАРНИХ КУРСІВ ТА МАЙСТЕР-КЛАСІВ 

МОРДЕЛЬ СЕРГІЙ

 ВИКЛАДАЧ КУЛІНАРНИХ КУРСІВ ТА МАЙСТЕР-КЛАСІВ 

ШЕВЧЕНКО ОЛЕГ

Варіанти навчання

Дані про курс

Тривалість: 5 днів по 5 годин

Кількість опрацьованих рецептів: 24

Кількість осіб в групі: 12 (перед оплатой курсу рекомендуєм заабронювати місце)

Вартість курсу: 10 000 грн