Кулінарний курс “Fast&Healthy”

Кулінарний курс “Fast&Healthy” – must have сучасної людини, яка слідкує за своїм харчуванням та харчуванням своєї родини!

Чи помічали Ви, що все менше часу у нас залишається на себе та на своє харчування? Сніданки та обіди майже зникли з нашого кулінарного життя, а на вечерю ми споживаємо швидку та некорисну їжу у вигляді бутербродів чи доставки з ресторанів!

Але ми готові вирішити ці проблеми, перетворивши Вашу систему харчування в “Fast&Healthy” всього лише за 5 днів практичного навчання!

Attention, після курсу Ви приготуєте страву швидше, ніж Вам привезуть піццу!

ХВИЛИНИ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ

5 Fast меню на кожен день

Секрети заготовок та способів зберігання готових продуктів

Перекуси за 15-20 хвилин, котрі можна взяти з собою

Оптимізація приготування

ГОТУЄМО ВДОМА – ЇМО НА РАБОТІ

 Готові рішення перекусів на кожен день

Альтернативи будь-яким бургерам та шаурмі

Перекуси та ланчі, здатні зберегти свою корисність

Ланчі для дітей

СЛІДКУЄМО ЗА СВОЇМ ХАРЧУВАННЯМ

 Якщо соус – то свій!

Страви, які не нашколять фігурі та принесуть максимум користі

Сладке – не шкідливе

Основи вибору корисних продуктів в супермаркеті/на ринку

ЕКОНОМІЯ РЕСУРСІВ

Економія часу

Економія фінансів

Економія на дорогих “модних” продуктах та сервісах доставок

Здорове харчування – економія фінансів в майбутньому!

Програма курсу

(натисніть на певний день для відображення детальної програми)

Тост з авокадо, морепродуктами та майонезом

Паніні з сиром та овочами

Відкритий сендвіч з тунцем та крем-сиром

Швидке м’ясо “Телячя ніжність” з італійським соусом

Запечена риба з гремолатою

Фахітас з яловичиною та гуакамолє

Паста з копченою рибою та базиліком з томатами

Запечені персики з кремом Амаретті

Швидкий лимонад

Смьореброд з херрінгом, яйцями та зеленню

Швидко-маринована риба з кремом каррі

Морепродукти в стиле термідор

Гратен з перців з фетою та базиліком

Овочеве каррі

Куриця запечена з солодким лимоном з картопляним пюре з цибулею-різанцем

Пряні яблука и груші в карамелі

Натуральний тархун

Швидко-маринована моцарелла з томатами

Салат з картоплі з зеленню та італійською шинкою

Теплий салат зі спаржи, шпинату та яйця-пашот

Жарена тріска з томатами черрі

Риба запечена по-марокканськи з кус-кусом

Запечені свинні відбивні з пікантним соусом

Паста з копченою рибою та базиліком з томатами

Швидкий тірамісу

Напій Крем-сода

Тости з грибами та карамелізованою цибулею

Куриця запечена з овочевим рататуєм

Морепродукти в кокосовому соусі

Макрель з соусом ремулад та каперсами

Річнкова форель запечена з горішками під гірчичним соусом

Карамельний Банана-спліт

Напій “Дюшес”

Запечені яйця-флорентін

Запечена картопля з чеддером та беконом

Хек приготований з фенхелем та кресс-салатом

Перепілки приготовані з брокколі та гарбузом

Яловичий ошийок приготований з селерою в портвейні

Яловичий ескалоп з овочами

Ягідний чізкейк

М’ятний мохіто

Можливі варіанти навчання

(згідно розкладу)

РАНКОВИЙ КУРС

◊ 5 днів

◊ понеділок – п’ятниця

◊ 10:00 – 15:00

ВЕЧІРНІЙ КУРС

 ◊ 5 днів

◊ понеділок – п’ятниця

◊ 18:00 – 23:00

WEEKEND КУРС

 ◊ 5 днів

◊ субота – неділя

◊ 10:00 – 15:00

Викладачі курсів

ЗАСНОВНИК  ТА БРЕНД-ШЕФ КУЛІНАРНОЇ ШКОЛИ: 

ЧЕРНУХА ЄВГЕН

ВИКЛАДАЧ КУЛІНАРНИХ КУРСІВ ТА МАЙСТЕР-КЛАСІВ: 

МОРДЕЛЬ СЕРГІЙ

ВИКЛАДАЧ КУЛІНАРНИХ КУРСІВ ТА МАЙСТЕР-КЛАСІВ: 

ШЕВЧЕНКО ОЛЕГ

Варіанти навчання

Дані про курс

Тривалість: 5 днів по 5 годин

Кількість опрацьованих рецептів: 35

Кількість осіб в групі: 10 (перед оплатою курсу рекомендуємо забронювати місце)

Вартість курсу: 8000 грн.