Курс здорового харчування

apple

ДІЄТА

Курс здорового харчування – це не конкретна дієта, а повноцінна система харчування, що  включає в себе страви, які насичені корисними елементами, яких потребує наш організм для повноцінного здорового життя.

Наш принцип – їсти все, що корисне в необхідній кількості. Правильное харчування – не на 2 тижні, а на все життя! Збалансоване здорове харчування допоможе контролювати вагу, а зайві кілограми зникнуть, та вже не повернуться.

chives

КОРИСНІ ПРОДУКТИ

Кожен продукт містить в собі необхідні організму вітаміни, поживні речовини та енергетичну цінність.

Риба, овочі, м’ясо, фрукти, спеції та прянощі – ми підібрали такі інгредієнти, які максимально наситять вас користю та будуть підтримувати ваш організм в тонусі!

lotus-position

АКТИВНИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ

Активний спосіб життя – невід’ємна частина підтримки здорового організму.

Кожна страва відмінно наситить усіма необхідними вітамінами, мінералами та енергією, для того щоб ви могли займатися своїм улюбленим спортом без втоми та безсилля.

На курсі ми обов’язково обговоримо тему спорту та харчування, розповімо що необхідне для того, щоб окрім  схуднення в підсумку ви отримали гарне підтягнуте тіло з м’язами, а не внужно для того, что бы кроме похудения вы получили в итоге красивое подтянутое тело с мышцами, а не обвислу шкіру.

cupcake

СОЛОДКЕ НЕ ШКОДИТЬ

Солодке  – джерело насичення корисними речовинами мізку. и

Не обов’язково боятися солодощів при здоровому харчування, адже існує міліон варіантів чим можна замінити той чи інший шкідливий продукт. Про шоколад ми теж не забули! На курсі ми будемо використовувати чорний шоколад з великим вмістом шоколадних бобів, які у вірній кількості негативно не впливають на ваш організм.

Програма курсу

Теплий салат з лососем та яйцем пашот

Салат з рукколою, в’яленими томатами та авокадо

Салат з куриці, креветок та авокадо під йогуртовим соусом

Овочі гриль під анчоусним дрессінгом

Сільський пиріг на бездріжжовому тісті

Карпаччо з буряка Bordeux

Minestrone

Крем-суп з авокадо з ароматом цитрусу

Суп-пюре з нута та гарбуза

Томатний суп

Крем-суп з зеленого горошку

Суп з сочевицею та шпінатом

Особуко по-міланськи

Рулетики з індички sous-vide з овочами sous-vide

Куриця kari

Lasagne al forno

Кабачки Амотрічано

М’ясо sous-vide з томатним  гелем

Лосось Sous-vide с апельсиновим джемом/равіолі з лососем та рікотою

Ароматна запечена риба з кус-кусом та соусом «Romesko»

Carpaccio з  тріски/ маринована  макрель

Англійський пиріг з рибою та горошком

Севіче з морепродуктів

Мусовий  десерт

Творожний Cheescake

Panna-Cotta з домашнього йогурту

Цільнозернові мафіни з морквою та висівками

Tart з гірким шоколадом

Можливі варіанти навчання

РАНКОВИЙ КУРС

◊ 5 днів

◊ понеділок – п’ятниця

◊ 10:00 – 15:00

ВЕЧІРНІЙ КУРС

 ◊ 5 днів

◊ понеділок-п’ятниця

◊ 18:00 – 23:00

WEEKEND КУРС

 ◊ 5 днів

◊ субота – неділя

◊ 10:00 – 15:00

Викладачі курсу

ЗАСНОВНИК ТА БРЕНД-ШЕФ КУЛІНАРНОЇ ШКОЛИ: 

ЧЕРНУХА ЄВГЕН

ВИКЛАДАЧ КУЛІНАРНИХ КУРСІВ ТА МАЙСТЕР-КЛАСІВ: 

МОРДЕЛЬ СЕРГІЙ

ВИКЛАДАЧ КУЛІНАРНИХ КУРСІВ ТА МАЙСТЕР-КЛАСІВ: 

ШЕВЧЕНКО ОЛЕГ

Дані про курс

Тривалість: 5 днів по 5 годин

Кількість опрацьованих рецептів: 25

Кількість осіб в групі: 10 (Перед оплатою курсу рекомендуємо забронювати місце)

Вартість курсу: 10000 грн.