КУРСИ КОНДИТЕРА

Це не тільки знання, це розширення свідомості учнів про кондитерський світ.

Ми створили кондитерський курс нового формата, який створює і ділиться новими міжнародними стандартами навчання в Україні.

Наша задача – навчити людей чітким поняттям, знанням, креативністю достатньою щоб розуміти базові основи як абсолютну стартову точку.

Ми впевнені що можна отримати базові знання та техніки за місяць. В Україні та за виправдані кошти. І восьмий рік представляємо одну з найкращих кондитерських програм, основану на теоретичній та практичній базі кулінарних інститутів світу.

Універсальність допомагає отримати на старті потужний кістяк знань, професіоналам – поглибити та освіжити знання, власникам бізнесу – отримати готову десертну картку для стартапа та вникнути в процеси виробництва. 

Тому ми прагнемо давати не тільки готові кондитеські рецепти та наукові методики, але й вміння їх вірно розуміти та застосовувати.

Шоколадные конфеты мастер-класс

Про курс

КІЛЬКІСТЬ ЛЮДЕЙ У ГРУПІ

12 (До сплати курсу рекомендуємо забронювати місце)

ДО КУРСУ ВХОДИТЬ

Продукти, технологічні картки, бібліотека, ланчі

ВИДАНИЙ ДОКУМЕНТ

Диплом з міжнародними сертифікаціями Європи та США (IACP, ACF)

РОЗКЛАД

3 тижні по 5-6 годин, с пн — пт, 10:00 — 16:00

КІЛЬКІСТЬ ВІДПРАЦЮВАНИХ РЕЦЕПТІВ

Більше 50 рецептів

ВАРІАНТИ НАВЧАННЯ

ранкова зміна з 10:00 до 16:00

ПОЧАТОК КУРСУ

Пн06Апр10:0016:00Курсы кондитера10:00 - 16:00 Тип события:Кондитерские курсы

Пн04Май10:0016:00Курсы кондитера10:00 - 16:00 Тип события:Кондитерские курсы

ВАРТІСТЬ КУРСУ

29 000 грн

програма курсу

Познайомить з різноманітністю кондитеського інвентарю з інстументами, навчить  користуватись кондитерським мішком, відсажуванню кремів,  збірку тортів та тістечок. Дасть надійні відпрацьовані рішення по рецептурі для вашого бізнесу.

Комфортні умови роботи та розуміння викладача – перший кит нашої кулінарної школи. 

«BLACK CURRANT» (бісквіт брауні, креме чорна смородина, мусс з маскарпоне та молочним шоколадом)

«ГРУША — ЯБЛОКО» (японський заварний бісквіт, збитий ганаш на основі молочного шоколаду з роялтином, креме груша, мусс груша-яблоко з лікером.)

«CHERRY COOKIES» (трубочки з пісочного тіста з вишнею, вершковий крем-мусс, шоколадна зеркальна глазур з вишнею)

«EXOTIC» (кокосовий масляний бісквіт зі шматочками манго, креме ананас, конфі манго, мусс на кокосовому молоці з лікером Малібу)

«ВИШНЯ — ФІСТАШКА» (шоколадний бісквіт з вишнею, креме на основі молочного шоколаду, термо-вишня, мусс фісташковий)

«ГРЕЧКА — ЯБЛУКО» (японський заварний бісквіт, збитий ганаш на основі молочного шоколаду з роялтином, креме груша, мусс груша-яблоко з лікером)

Робота з багатоярусними конструкціям  — одночасно легка та привередлива. Важливо розуміння інгридієнтів — від масла та вибору желатина до муки, цукру та шоколада для ідеально збитого гразурі-ганаша. 

Результат — художній торт-аристократ, повний  непередбачуваних смаків, текстур та основ не зрозумілих з першого погляду. І головне — стабільний в презентації, збірці та транспортуванні.

«ПОЛУНИЦЯ — ШОКОЛАД» : ванільний бісквіт з рослинною олією, збитий ганаш на молочному шоколаді, заварний крем-мусс з полуницею

Креативні готові рішення для HoReCa.

Спеціально розроблені та адаптовані техкартки та зрозуміла інформація від викладачв по кожній сходинці в процесі — допоможуть вам зробити повністю свою авторську десертну карту чи скористатись готовою пропозицією.

«CHOCOLATE BROWNIES» З КРЕМОМ «МАНГО-МАРАКУЙЯ»

МАНГОВА PANNA-COTTA З ЯГІДНИМ КРЕМЕ ТА МОЛЕКУЛЯРНИМ БІСКВІТОМ

PISTACHIO CHEESECAKE

VANILLA CHEESECAKE З ЯГІДНИМ КОМПОТЕ

«NAPOLEONE»: хрумке тісто, крем Patessier, фруктовий ганаш, термо-вишня

Тарт з розсипчастим тістом та соковитою начинкою це так по французьки!

Розуміння приготування тіста сабле, його формування та випічка самостійно а потім з начинкою дасть красивий фінальний аккард — рум’яне тісто, тримаюче форму, рівні края, ідельна начинка.

«TART TATIN» : м’яке пісочне тісто , яблуки в соленій карамелі, ганаш на основі молочного шоколаду.

TART ЛІСНА ЯГОДА: пісочне тісто сабле, ягідний запечений крем, збитий ягідний ганаш на основі білого шоколада.

ЦИТРУСОВИЙ ТАРТ ЗІ ШВЕЙЦАРСЬКОЮ МЕРЕНГОЮ»: пісочне тісто сабле, цитрусовий крем, швейцарська меренга.

Магія листкового тіста, японська техніка приготування та розкатки розвінчують міфи про дороге спец.обладнання  та тільки використання масла “президент”, тільки за домогою якого можна отримати заповітні шари, хрумку скоринку та заповітну текстуру виробу. 

Тісто філо, справжній кекс та дріжджове тісто — високі стандарти, індивідуальна робота з викладачами, як результат виходу на новий рівень професіоналізму. 

ВІДЕНСЬКИЙ ШТРУДЕЛЬ В ТІСТІ «FILO» З ГОРІХАМИ 

КЕКС ПО-ГОСТУ

ФУНТОВИЙ BUNDT CAKE

СINNABON (дріжджове тісто, шоколадно-миндальний крустилант, вершкова глазурь) 

КЛАСИЧНИЙ КРУАССАН

Золотисті еклери, з рівними смужками та ідеальною формою та ідеальний макаронс з глянцевою поверхнею — нашуміші тістечка, овіяні легендами та міфами, починаю від яєць від кур, які несуться тільки літом та спеціальної олії за 40 долларів за кіллограм, до магічних слів, спеціальних комбайнів та духовок з 6-ма нулями в ціні…І найголовніше — вдома ви эцього НЕ ПРИГОТУЄТЕ!

ЕКЛЕР З КУРДОМ МАНГО-МАРАКУЙЯ З ПОКРИТЯМ «МАНГОВА ГЛАЗУРЬ»

ЕКЛЕР З КУРДОМ З ГРУШИ З КАРАМЕЛЬНИМ ПОКРИТТЯМ

ЕКЛЕР З ЯБЛУЧНИМ КРЕМОМ «ПАТІС’ЕР» З МАСКАРПОНЕ ТА ПОКРИТТЯ З ЯБЛУЧНИМ КОМПОТЕ ТА ПРЯНОЩАМИ

MACARONS «LEMONE CURD»

MACARONS «CHOCOLATE — CHEESE» (ганаш на основі чорного шоколада, базиліка та сира Горгонзола)

Блок магії — це неймовірні блискучі відблиски на шоколаді, ганаш, праліне та соковиті ягідні начинки, робота з полікарбонатними формами та нарізними цукерками.

В часи інквізиції шоколат’є прирівнювались до алхіміків, темперування шоколаду таємно передавалось з покоління в покоління і рідко кому вдавалось зрозуміти,впровадитися в частинку солодкої магії.

КОРПУСНА ЦУКЕРКА «SALTED CARAMEL» (чорний/молочний шоколад, ганаш на основі молочного шоколада з соленою карамеллю)

КОРПУСНА ЦУКЕРКА «BOUNTY» (чорний/молочний шоколад, кокосова стружка з кремом на основі згущеного молока)

КОРПУСНА ЦУКЕРКА «CHERRY» (чорний/молочний шоколад, компоте вишня з роялтином)

ШОКОЛАДНИЙ ДЕКОР: (пір’я, кільця, спіралі, пластини, плити, стружка, корони та інші фігури;

ТЕМПЕРУВАННЯ ШОКОЛАДУ ТА ЛІПНИЙ ШОКОЛАД

РОБОТА З ШОКОТРАНСФЕРАМИ

2 дні індивідуального відпрацювання авторського муссового десерта

  • День 1 – заготовка для десерта
  • День 2 – декор та презентація
Викладачі

НА кого розрахований курс

НОВАЧКИ-СТАРТАПЕРИ

Хто готовий осягнути всі тайни кондитерського мистецтва, дізнатись як працюють продукти, на старті виключити більшість проблем які можуть виникнути в роботі. Підійде всім хто поки не готовий на старті інвестувати більше 3000 долларів в розробку концепції та виробів.

ПРАКТИКУЮЧІ КОНДИТЕРИ

Нові ідеї, смаки та подачі для існуючого бізнесу. Вчіться,готуйте, поповнюйте свою десертну карту новими позиціями прямо на старті курсу.Як показує практика, дзвінки з замовленнями надходять вже на першому тижні курса.

ВЛАСНИКИ БІЗНЕСУ

Сеьогодні успішний підприємець просто зобов’язаний знати всі темні та світлі кути власної справи  – від маркетинга та санітарних норм до дрібних подробиць виробництва, складання калькуляції та правил харчової безпеки. Курс – ідеальне рішення для рефрешу вже існуючої лінійки десертів

Переваги навчання в Cookery School

Vector-1.png
Best Practise

Нашого 10-ти річного досвіду, а також міжнародних кулінарних шкіл, шеф-кухарів, навчальних платформ та новаторів в кондитерській справі з усього світу 

Rectangle-7-1.png
Доступність

Максимальне співвідношення ціна-якість з якими ми даємо професійні знання свитових шкіл кондитерів в Україні 

Ellipse-9.png
Комфорт

не виїжджаючи за кордон на тривалий час, подаса інформації адаптована для професіоналів та для домашнього використання, на зрозумілій мові. Індивідуальна допомога в будь-якому питанні.

Polygon-4.png
Думати всередині продукта

Страва це продукти, а продукти в першу чергу це нерецепт, а техніка та хімія приготування. Ми розкладаємо продукт на білки, жири та вуглеводи та вказуємо на невидимі дрібниці, які насправді дуже важливі.

Ми підготували високоякісну адаптивну програму – шаблон для успішного старту чи реорганізації бізнесу

Ellipse-10.png
ВЕЛИКІ МОЖЛИВОСТІ

Програма курса сформована та акредитована Європейським та Американським комьюніті в сфері кулінарного  та кондитерського навчання. Після здачі іспиту Ви отримаєте диплом, який  підтверджується двома міжнародними сертифікаціями які визнані у всьому світі.

ОСОБЛИВОСТІ КУРСУ

  • Готове меню більше 50-ти найменувань з натуральних "звичних" продуктів, з урахуванням варіацій собівартості
  • робочі технологічні картки
  • відпрацьована рецептура займає мінімальну кількість процесів
  • за допомогою нашої програми ви зможете швидко та просто створювати та впроваджувати нові позиції десертів
  • економія до 70% часу та грошей, витрачених на спеціаліста та на опрацювання меню десертної карти
Отзывы
наших студентов
Анастасия Карповская
Анастасия Карповская
11 апреля 2019 г.
Читати далі
Отличная школа, мне кажется она обязательна к посещению всем кто хочет научиться вкусно готовить да и просто вкусно покушать, так как мастер-классы идут сразу с дегустацией! Все очень круто!
Любовь Панченко
Любовь Панченко
11 апреля 2019 г.
Читати далі
Пройшовши навчання в школі Євгенія Чернухи, залишаюся задоволена на всі 200%. За ту працю яку вони вкладають в своїх студентів, їм низький поклін. Дякую вам за знання, кваліфікований колектив, море емоцій та весело проведений час. А всім хто хоче займатися улюбленою справою бажаю не зволікати та нежаліти ні часу, ні фінансів, а рішече пройти навчання. Ви не пожалієте.
Відтворити відео
Галерея курсу

Найрозповсюдженіші питання про кондитеський курс

Програма курсу носить практичний формат. У кожного учасника є своя робоча станція. Кожен процес відпрацьовується в міні-команді або індивідуально. Всі вироби, приготовані на курсі, дегустуються або забираються з собою. 

Познайомить з різноманітністю кондитерського інвентаря з інструментом, навчить користуванню кондитерським мішком, відсажування кремів, збірки тортів та тістечок. Дасть надійні відпрацьовані рішення по рецептурам для вашого бізнесу.

Комфортні умови роботи та розуміння викладача — перший кит нашої кулінарної школи.

Содержимое аккордеона
Содержимое аккордеона
Содержимое аккордеона
X
X