КУРСИ КОНДИТЕРА

СТАРТ КУРСУ: 08/04

Професійні кондитерські курси з міжнародним дипломом та 100% практикою.

✓ 15 днів кондитерського інтенсиву

✓ топ найпопулярніших кондитерських виробів, зібраних зі всього світу

✓ мусові десерти, тарти, випічка, макаронс, еклери, європейська десертна класика

✓ Унікальні блоки з багатоярусних тортів, шоколадних цукерок та декору

КУРС "Perfect home pastry"

Кондитерський курс для тих, хто хоче стати Perfect  кондитером на своїй кухні! 

✓ 5 днів кондитерського інтенсива

✓ Кондитерський курс для новачків та для себе

✓ ТОП найпопулярніших кондитерських виробів 

✓ Класичні торти, тарти, випічка, еклери, європейська класика

Майстер-клас "Хліб та випічка"

СТАРТ: 13-14/04

Вдихніть аромат свіжої випічки, відчуйте як працювати з тістом в своїх руках, щоб отримати ідеальний виріб!

✓ 2 дні по 7 годин 100% практичного навчання 

✓ 8 виробів з тіста: хліб/булочки/солодка випічка

✓ технології випічки в будь-яких умовах з будь-якою технікою

✓ робота з усіма етапами: від замісу до формування та випічка

Майстер-клас "Ретро десерти"

Вдихніть нове життя в класичні десерти, використовуючи нові кондитерські техніки

✓ 2 дні по 7 годин 100% практичне навчання

✓ класичні торти в мусовій інтерпритації

✓ зеркальна глазур, шоколадний велюр, декор з шоколаду

✓ можливість використовувати як класичну рецептуру, так і модерн подачі у формі мусових десертів

майстер-клас "Рогалик, але той, що круасан"

СТАРТ: 4-5/05

Вдихніть аромат свіжої випічки, відчуйте, як працювати з тістом у своїх руках, щоб отримати ідеальні вироби!

✓ 2 дні по 7 годин 100% практичного навчання

✓ 5 виробів із тіста: круасани/бріош/рол Нью-Йорк/пахлава

✓ технології випікання в будь-яких умовах та з будь-якою технікою

✓ робота з усіма етапами: від замісу до формування та випікання

Міжнародна кулінарна академія кондитерів в Києві

Професійна школа кондитерів готує до майбутньої професії за методиками, які використовуються в кращих кулінарних школах світу.

Курси підвищення кваліфікації кондитера в Києві

Для підвищення кваліфікації кондитера тепер не обов’язково їхати навчатися далеко, довго та за всі гроші світу. Отримати професійну кондитеську освіту можна всього за місяць в Києві. Кондитерська освіта стала набагато ближче та доступніше.

Міжнародна кулінарна академія Євгена Чернухи школа

Безперечним плюсом навчання є “не розмита” програма – так працюють більшість відомих кулінарних шкіл, так як окрім основних предметів, є ще ті, які не стосуються кулінарії, за прикладом загальної освіти. Таким чином навчання замість місяця може затягнутися на рік. З усіма фінансовими витікаючими….

4/5 (4 відгука)