КУРСИ КОНДИТЕРА
СТАРТ КУРСУ: 08/04
Професійні кондитерські курси з міжнародним дипломом та 100% практикою.
✓ 15 днів кондитерського інтенсиву
✓ топ найпопулярніших кондитерських виробів, зібраних зі всього світу
✓ мусові десерти, тарти, випічка, макаронс, еклери, європейська десертна класика
✓ Унікальні блоки з багатоярусних тортів, шоколадних цукерок та декору
КУРС "Perfect home pastry"
Кондитерський курс для тих, хто хоче стати Perfect кондитером на своїй кухні!
✓ 5 днів кондитерського інтенсива
✓ Кондитерський курс для новачків та для себе
✓ ТОП найпопулярніших кондитерських виробів
✓ Класичні торти, тарти, випічка, еклери, європейська класика
Майстер-клас "Хліб та випічка"
СТАРТ: 13-14/04
Вдихніть аромат свіжої випічки, відчуйте як працювати з тістом в своїх руках, щоб отримати ідеальний виріб!
✓ 2 дні по 7 годин 100% практичного навчання
✓ 8 виробів з тіста: хліб/булочки/солодка випічка
✓ технології випічки в будь-яких умовах з будь-якою технікою
✓ робота з усіма етапами: від замісу до формування та випічка
Майстер-клас "Ретро десерти"
Вдихніть нове життя в класичні десерти, використовуючи нові кондитерські техніки
✓ 2 дні по 7 годин 100% практичне навчання
✓ класичні торти в мусовій інтерпритації
✓ зеркальна глазур, шоколадний велюр, декор з шоколаду
✓ можливість використовувати як класичну рецептуру, так і модерн подачі у формі мусових десертів
майстер-клас "Рогалик, але той, що круасан"
СТАРТ: 4-5/05
Вдихніть аромат свіжої випічки, відчуйте, як працювати з тістом у своїх руках, щоб отримати ідеальні вироби!
✓ 2 дні по 7 годин 100% практичного навчання
✓ 5 виробів із тіста: круасани/бріош/рол Нью-Йорк/пахлава
✓ технології випікання в будь-яких умовах та з будь-якою технікою
✓ робота з усіма етапами: від замісу до формування та випікання
Міжнародна кулінарна академія кондитерів в Києві
Професійна школа кондитерів готує до майбутньої професії за методиками, які використовуються в кращих кулінарних школах світу.
Курси підвищення кваліфікації кондитера в Києві
Для підвищення кваліфікації кондитера тепер не обов’язково їхати навчатися далеко, довго та за всі гроші світу. Отримати професійну кондитеську освіту можна всього за місяць в Києві. Кондитерська освіта стала набагато ближче та доступніше.
Міжнародна кулінарна академія Євгена Чернухи школа
Безперечним плюсом навчання є “не розмита” програма – так працюють більшість відомих кулінарних шкіл, так як окрім основних предметів, є ще ті, які не стосуються кулінарії, за прикладом загальної освіти. Таким чином навчання замість місяця може затягнутися на рік. З усіма фінансовими витікаючими….