





НЕПЕРЕВЕРШЕНІ ТАРТИ
Французькі тарти — постійний експеримент та політ фантазії!
Але дуже часто експерименти не виходять та нам як завжди доводиться готувати стандартний варіант тарта з яблуком або не правильно зробленим лимонним курдом.
Майстер-клас «Неперевершені тарти» — можливість навчитись готувати тарти з абсолютно різними начинками: від соленої карамелі, до томатного мармеладу та блакитного сиру.
Окрім цього майстер-клас розкриє секрети приготування класичного пісочного тіста в 4-ох варіантах.
ТАРТИ, ЯКІ БУДУТЬ ПРИГОТОВАНІ

SALTED CARAMEL
Pate Sablee та начинка з карамелі з сіллю

З СЕЗОННИМИ ЯГОДАМИ/ФРУКТАМИ ТА КРЕМОМ PATESSIER
Pate Sablee, крем Patessier/Франжипан ТА сезонні ягоди/фрукти

«ЛИМОН — АПЕЛЬСИН»
Пісочна основа Pate Sucree, апельсиновий курд та лимонний мармелад

TARTE — TATIN С В'ЯЛЕНИМИ ТОМАТАМИ ТА БЛАКИТНИМ СИРОМ
Пісочна основа Pate Brisee, начинка з в'ялених томатів та глакитного сиру
вивчені техніки та технології
ПІСОЧНЕ ТІСТО для тарт
В процессі майстер-класу ми вивчемо як випікати різні види пісочного тіста для тарт.
Один вид будемо випікати окремо від начинки, а інший – разом з начинкою.
Робота з формами
Ви підете з чітким поняттям того, який інвентар та форми потрібні для створення ідеального тарта
НАЧИНКИ для тарт
Різноманітні кремові начинки в поєднанні з іншими наповненнями у вигляді лимонного курду, мармелада та фруктової карамелі.
ПРАКТИКА
Майстер-клас носить 100% практичний формат навчання, де кожен сам зробить свою тарталетку та забере виріб з собою.
про майстер-клас тарти
12 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)
Продукти, технологічні картки
5 годин
4 вида тарт
Твой кулинарный Disneyland
Кулинарные корпоративы
- Magic тимбилдинг
- WOW корпоративы
- Show - кейтеринг
Ваше мероприятие может стать самым ярким и запоминающимся событием этого года!
Праздник там
- В нашей школе
- В вашем офисе
- на природе