
майстер-клас по приготуванню шоколадних цукерок
ШОКОЛАТ’Є: НАРІЗНІ ЦУКЕРКИ
Нарізна шоколадна цукерка — мистецтво створення шарів на основі різних текстур та смакових поєднань!
Класична шоколадна цукерка вже не є чимось цікавим та новим. Світ кондитерського мистецтва розширюється з кожним днем, а нові техніки витісняюсь класичні старі. Навчіться робити шоколадні цукерки легше знаючи всього декілька основних правил.
Нарізна цукерка не потребує особливого інвентаря, але потребує знань в області створення різних видів шарів: креме, конфі, зефіра, нуги и прочих сладких текстур, які і роблять цей вид десерту незвичайним.
Майстер-клас «Шоколат’є: нарізні цукерки» — відкриваємо нові горизонти в шоколадному світі!
ЦУКЕРКИ, ПРИГОТОВАНІ НА МАЙСТЕР-КЛАСІ

КОКОС — МАНГО
Креме з кокосовим молоком, конфі манго в білому шоколаді

БАНАН — СОЛЕНА КАРАМЕЛЬ
Солена карамель з бананом в молочному шоколаді

МИНДАЛЬ — МАЛИНА
Миндальний марципан з Амаретто, білим шоколадом та сублімованою малиною в білому шоколаді

ВИШНЯ BAILEYS
Вишневий мармелад в білому шоколаді
ВИВЧЕНІ ТЕХНІКИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ
кремЕ
- Кремова начинка, по консистенції щільніше чим конфі та кюлі на основі крема Англес
- Приготоване креме на основі молока
- Приготоване креме на основі шоколаду
конфі та мармелади
- Приготоване конфі (консистенція джема) на основі фруктів
- Основи роботи з фруктовим handmade мармеладом
нуга та марципан
- Класичний традиційний рецепт приготування нуги на основі білків
- Марципан в домашніх умовах та методи приготування
шоколад
- Особливості роботи з молочним шоколадом
- Особливості роботи з білим шоколадом
- Навчіться темперувати шоколад
ПРО майстер-клас
КІЛЬКІСТЬ ЛЮДЕЙ В ГРУПІ
12 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуеємо забронирівати місце)
до майстер-класу входить
Продукти, технологічні картки
тривалість
5 годин
кількість відпрацьованих рецептів
4 вида цукерок та 7 технологій
Твой кулинарный Disneyland
Кулинарные корпоративы
- Magic тимбилдинг
- WOW корпоративы
- Show - кейтеринг
Ваше мероприятие может стать самым ярким и запоминающимся событием этого года!
Праздник там Где вы!
- В нашей школе
- В вашем офисе
- на природе