Steak T bone
Mjaso master class Kiev 1
Bezuprechnoe mjaso mk

майстер-клас 
БЕЗДОГАННЕ М’ЯСО

навчіться правильно готувати м’ясо як pro

Буває, що замість очікуваного соковитого стейка виходить сухий, несмачний шматок м’яса.

Щот ми робимо не так?Як же правильно готувати страви з м’яса, які маринади та гарніри доповнюють смак

Процес приготування м’яса потребує знання, досвід та розуміння того, як його замаринувати, як і де приготувати, а також які гарніри та соуси доповнюють той чи інший вид м’яса.

Усіма секретами та основними правилами готовий поділитись з Вами засновник першої Кулінарної школи — бренд-шеф Євген Чернуха на майстер-класі «Бездоганне м’ясо»!

Страви, ПРИГОТОВані НА МАйСТЕР-КЛАСі м’ясо

Vitello tonato

VITELLO - TONATO SOUS-VIDE

Яловичина приготована slow методом (повільний набір температури - sous vide) з соусом з тунця

мясо

CТЕЙК T-BONE (21 ВИТРИМКИ) НА ГРИЛІ

Метод шокового приготування (ультра-швидкий набір температури)

свинина

СВИНИНА НА КІСТЦІ, ЗАПЕЧЕНА В АРОМАТНИХ ТРАВАХ

Страндартне приготування при високій температурі

Bazovyj kurs povara

LTC CHICKEN

Альтернатива стандартній курці-гриль.

1

вивчені техніки та технології

ВиБіР та ПОКУПКА м’яса

Є одним з важливих етапів на шляху до ідеального стейку – як правильно обрати м’ясо для стейка.

Можливо Ви задумувались чому м’ясо готується по-різному, і не завжди ідеально, хоча продавця Ви не змінювали протягом тривалого часу.

оброблення та витримка м’яса

Як провести процес “мокрого” та ” сухого” визрівання м’яса в домашніх умовах, як правильно витримувати м’ясо. 

Всі плюси та мінуси, дрібні деталі на шляху до ідеального результату.

МАРИНАДи

 Що варто зробити і як не потрібно. Виключимо лотерею на шляху до правильного м’яса.

Солі та кислоти — навіщо вони потрібні і де їх потрібно  «побоюватись» чи навпаки додавати. Одвічне питання – коли солити м’ясо,  до чи післе жарки?

ТЕХНіКИ ПРИГОТування стейків

Існує багато способів як правильно готувати стейки на грилі, варіанти, варіанти визначення ступіня готовності і в цілому приготування.

Ми підійдемо зі сторони науки — розкладемо по полицях через що все-таки м’ясо виходить м’яким.

Взаємодія температур, як поводить себе білок і для чого потрібна реакція Майяра. 

Про майстер-клас

КІЛЬКІСТЬ ЛЮДЕЙ У ГРУПІ

12 (перед оплатою майстер-класу рекомендовано забронювати місце)

ДО МАЙСТЕР-КЛАСУ ВХОДИТЬ

Продукти, технологічні картки

ТРИВАЛІСТЬ

5 годин

КІЛЬКІСТЬ ВІДПРАЦЬОВАНИХ РЕЦЕПТІВ

4 страви та 4 технології

Сб05Дек16:0021:00"Безупречное мясо"16:00 - 21:00 Тип события:Кулинарный мастер-класс

Вс20Дек16:0021:00"Безупречное мясо"16:00 - 21:00 Тип события:Кулинарный мастер-класс

Твій кулінарний Disneyland

Кулінарні корпоративи

  • Magic тімбилдинг
  • WOW корпоративи
  • Show - кейтеринг

Ваш захід може стати найяскравішим та незабутньою подією цього року! 

Летняя терасса для жарких BBQ вечеринок
Незабываемые девичники и дни рождения
One-day restaurant teambuilding

Свято там

  • В нашій школі
  • У вашому офісі
  • на природі

CookerySchool
mobile app

Записываться на обучение стало в 1000 раз быстрее, комфортнее и выгоднее!

Устанавливайте мобильное приложение от Кулинарной школы и участвуйте в WOW бонусной системе!

Получайте cashback в размере до 20% после каждого курса/мастер-класса, накапливайте бонусы и используйте их при оплате!

X