МАйСТЕР-КЛАС
БУРГЕР від А ДО Я

НАвчіться як готувати ідеальний бургер

Наскільки сильно Ви любите бургери?

Перед тим як розпалити мангал, Ви ходите по ринку в пошуках найкращого м’яса, перебираете рецепти кращої котлети, шукаєте соус для нових смакових відчуттів . Ну а булочка — це ціла драма.

Купувати — варіант для новачків , зробити самостійно — hight level!

Це майстер-клас тілько для справжніх поціновувачів-педантів-гурманів цієї страви. Нічого покупного! Все виключно своїми руками!!!

БУРГЕР, ПРИГОТОВЛЕННЫЙ НА МАСТЕР-КЛАССЕ

5

составляющих бургера

БУЛОЧКА

М'яка, ароматна, пружна… Зробите повністю самостійно. Дріжджове тісто підвладне кожному!

PINEAPPLE BBQ SAUCE

Справжній американський ананасовий bbq соус — одна з класик штата Техас.

TRADITIONAL KETCHUP

Яскравий аромат помідоров, спецій та трохи трав — ось він справжній кетчуп!

CИР

Ексклюзив з майстер-класу «Say cheese»! За час заняття ми приготуємо самий кращий , на наш погляд, сир для бургера — молоду моцареллу. Соковиту, розтікаючу, з вершковим ароматом.

СОКОВИТА ТОВСТЕННА КОТЛЕТА

Яке співвідношення солі до м'яса? Скільки рідини? Час витримки фарша та формування перед обжаркою? Основа одна — види м'яса Ваші!

навчіться робити ідеальний бургер

БУЛОЧКА ДЛЯ БУРГЕРА

  • Вибір муки для ідеальної булочки для приготування бургера
  • Технологія повного циклу: заміс — предформовка — розстойка — формовка
  • Правила випікання в духовці
  • Використання натуральних красителів (в нашому випадку — чорнила каракатиці)

СОУСИ ДЛЯ БУРГЕРА

  • Створення натуральних соусів
  • Робота з текстурою соусів (придання глянцевості, насищення смаками)
  • Фрукти в соусі
  • Алкогольна редукція для соуса

КОТЛЕТА ДЛЯ БУРГЕРА

  • Вибір м’яса для ідеальної котлети
  • Особеливості різних видів м’яса
  • Цепочка «Сіль — вода  — м’ясо»
  • Придання форми котлеті
  • Методи приготування як правильно приготувати котлету для бургера

HOMEMADE СИР

  • Вибір молока для домашнього сиру
  • Моцарелла та похідні сири з нього
  • Секрети формування моцарелли
  • Сичужні ферменти та інші допоміжні інгридієнти 

про майстер-клас

КІЛЬКІСТЬ ЛЮДЕЙ У ГРУПІ

12 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

до майстер класу входить

Продукти, технологічні картки

ТРИВАЛІСТЬ

5 годин

кількість відпрацьованих рецептов

5 рецептів

Вс04Окт16:0021:00"Бургер от А до Я"16:00 - 21:00 Тип события:Кулинарный мастер-класс

Вс08Ноя16:0021:00"Бургер от А до Я"16:00 - 21:00 Тип события:Кулинарный мастер-класс

Твой кулинарный Disneyland

Кулинарные корпоративы

  • Magic тимбилдинг
  • WOW корпоративы
  • Show - кейтеринг

Ваше мероприятие может стать самым ярким и запоминающимся событием этого года!

Летняя терасса для жарких BBQ вечеринок
Незабываемые девичники и дни рождения
One-day restaurant teambuilding

Праздник там

  • В нашей школе
  • В вашем офисе
  • на природе

cookery school

Легко найти

г. Киев, ул. Жилянская, 101

 

Время работы: с 10:00 до 22:00

+38 (098) 599-91-77

+38 (044) 599-91-77

CookerySchool
mobile app

Записываться на обучение стало в 1000 раз быстрее, комфортнее и выгоднее!

Устанавливайте мобильное приложение от Кулинарной школы и участвуйте в WOW бонусной системе!

Получайте cashback в размере до 20% после каждого курса/мастер-класса, накапливайте бонусы и используйте их при оплате!

X