





МАйСТЕР-КЛАС
ФРАНЦУЗьКА КУХНЯ
Страви з риби та МОРЕПРОДУКТіВ LA MARINE
Справжній гастрономічний рибний рай на майстер-класі Французька кухня: страви з риби та морепродуктів!
Ви навчитесь готувати французькі страви з усіх куточків та провінцій, які здивують вас поєднаннями смаків та ароматів, а унікальні рецепти під ароматне вино перенесуть в вишукані ресторани на березі моря.
Страви, ПРИГОТовані НА МАйСТЕР-КЛАСі ФРАНЦУЗька КУХНЯ

САЛАТ MODERN NICOISE З СОУСОМ ВЕРЖ
Всім відомий класичний салат Нісуаз з тунцем та яйцем «пашот»

ТРІСКА В СОУСІ MODERN BOUILLABAISSE
Ароматна тріска, тушена в класичному соусі в стилі супа буйабесс

ТАРТІФЛЕТТ З КРАБАМИ
Класична французька гаряча закуска

ТЮРБО З СОУСОМ ПОРТО ТА КАРТОПЛЯНИМ ДОФФІНУА
Морська риба томлена в класичному французькому соусі з картоплею, запеченою в вершках

АБРИКОСОВИЙ КЛАФФУТІ
Швидкий класичний французький пиріг запечений з абрикосами або іншими фруктами
Вивчені техніки та технології
РиБА та МОРЕПРОДУКТи
- Тунець: вибір, основні моменти в приготуванні
- Тріска: як звичну рибу зробити ароматною
- Морські коктейлі: мідії, креветки, рапани
авторські СОУСи
- Майонезна основа та можливі інтерпритації
- Вершкові соуси
- Гірчичні дрессинги
ПОДАЧІ ТА ДЕКОР
- Основи подачі теплих салатів
- Суп в бокалі — тренд 2020 року
- Різноманітні закуски — эклерів та декор
МОДЕРН інтерпритації
- Модерн подачі
- Класика з новими смаками
- Традиційні рецепти як основа страви
про майстер-клас
12 (перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)
Продукти, технологічні картки
5 годин
4 страви
Твій кулінарний Disneyland
Кулінарні корпоративи
- Magic тімбилдинг
- WOW корпоративи
- Show - кейтеринг
Ваш захід може стати самим яскравим та запам’ятовуючою подією цього року!
свято там
- В нашій школі
- У вашому офісі
- на природі