





Майстер-клас
Французька кухня
страви з м’яса та птиці LA VIANDE
Найвідоміші і в той же час складні страви французької кухні, що вимагають уваги та розкриття багатьох секретів та ньюансів.
Кулінарія для французів — важливий елемент образу життя, характеризуючи людину ледь не з усіх сторін. Витончена, вишукана, неймовірно смачна та навчитись готувати французьку кухню – must have всіх кулінарів.
страви , ПРИГОТОВані НА МАйСТЕР-КЛАСі

САЛАТ ЛІОНЕЗ З КАЧКОЮ
Класичний салат з обсмаженою качкою, яйцем-пашот та дрессингом - вінегретом з крутонами
КАЧИНИЙ ПОТОФЮ
Ароматний наваристий бульйон в поєднанні з качиним м'ясом та цілими овочами, запеченними в горщику

ЗАПЕЧЕНА ПЕРЕПІЛКА З ФУА-ГРА ТА ЛІСНИМ ГОРІХОМ
Ідеальна страва для тих, хто любить поєднання ніжного м'яса з делікатесом у вигляді фуа-гра

ТУРНЕДО РОССІНІ ТА ГРАТЕН ДОФФІНУА
Соковита в міру прожарена яловича вирізка з ніжною фуа-гра

MODERN МІЛЬФЕЙ З ПОЛУНИЦЕЮ ТА КРЕМОМ ДІПЛОМАТ
Десертна класика Франції - шари хрумких коржів, вершкового крему та полуниці
вивчені техніки та технології
класика в оригінальній подачі
- М’ясо по-бургундскі: рецепт та 1000 інтерпретацій
- Соус Бешамель
- Тост Крок-мадам в форматі швидкого сніданка
- Паштетні масси з додаванням оригінальності
- Секрети ніжного суфле
алкоголь в кулінарії
- Алкогольна редукція
- Вибір вина для тушіння
- Алкоголь в соусах
- Десерти та лікери
вино
- Як вино розкриває смак страви
- Чому трапеза у французів не проходить без вина?
різні види м’яса
- Вибір та покупка м’яса
- Найкращі частини яловичини для тушіння
- Тушіння курки та ньюанси
- Робота з субпродуктами
про курс
12 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)
Продукти, технологічні картки
5 годин
5 страв и 6 технологій
Твой кулинарный Disneyland
Кулинарные корпоративы
- Magic тимбилдинг
- WOW корпоративы
- Show - кейтеринг
Ваше мероприятие может стать самым ярким и запоминающимся событием этого года!
Праздник там
- В нашей школе
- В вашем офисе
- на природе