

майстер-клас по приготуваню пирогів
КОРОЛІ КУХНІ: ПИРОГИ
Пиріг — свого роду непахане поле для кулінарної творчості.
Всього лиш декілька основ тіста, нюанси у випічці та начинках, та вуа-ля — на столі стоїть ароматний, рум’яний, неймовірно смачний пиріг!
Кулінарний майстер-клас «Пироги» — панацея для тих, хто хоче навчитись готувати пироги краще, ніж готує їх бабуся🙂
ПИРОГИ, ПРИГОТОВані НА МАйСТЕР-КЛАСІ

БРЮССЕЛЬСКИЙ ПИРОГ
Ароматный пирог на основе песочного теста с ароматными овощами и сыром

СЫРНЫЙ ТАРТ
Классическое песочное тесто с начинкой из разных видов сыра

КУБИТЕ
Традиционный татарский мясной пирог на дрожжевом тесте

ОСЕТИНСКИЙ ПИРОГ С МЯСОМ
Плоский классический пирог с мясной начинкой на дрожжевом тесте

SPANAKOPITA
Настоящий греческий пирог на легком тесте фило с начинкой из шпината,феты и зелени

ВИШНЕВЫЙ ПИРОГ/STRUDEL
Классика венской выпечки с начинкой из домашней термо-вишни в хрустящем тонком тесте Фило
Вивчені техніки та технології
ДРІЖДЖОВЕ ТІСТО для пирога
- Які дріжжі краще — сухі та мокрі?
- При яких умовах тісто піднімається
- Температурні режими для випічки з дріжджового тіста
- Начинки для пирогів з дріжджового тіста
ПІСОЧНЕ ТІСТО для пирогів
- Види пісочного тіста для тарт
- Спеції та прянощі в пісочному тісті для смаку, кольору та аромату
- Нюанси в технології випікання
- Альтернативи начинок
ТІСТО ФІЛО
- Технологія приготування тіста
- Як зробити тісто тонким
- Хрустке тісто: нюанси та температура
- Види начинок
ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТОВАННЯ пирогів
На майстер-класі ми детально вивчимо та розглянемо всі нюанси, для того щоб в будь-яких умовах та з будь-якою технікою пироги вийшли хрумкими та соковитими
ПРО МАЙСТЕР-КЛАС
12 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуеємо забронювати місце)
Продукти, технологічні картки
7 годин
6 пирогів
Твой кулинарный Disneyland
Кулинарные корпоративы
- Magic тимбилдинг
- WOW корпоративы
- Show - кейтеринг
Ваше мероприятие может стать самым ярким и запоминающимся событием этого года!
Праздник там
- В нашей школе
- В вашем офисе
- на природе