-
Лосось: від голови до хвоста
майстер-клас
як правильно обирати та готувати рибу
Купіть цілу тушку лосося — на 100% розберіть — зробіть заготовки — готуйте більше семи нових рецептів — витрачайте не більше 20 хвилин
Всіма улюбленний лосось! Популярна риба, яку достатньо просто та швидко готувати.
На майстер-класі ви дізнаєтесь як купувати, як розділяти, які щматки на що використовувати, скільки варіантів та технологій приготування існує.
СТРАВИ, ПРИГОТОВАНІ НА МАЙСТЕР-КЛАСІ





Страв З ЛОСОСЯ
ВИвчені техніки та технології
ВиБіР та ПОКУПКА риби
Щоб не зіпсувати страву ще до початку приготування потрібно купити свіжу рибу. Критерії правильного вибору також допоможуть як в ідеальному смаку страви, так і убезпечатьвід отруєння.
оброблення/зберігання риби
Після правильної обробки залишиться тільки шкура. Правильне довготривале зберігання також не дасть можливості улюбленцю з’їсти “уже полежавший” шматок риби.
СОУСи та ГАРНіРи до риби
Стравою насолоджуються два рази, перший — очима. Подача має значення. Приємний бонус до кожної страви — окремий соус та гарнір.
Як правильно приготувати рибу
Методи приготування, які Ви будете використовувати з іншими видами риби в різноманітних рецептах: розрахунок в засолі, бульйони, жарка без деформації та ідельною скоринкою, поширування для насичення смаку та м’якої текстури.
про майстер-клас
- Кількість учасників: 12 людей
- Тривалість майстер-класу: 5 годин
- Формат проведення: 100% практичне відпрацювання
ВАРТІСТЬ
1500 грн
*Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо уточнити наявність місць, а також ознайомитись з умовами оплати
Кешбек нараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника
1) Учасником бонусної програми вважаютьс ти, хто використовують мобільний додаток для запису
2) Накопиченними бонусами можна оплачувати участь у наступних мк
Варіанти та методи оплати:







У вартість входить
Твій кулинарний Disneyland
Кулинарні корпоративи
- Magic тімбілдінг
- WOW корпоративи
- Show - кейтеринг
Ваш захід може стати найяскравішою та пам’ятною подією року!
Свято там де ви!
- У нашій школі
- У вашому офісі
- на природі