майстер-клас як правильно готувати курку

така різна птиця

Урізноманітніть своє кулінарне уявлення про, на перший погляд, простий продукт – курку!

Ми торкнемось моментів правильного вибору м’яса:

◊ безвідходна розробка, щоб повністю використовувати всі частини м’яса;

◊ методи зберігання та заготовки як правильно готувати птицю для того щоб ви могли зробити домашню вечерю за 20 хвилин;

◊ нюанси в способах приготування — жарка, тушіння, запікання, ідеальний бульйон. Щоб кожен кусочок був сочним та м’яким, наповнений смаками та ароматами;

◊ проведемо міні-лекцію про те, що таке м’ясо з хімічної точки зору. Білки — методи впливу для ідеального м’якого стану, Жири — чому їжа з жирного м’яса чи с додаванням вершкового масла більш смачна,  Вуглеводи — що таке реакція Майяра простими словами, звідки з’являються аромати, збуджуючи апетит.

На майстер-класі будуть приготовані всі страви виключно з м’яса курки, при чому Вам достатньо купити одну велику курячу тушку, для того, щоб б з усіх частей приготувати 5 неймовірно всмачних страв!

СТРАВИ, ПРИГОТОВАНІ НА МАЙСТЕР-КЛАСІ

ЦИПЛЯ ПО БРИТАНСЬКІ З ОВОЧАМИ ТА СОУСОМ ГРЕЙВІ

Методи приготування курки в духовці

ORANGE CHICKEN

Паназіатський спосіб приготування не тільки курки.

КУРКА ЗАПЕЧЕНА ПІД СОУСОМ БЕШАМЕЛЬ З ПОМІДОРАМИ ТА ЧЕДДЕРОМ

Запікання та правило 74 градусів для курячої грудки

ТУШОНКА З КУРКИ У ВЛАСНОМУ СОКУ/НІЖКИ КОНФІ

Кожен забере з собою по баночці приготованої на занятті

ІДЕАЛЬНИЙ ПАШТЕТ З КУРКИ ТА ГРИБІВ З РЕДУКЦІЄЮ З 5-ТИ ВИДІВ АЛКОГОЛЮ

Нестандартний спосіб підходу до паштетів, можно застосовувати до різних продуктів

Вивчені техніки та технології

методи приготування

  • Запікання цілком в духовій шафі
  • Як зробити філе соковитим
  • Повільне тушіння
  • Курячий паштет

Соус

  • Британський соус Грейві
  • Апельсиновий соус
  • Классичний Бешамель
  • Редукція з алкоголю

Кухні світу

  • Французькая кухня
  • Британськая кухня
  • Українськая кухня

Різні частини туші

  • Приготування цілої тушки
  • Страви з крил
  • Ніжки конфі
  • Бедра

ПРО майстер-клас

КІЛЬКІСТЬ ЛЮДЕЙ У ГРУПІ

12 (Перед оплатою майстер-класу рекомендуємо забронювати місце)

ДО майстер-класу входить

Продукти, технологичні картки

тривалість

5 годин

кількість відпрацьованих рнцептів

5 страв та 10 технологій

Вс05Июль10:0015:00"Такая разная птица"10:00 - 15:00 Тип события:Кулинарный мастер-класс

Сб01Авг10:0015:00"Такая разная птица"10:00 - 15:00 Тип события:Кулинарный мастер-класс

Твой кулинарный Disneyland

Кулинарные корпоративы

  • Magic тимбилдинг
  • WOW корпоративы
  • Show - кейтеринг

Ваше мероприятие может стать самым ярким и запоминающимся событием этого года!

Летняя терасса для жарких BBQ вечеринок
Незабываемые девичники и дни рождения
One-day restaurant teambuilding

Праздник там

  • В нашей школе
  • В вашем офисе
  • на природе
X