FISH CLUB

КУРС Риба та морепродукти

навчіться готувати рибу як как pro

Риба це не тільки лосось та дорадо, приготовані у духовці

5 днів = 25 годин = більше 30-ти страв з риби та морепродуктів

◊ Практична 5-ти денна  програма, яка не залишить після себе ніяких секретів в виборі, підготовці, приготуванні та подачі риби/морепродуктів.

◊ Ваш час + знання і досвід викладачів + спільне практичне відпрацювання — ось вона формула ідеально приготованої страви!

Рибний кулінарний світ наскільки обширний, що просто гріх зупинятись на самій дорогій та простій рибі!

Хек, тріска, макрель, товстолобик, річна форель… Засолка, маринування, sous-vide і поширування – ось вона різноманітність!

ПРО КУРС

КІЛЬКІСТЬ

12 (До сплати курсу рекомендуємо забронювати місце)

ДО КУРСУ ВХОДИТЬ

Продукти, технологічні картки, бібліотека, блокнот, інфографіка

ВИДАНИЙ ДОКУМЕНТ

Сертифікат про проходження курсу

РОЗКЛАД

5 днів по 5 годин

КІЛЬКІСТЬ ВІДПРАЦЮВАНИХ РЕЦЕПТІВ

25 рецептів і більше 10-ти кулінарних технік

ВАРІАНТИ НАВЧАННЯ

ранкова зміна (10:00-15:00), вечірня зміна (18:00 - 23:00), weekend курс (по сб-нд)

Початок курсу

Сб20Июнь10:0015:00Курс "Fish club: рыба и морепродукты"10:00 - 15:00 Тип события:Кулинарные курсы

Пн20Июль10:0015:00Курс "Fish club: рыба и морепродукты"10:00 - 15:00 Тип события:Кулинарные курсы

ВАРТІСТЬ КУРСУ

10 000 грн

Програма курсу

РЕЦЕПТИ:

  • Тріска з гірчичною заправкою та каперсами 
  • Димна макрель з кокосовим соусом 
  • Спинка товстолобика в суміші свіжих трав свежих трав
  • Янтарна сьомга підкопчена зеленим чаєм
  • Річна форель засолена з клюквою та гірчицею

РЕЦЕПТИ:

  • Гратен з мідій з лемонграсом та імбирем
  • Різотто з морепродуктами та чорнилами каракатиці
  • Лазанья з крабом
  • Рибне соте в стилі буйабесс

РЕЦЕПТИ:

  • Філе хека з маслом какао
  • Карп по-китайскі хризантема
  • Тріска приготована в тісті Guiness
  • Морський окунь в хрумкому обжареному тісті філо
  • Сьомга запечена в пергаменті з овочами та креветками
  • Риба запечена в тісті/морскою сіллю та соусом лаймовий берблан
  • Тарт з креветковим сабайоном та козячим сиром 
  • Раки в стилі термідор

РЕЦЕПТИ:

  • Дорадо з ванільним маслом 
  • Судак припущений з королівськими креветками та соусом лайм-часник
  • Філе морського окуня “5 спецій”
  • Хек томлений в савойскій капусті овочевим рататуєм 
  • Рулетики з форелі Sous-vide зі шпинатом та базиліком 
  • Кнелі зі щуки з морковним пюре з краплею трюфеля 
  • Низькотемпературна сьомга з соусом писто
ВИКЛАДАЧІ

На кого розрахований курс риба?

КУХАРІ

Цей курс стане корисним для тих, хто працює в сфері кулінарії та є шей-поваром чи практикуючим кухарем в ресторані.

Ви зможете поглибити свої знання в обсласті риби та морепродуктів, вивчити нові технології приготування а також внести корекції в існуюче меню.

ДЛЯ ДОМУ

Після курсу Ви зможете розбиратись в різних видах риб та морепродуктах.

Вивчите різноманітні методи приготування, не зупиняючи свій вибір тільки на духовій шафі. Навчитесь готувати рибу, зможете розуміти як правильно її обирати, робити заготовки, зберігати і готувати будь-яку рибу. 

РЕСТОРАТОРИ

Успішний ресторатор просто зобов’язаний знати всі  темні та світлі кути власного бізнесу. Після курсу Ви зможете правильно організувати рибний цех на кухні, контролювати якість продуктів та страв.

Окрім цього в Вашому арсеналі буде більше 20-ти готових страв, які можливо ввести до меню.

Переваги курсу

Vector-1.png
Риба це не тільки
сібас/дорадо/форель

Зараз на полицях супермаркетів, рибних магазинів і на ринку є можливість вибрати морську або річну рибу.

Абсолютно до будь-якої риби є свій підхід і порада для приготування, і навіть найзвичайніша риба на перший погляд, зможе здивувати своїм смаком!

Rectangle-7-1.png
риба
Не дороге задоволення

В 90% випадків ми боїмося купувати невідому рибу, так як не впевнені в тому, що зможемо зробити її смачною. На курсі ми розберемо як, з чим та при яких умовах готувати різні види риб, такі як хек, скумбрія, білий амур! 

Ellipse-9.png
риба це
не тільки запікання

Найчастіше основний метод приготування риби – запікання в духовці. Але, крім цього існують і інші технології приготування, які не поступають смаком запіканню.

Ми вивчемо метод низькотемпературного приготування, метод Sous — vide, поширування, тушіння та метод соте.

Polygon-4.png
риба це
не складність в виборі

Багато хто боїться брати рибу, по причині того, що не знають як правильно вибирати рибу, і надалі як її почистити та зберігати.

На курсі буде розглянутий весь ланцюжок від вибора та покупки, до чистки, потрошіння та зберігання окремих шматків для подальшого приготування. 

FISH CLUB

запиши себе к клуб любителів ідеальної риби

Ellipse-10.png
морепродукти
більше не резинові

Часто проблема, що морепродукти стають Частая проблема – морепродукты становятся безвкусной резинкой.На курсе мы разберем изнутри почему морепродукты выходят резиновыми, что нужно сделать для идеального блюда, а так же расскажем как дополнить их вкусами и ароматами.

ОСОБЛИВОСТІ ПРОГРАМИ

  • ми розбираємо ланцюжок як правильно готувати рибу - від вибору до її зберігання та приготування
  • на курсі ми розглянемо різні види риби: від річної до морської
  • після проходження курсу закриється питання "Як готувати рибу?"
  • Всі продукти, які використовуються на курсі, носять локальний та доступний характер
  • просто та швидко - непроголошений девіз курсу Fish club: риба и морепродукти
Отзывы
наших студентов
Анастасия Карповская
Анастасия Карповская
11 апреля 2019 г.
Читати далі
Отличная школа, мне кажется она обязательна к посещению всем кто хочет научиться вкусно готовить да и просто вкусно покушать, так как мастер-классы идут сразу с дегустацией! Все очень круто!
Любовь Панченко
Любовь Панченко
11 апреля 2019 г.
Читати далі
Пройшовши навчання в школі Євгенія Чернухи, залишаюся задоволена на всі 200%. За ту працю яку вони вкладають в своїх студентів, їм низький поклін. Дякую вам за знання, кваліфікований колектив, море емоцій та весело проведений час. А всім хто хоче займатися улюбленою справою бажаю не зволікати та нежаліти ні часу, ні фінансів, а рішече пройти навчання. Ви не пожалієте.
Відтворити відео

Найпоширеніші питання про курс?

Для того щоб прийняти участь в курсі Вам необхідно:

  1. Уточнити у менеджера наявність місця;
  2. Записатись на курс, вказавши свої дані(ПІБ, номер телефону)
  3. Внести передплату у вказаному розмірі зручним для Вас способом( готівка, карта ПриватБанку, сайт)

Курс носить універсальний характер, тому підійде як новачкам/домогосподаркам так і професійним шеф-кухарям або рестораторам.

Навчання носить 100% практичний формат, де учні самі готують всі страви під керівництвом викладача.

Кожен день вивчають не менше 5-ти страв, на початку кожного дня видають роздруковані матеріали з рецептурою.

До вартості навчання входять всі витратні матеріали, продукти, роздруковані матеріали, а також кава та чай.

приготовані страви на курсі дегустуються в процессі або забирають з собою.

В кінці курсу всі роздруковані матеріали дублюються на вказану електронну пошту.

До вартості навчання входять всі витратні матеріали, продукти, роздруковані матеріали, а також кава та чай.

Після курсу видається іменний сертифікат про проходження курсу з підписами викладачів.

 

X