КУЛІНАРНИЙ КУРС ресторанні страви вдома за 30 хвилин

SMART HOME CULINARY

Віддавайте кулінарії рівно стільки часу, скільки потрібно!Інший час витрачайте на себе!

Готуйте ресторанну їжу максимум за 30 хвилин, харчуйтесь правильно та раціонально розподіляйте бюджет

4 дні = 20 годин = більше 30-ти страв та кулінарних технік

◊ Ви будете готувати рівно стільки, скільки потрібно Вам та Вашій родині та правильно підходити до заготовок, і, головне, смачна та здорова їжа власноруч!

◊ Адаптована програма роботи професійної кухні ресторану для домашнього використання.

◊ Економія свого часу, раціональне використання продуктів, як навчитись готувати швидко та смачно, як в реторані!

◊ Ми допоможемо Вам економити 70% часу, який Ви витратите на себе; 30-50% продуктів

ПРО КУРС

КІЛЬКІСТЬ ЛЮДЕЙ У ГРУППІ

12 (ДО сплати рекомендуємо забронювати місце)

ДО КУЛІНАРНОГО КУРСУ ВХОДИТЬ

Продукти, технологічні картки, бібліотека, блокнот, інфографіка

ВИДАНИЙ ДОКУМЕНТ

Сертифікат про проходження курсу

РОЗКЛАД

4 дні по 5 годин

КІЛЬКІСТЬ ВІДПРАЦЬОВАНИХ РЕЦЕПТІВ

30 рецептів і більше 20-ти кулінарних технІк

Варіанти навчання

ранкова зміна (10:00-15:00), вечірня зміна (18:00 - 23:00), weekend курс (по сб-нд)

Початок курсу

Сб06Июнь10:0015:00Курс "Smart Home Culinary"10:00 - 15:00 Тип события:Кулинарные курсы

Пн06Июль10:0015:00Курс "Smart Home Culinary"10:00 - 15:00 Тип события:Кулинарные курсы

ПРОГРАМА КУРСУ

КУЛІНАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ:

  • Основи бульйонів, крем-супів та японських супів
  • Кнельні масси
  • Мариноване м’ясо/риба
  • Салатні заправки: бальзамічні, дрессинги, діпи

РЕЦЕПТИ:

  • Крем-суп зі шпината та кнелями з сьомги
  • Терин з курки з японським майонезом
  • Тар-тар з яловичини; Севіче з рибою
  • Салат Цезарь; Листя салату з малиновим дрессингом
  • Суп «Nabe» с морепродуктами;

КУЛІНАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ:

  • Універсальні класичні соуси
  • Робота з фаршем
  • WOK – одна технологія та 1000 рецептів
  • Різновиди тіста: Філо/Fresco для пасти 

РЕЦЕПТИ:

  • Суп Minestrone з соусом «Pesto»
  • Італійські м’ясні кульки «Polpette» з соусом Marinara
  • WOK з индички з овочами та соусом манго
  • Вишневий пиріг в тісті Filo
  • Равіоллі з птиці з сирним соусом

КУЛІНАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ:

  • Швидке та повільне приготування м’яса(тушіння/гриль)
  • Ступені прожарки для ідеального стейка
  • Вибір, види витримки та приготування м’яса
  • Темпура
  • Вершкова основа для десертів

РЕЦЕПТИ:

  • Швидка качка по-пекінські
  • Темпура з овочей з пряним соєвим соусом
  • Fricasse з курки
  • Стейк T-bone
  • Panna — Cotta з апельсиновим мармеладом

КУЛИНАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ:

  • Рис різних сортів
  • Основи голландських соусів
  • Приготування риби
  • Пісочне тісто
  • Пашотування
  • Основи для сорбета

РЕЦЕПТИ:

  • Різотто з морепродуктів
  • Скумбрія в травах
  • Яйця «Benedict» з соусом «Hollandaise»
  • Кіш-лорен з двома начинками 
  • Сорбет з ягід
ВИкладачі

На кого розрахований курс

Сімейні кухарі

Цей курс стане корисним для тих, хто працює особистим кухарем, організовує робочий простір і займається всім: від складання меню дло закупки та приготування страв.

Після курсу Ви зможете більш продуктивно підходити до всіх питань кулінарії.

ДЛЯ ДОМу

Після курсу Ви зможете організувати свій простір, навчитесь правильно планувати меню, складати списки продуктів, не хвилюючись що купите щось непотрібне.

Ви навчитесь швидко готувати їжу, робити кулінарні заготовки, які надалі скоротять час приготування страв до 30 хвилин!

РЕСТОРАТОРИ

Успішний ресторатор просто зобов’язаний знати всі світлі та темні кути власної справи. Після курсу Ви зможете розуміти на прикладі як професійно підходити до моментів закупки продуктів, разбирете що таке безвідходне приготування та навчитесь як правильнорозподіляти закупку, щоб в підсумку не викидати зіпсовані продукти.

Переваги курсу

Vector-1.png
Нема часу для кулінарії
тепер не про вас!

Приходите з роботи і максимум на що вистачає сил – це приготувати бутерброд чи розігріти позавчораншню їжу?Ми виправимо цю ситуацію і ввечері ви будете готувати свіжі стравиМы исправим эту ситуацию и вечером Вы будете готовить свежие блюда из под ножа!

Rectangle-7-1.png
МАКСИМАЛЬНАЯ ЭКОНОМИЯ
ВРЕМЕНИ И ФИНАНСОВ

Несколько часов, проведенных за плитой превратятся в 30 минут удовольствия, а потраченная сумма на продукты будет самой рациональной статьей затрат в Вашем бюджете, ведь Вы не выкинете ни грамма продуктов в мусор!

Ellipse-9.png

ГОТОВИТЬ БЫСТРО за 30 минут

ЗДЕСЬ И СЕЙЧАС

Блюда будут появляться на Вашем столе с такой же скоростью, как подают их в ресторанах: салат за 15 минут, супы и бульоны за 20 минут, основное блюдо и десерты за 30 минут  — 40 минут!

Polygon-4.png
РЕсторанний підхід
НА ДОМАШНІЙ КУХНІ

1 день на тиждень, витрачений для закупки та приготування заготовок на 4-7 днів, що в підсумку дає можливість протягом тижня більше часу витрачати на відпочинок та свою сім’ю!

SMART HOME CULINARY

система ресторана на домашній кухні

Ellipse-10.png
20 годин ДЛЯ
новго підходу до кулінарії

20 годин практичного навчання, всього лише 4 дні і Ваша кулінарна база доповнюється основним набором технік та методик приготування, якими користуються шефи на кухні ресторанів!

Особливості програми

  • система ресторану перенесена на формат звичайної домашньої кухні
  • вчимося працювати з заготовками, які спростять подальше приготування
  • вивчаємо більше 20-ти кулінарних технологій, які створюють базу знань як у професіональних шеф-кухарів
  • готувати всі страви ми будемо на простому обладнанні, отже все з легкістю можливо відтворити вдома
  • засікай час, адже будь-яка страва за рахунок смарт-підходу буде приготована максимум за 30 хвилин!
Отзывы
наших студентов
Анастасия Карповская
Анастасия Карповская
11 апреля 2019 г.
Читати далі
Отличная школа, мне кажется она обязательна к посещению всем кто хочет научиться вкусно готовить да и просто вкусно покушать, так как мастер-классы идут сразу с дегустацией! Все очень круто!
Любовь Панченко
Любовь Панченко
11 апреля 2019 г.
Читати далі
Пройшовши навчання в школі Євгенія Чернухи, залишаюся задоволена на всі 200%. За ту працю яку вони вкладають в своїх студентів, їм низький поклін. Дякую вам за знання, кваліфікований колектив, море емоцій та весело проведений час. А всім хто хоче займатися улюбленою справою бажаю не зволікати та нежаліти ні часу, ні фінансів, а рішече пройти навчання. Ви не пожалієте.
Відтворити відео

найпоширеніші питання про курс

Для того щоб прийняти участь в курсі Вам необхідно:

  1. Уточнити у менеджера наявність місця;
  2. Записатись на курс, вказавши свої дані(ПІБ, номер телефону)
  3. Внести передплату у вказаному розмірі зручним Вам способом( готівка, карта ПриватБанку, сайт)

Курс носить універсальний характер, тому підійде як новачкам/домогосподаркам так і професійним шеф-кухарям або рестораторам

Навчання носить 100% практичний формат, де учні самі готують всі страви під керівництвом викладача.

Кожен день вивчають не менше 5-ти страв, на початку кожного дня видають роздруковані матеріали з рецептурою.

Всі приготовані страви на курсі дегустуються в процессі або забирають з собою.

В кінці курсу всі роздруковані матеріали дублюються на вказану електронну пошту.

До вартості навчання входять всі витратні матеріали, продукти, роздруковані матеріали, а також кава та чай.

Після курсу видається іменний сертифікат про проходження курсу з підписами викладачів.

X