logo chernyj

Пн08Ноя10:0015:00Курс “Только мясо”10:00 – 15:00 Тип события:Кулинарные курсы

кулінарні курси
з приготування м'яса

5 років стомлюючих експериментів щоб досягти ідеалу?

Ми говоримо 5 днів і ви на рівні знань з професійним кухарем!

На курсі м’ясників Київ ми розповімо про цей продукт усього 4 важливих слова:


вибір – зберігання – підготовка – приготування

Решта – п’ятиденний кулінарний екшен, багато м’яса і знання. Один раз і назавжди ..
Всього лише 5 золотих правил і 40 рецептів

Цінна теоретична і практична інформація як правильно готувати м’ясо, про яку забувають згадувати в рецептах.

Ми спираємося на напрацювання кращих м’ясних ресторанів, цінну наукову і кулінарну літературу.
Соковите і ідеальне м’ясо завжди! Без звинувачень м’ясника в неправильному шматку, тільки спеціальної солі і грилі, який підвів.

Ми рекомендуємо курс що б:

Навчитися готувати м'ясо і стейки правильно як професіонал!

Знати як правильно вибирати і готувати м'ясо

Курси по гарнірам: який гарнір і соус підібрати до м'ясної страви

Кулінарний курс по м'ясу це:

5 днів практики

Продукти та інвентар

Все для навчання

Наш слоган «Ваше питання – наша практична відповідь».

Все тому, що на кожне питання ми відповідаємо відпрацюванням і розглядаємо все з точки зору хімії, розкладаючи на процеси. Після такого підходу можна не боятися робити помилки!

4 1
kursy myasnika kiev
kursy po barbekyu kiev
Кулинарные курсы Киев

Програма курсу

+ - 1. Сире і солоне м'ясо

Лекція: Купівля якісного м'яса, оброблення на напівфабрикати

РЕЦЕПТИ:

● Рубаний стейк з ферментованим жовтком
● Яловичина з тунцевим майонезом
● Пряна солона вирізка
●Яловичина татакі з соусом понзу
+ - 2. Стейки / гриль

Лекція: Витримка м'яса, ферментація. Вирощування і відгодівля.
РЕЦЕПТИ:

● Стейк T-bone сухого визрівання / картопля фрі в яловичому жирі / цитрусове масло
●Сирний стейк Філли / повільне запечені помідори / сальса
● Теляче серце / фрікассе з грибів / цибульний соус
● Стейк м'ясника з діафрагми / картопляне пюре з кістковим мозком / підлива з мадери
+ - 3. Жарка / Бургери

Лекція: Смак і текстура м'яса - «вирощування, відгодівля та забій»
РЕЦЕПТИ:

● Турнедо «Россіні» / крем з селери / голландський соус з фуа-гра
● Відбивні на кістці / вершковий шпинат з запеченим яйцем / соус Грейві
● Чізбургер умами / мариновані шиітаке / анчоусне масло
●Бургер кімчи / ферментація кімчи / гострий соус з огірків
+ - 4.Sous-vide/LTC

Лекція: М'яке м'ясо. Білки - вплив солі, кислот і температури на коагуляцію.

РЕЦЕПТИ:

● Домашня варена ковбаса / масло з блакитним сиром
● Яловича щока / запечена кукурудзяна каша з пармезаном / трюфельно-гірчичний соус
● Оsso buco / різотто з грибами / винна карамель з золотом
● Сhili con carne з яловичого хвоста / гуакамоле / тортилья
+ - 5.Копчення / запікання

РЕЦЕПТИ:

● пастрамі / Сендвіч Рубен
● Джеркі / яблучний барбекю
● Slow BBQ ребра в духовці
● Повільно запечений кострец в сидрі / йоркширський пудинг
Знайомтесь з викладачами:
Що кажуть учні?
1
2

Деталі навчання:

Вартість:

Bonus club:

Cashback 10%

Кешбэк начисляется в виде бонусов на счёт участника 


1) Участником бонусной программы являются те, кто используют мобильное приложение для записи 

2) Накопленными бонусами можно оплачивать участие в последующих мк

Бонус - курс PRO!

К основному курс Вы получаете 5-тидневный курс по повышению квалификации на выбор! 


1) Кулинарный курс "Только мясо" 

2) Кулинарный курс "Рыба и морепродукты"

Формат:

Дати старту

Пн08Ноя10:0015:00Курс “Только мясо”10:00 – 15:00 Тип события:Кулинарные курсы

Пн08Ноя(Ноя 8)10:00Пт12(Ноя 12)15:00Курс “Только мясо”10:00 – 15:00 (12) Тип события:Кулинарные курсы

Пн06Дек10:0015:00Курс “Только мясо”10:00 – 15:00 Тип события:Кулинарные курсы

На подарунок:

Розстрочка

CookerySchool
mobile app

Записываться на обучение стало в 1000 раз быстрее, комфортнее и выгоднее!

Устанавливайте мобильное приложение от Кулинарной школы и участвуйте в WOW бонусной системе!

Получайте cashback в размере до 20% после каждого курса/мастер-класса, накапливайте бонусы и используйте их при оплате!

X