кулинарный курс
ТІЛЬКИ М’ЯСО

готувати м’ясо як pro

Курс, який повинен пройти кожен

5 років стомлюючих експерементів щоб досягти ідеалу? Ми даємо 5 днів і Ви на рівних заннях з професійним кухарем.

5 золотих правил та 40 рецептів

Цінна теоретична та практична інформація як правильно готувати м’ясо, про яку забувають згадувати в рецептах. Ми спираємось на напрацювання найкращих м’ ясних ресторанів, цінну наукову та кулінарну літературу.

Соковите та ідеальне м’ясо завжди! Без звинувачень м’ясника в неправильному шматку, тільки спеціальній солі та підвівшому грилі.  

Ми розкажемо про цей продукт всього чотири найголовніших слова: 

вибір — зберігання — підготовка — приготування.

Все інше —  п’ятиденний кулінарний экшен, багато м’яса та знань. Один раз і назавжди…

ПРО КУРС

КІЛЬКІСТЬ ЛЮДЕЙ В ГРУППІ

12 (До сплати курсу рекомендуємо забронювати місце)

До курсу входить

Продукти, технологічні картки, бібліотека, блокнот, інфографіка

виданий ДОКУМЕНТ

Сертифікат про прохождення курсу

Розклад

5 днів по 5 годин

кількість відпрацьованих рецептів

20 страв - 10 соусів - 10 гарнірів

варіанти навчання

ранкова зміна (10:00-15:00), вечірня зміна (18:00 - 23:00), weekend курс (по сб-нд)

Початок курсу

Вс12Июль18:0023:00Курс "Только мясо"18:00 - 23:00 Тип события:Кулинарные курсы

Пн14Сен10:0015:00Курс "Только мясо"10:00 - 15:00 Тип события:Кулинарные курсы

вартість курсу

8 000 грн

Програма курсУ м’ясо

ЛЕКЦІЯ: Покупка якісного м’яса, оброблення на напівфабрикати

РЕЦЕПТИ:

  • Рубаний стейк з ферментованим жовтком
  • Яловичина з тунцевим майонезом
  • Пряна солена вирізка
  • Яловичина татакі з соусом понзу 

ЛЕКЦІЯ: Витримка м’яса, ферментація. Вирощування і відгодівля.

РЕЦЕПТИ:

  • Стейк T-bone сухого визрівання/ картопля фрі в яловичому жирі/ цитрусове масло;
  • Сирний стейк філлі/повільно запечені томати/ сальса;
  • Теляче сердце/фрикассе з грибів/ цибулевий соус;
  • Стейк м’ясника з діафрагми/ картопляне пюре з кістним мозком/ підливка з мадери;

ЛЕКЦІЯ: Вкус Смак та текстура м’яса — «вирощування, відгодівля та забій»

РЕЦЕПТИ:

  • Турнедо «Россіні»/крем з селери/ голландський соус з фуа-гра;
  • Відбивні на кості/ вершковий шпинат з запеченим яйцем/соус грейві;
  • Чізбургер умамі/ мариновані шиітаке/ анчоусне масло;
  • Бургер кімчи/ ферментація кімчи/гострий соус з огірків

ЛЕКЦІЯ: М’яке м’ясо. Білки — вплив солі, кислот та температури на коагуляцію.

РЕЦЕПТИ:

  • Домашня варена ковбаса/масло з блакитним сиром;
  • Яловича щока/запечена кукурузна каша з пармезаном /трюфельно-гірчичний соус;
  • Оsso buco/орзотто з грибами/ винна карамель з золотом;
  • Сhili con carne з яловичого хвоста/гуакамоле/ тортилья;

РЕЦЕПТИ:

  • Пастрамі/Сендвіч Рубен;
  • Джерки/яблучний барбекю;
  • Slow BBQ ребра в духовці
  • Повільно запечений кострец в сидрі/йоркширський пудинг;
викладачі
переваги курсу
Vector-1.png

вибір та покупка м'яса

увага до деталей

◊ Чому куплене якісне м’ясо у постійного перевіреного продавця іноді виходить м’яким та соковитим, а іноді навпаки, хоча все роблю так само?Як правильно купувати та вибирати м’ясо?

◊ Особливу увагу приділяємо вибору та зберіганню м’яса. Окрім цього вивчаємо доскольнально “визрівання” та витримка” м’яса.

Rectangle-7-1.png
МАРИНАДи та М'ЯСО
МАРИНАДи зсередини

◊ Чому при домашніх способах маринаду кінцевий результат не завжди залишається бажаним – м’ясо сухе та жорстке. 

◊ Розбираємось у тому, як впливають на м’ясні продукти  складові більшості маринадів: сіль та кислота. Також розберемо як ворогів м’яса (сіль/кислота) перетворити в друзів та помічників.

Ellipse-9.png

як готувати м'ясо

вивчаємо процеси глибше

◊ Чому в одних рецептах рекомендують натирати м’ясо  безпосередньо перед жаркою, а інші вже після прожарки?Коли солити м’ясо?

◊ При приготуванні страв ми будемо використовувати методику погляду на продукт “зсередини”, наприклад —  як на білок впливають різні фактори на всіх етапах приготування.

Polygon-4.png
ідеальне приготування
готуємо м'ясо безпечно

◊ Я боюсь отруїтись, коли їм недоготований продукт, і, постійно страхуюсь, при цьому переготовуючи м’ясо. Через це м’ясний продукт втрачає свій смак.

◊ Ми вивчимо з чого скадається м’ясо,при яких температурах гинуть мікроби, при якій температурі буде готова яловичина і чому при цій же температурі неможна їсти свинину. Навчіться готувати м’ясо! 

Курс дозволяє говорити з м’ясом на ТИ!

Ellipse-10.png

гарніри та соуси до м'ясних страв

готуємо м'ясо безпечно

◊ До м’яса я зазвичай готую класичні гарніри у вигляді гречки, салата з овочей, а натуральний соус я заміняю купованим

◊ На курсі ми не озалишимо без уваги тему гарнірів і соусів. Кулінарні рецепти мяясо – приготуємо більше 20-ти варіантів, які займають мінімум часу, при цьому є смачною альтернативою класичним варіантам. 

особливості програми

Отзывы
наших студентов
Анастасия Карповская
Анастасия Карповская
11 апреля 2019 г.
Читати далі
Отличная школа, мне кажется она обязательна к посещению всем кто хочет научиться вкусно готовить да и просто вкусно покушать, так как мастер-классы идут сразу с дегустацией! Все очень круто!
Любовь Панченко
Любовь Панченко
11 апреля 2019 г.
Читати далі
Пройшовши навчання в школі Євгенія Чернухи, залишаюся задоволена на всі 200%. За ту працю яку вони вкладають в своїх студентів, їм низький поклін. Дякую вам за знання, кваліфікований колектив, море емоцій та весело проведений час. А всім хто хоче займатися улюбленою справою бажаю не зволікати та нежаліти ні часу, ні фінансів, а рішече пройти навчання. Ви не пожалієте.
Відтворити відео

Найрозповсюдженіші питання про курс

Для того, что бы принять участие в курсе Вам следует:

  1. Уточнить у менеджера наличие мест;
  2. Записаться на курс, указав свои данные (ФИО, номер телефона)
  3. Внести предоплату в указанном размере удобным Вам способом (наличные, карта ПриватБанка, сайт)

    Для того щоб прийняти участь в курсі Вам необхідно:

    1. Уточнити у менеджера наявність місця;
    2. Записатись на курс, вказавши свої дані(ПІБ, номер телефону)
    3. Внести передплату у вказаному розмірі зручним Вам способом( готівка, карта ПриватБанку, сайт)

Курс носить універсальний характер, тому підійде як новачкам/домогосподаркам так і професійним шеф-кухарям або рестораторам

Навчання носить 100% практичний формат, де учні самі готують всі страви під керівництвом викладача.

Кожен день вивчають не менше 5-ти страв, на початку кожного дня видають роздруковані матеріали з рецептурою.

Всі приготовані страви на курсі дегустуються в процессі або забирають з собою.

В кінці курсу всі роздруковані матеріали дублюються на вказану електронну пошту.

До вартості навчання входять всі витратні матеріали, продукти, роздруковані матеріали, а також кава та чай.

Після курсу видається іменний сертифікат про проходження курсу з підписами викладачів.

CookerySchool
mobile app

Записываться на обучение стало в 1000 раз быстрее, комфортнее и выгоднее!

Устанавливайте мобильное приложение от Кулинарной школы и участвуйте в WOW бонусной системе!

Получайте cashback в размере до 20% после каждого курса/мастер-класса, накапливайте бонусы и используйте их при оплате!

X