logo chernyj

Пн22Квіт10:00Пн15:00Курс “Тільки м’ясо”10:00 – 15:00

Кулінарні курси
з приготування м'яса

5 років стомлюючих експериментів, щоб досягти ідеалу?

Ми говоримо 5 днів – і ви на рівні знань з професійним кухарем!

На курсі м’ясників Київ ми розповімо про цей продукт усього 4 важливих слова:


вибір – зберігання – підготовка – приготування

Решта – п’ятиденний кулінарний екшен, багато м’яса і знання. Один раз і назавжди.
Всього лише 5 золотих правил і 40 рецептів

Цінна теоретична і практична інформація, як правильно готувати м’ясо, про яку забувають згадувати в рецептах.

Ми спираємося на напрацювання кращих м’ясних ресторанів, цінну наукову і кулінарну літературу.
Соковите і ідеальне м’ясо завжди! Без звинувачень м’ясника в неправильному шматку, тільки спеціальної солі і грилі, який підвів.

Ми рекомендуємо курс щоб:

Навчитися готувати м'ясо і стейки правильно , як професіонал!

Знати як правильно вибирати і готувати м'ясо

Курси по гарнірам: який гарнір і соус підібрати до м'ясної страви

Кулінарний курс по м'ясу це:

5 днів практики

Продукти та інвентар

Все для навчання

Наш слоган «Ваше питання – наша практична відповідь».

Все тому, що на кожне питання ми відповідаємо відпрацюванням і розглядаємо все з точки зору хімії, розкладаючи на процеси. Після такого підходу можна не боятися робити помилки!

4 1
kursy myasnika kiev
kursy po barbekyu kiev
Кулинарные курсы Киев

Програма курсу

+ - 1. Сире і солоне м'ясо

Лекція: Купівля якісного м'яса, оброблення на напівфабрикати

РЕЦЕПТИ:

● Рубаний стейк з ферментованим жовтком
● Яловичина з тунцевим майонезом
● Пряна солона вирізка
●Яловичина татакі з соусом понзу
+ - 2. Стейки / гриль

Лекція: Витримка м'яса, ферментація. Вирощування і відгодівля.
РЕЦЕПТИ:

● Стейк T-bone сухого визрівання / картопля фрі в яловичому жирі / цитрусове масло
●Сирний стейк Філли / повільно запечені помідори / сальса
● Теляче серце / фрікассе з грибів / цибулевий соус
● Стейк м'ясника з діафрагми / картопляне пюре з кістковим мозком / підлива з мадери
+ - 3. Смаження / Бургери

Лекція: Смак і текстура м'яса - «вирощування, відгодівля та забій»
РЕЦЕПТИ:

● Турнедо «Россіні» / крем з селери / голландський соус з фуа-гра
● Відбивні на кістці / вершковий шпинат з запеченим яйцем / соус Грейві
● Чізбургер умами / мариновані шиітаке / анчоусне масло
●Бургер кімчи / ферментація кімчи / гострий соус з огірків
+ - 4.Sous-vide/LTC

Лекція: М'яке м'ясо. Білки - вплив солі, кислот і температури на коагуляцію.

РЕЦЕПТИ:

● Домашня варена ковбаса / масло з блакитним сиром
● Яловича щока / запечена кукурудзяна каша з пармезаном / трюфельно-гірчичний соус
● Оsso buco / різотто з грибами / винна карамель з золотом
● Сhili con carne з яловичого хвоста / гуакамоле / тортилья
+ - 5.Копчення / запікання

РЕЦЕПТИ:

● Пастрамі / Сендвіч Рубен
● Джеркі / яблучний барбекю
● Slow BBQ ребра в духовці
● Повільно запечений кострець в сидрі / йоркширський пудинг
Знайомтесь з викладачами:
Що кажуть учні?
1
2

Деталі навчання:

Вартість:

Bonus club:

          Cashback 10%

Кешбэк начисляется в виде бонусов на счёт участника 


1) Участником бонусной программы являются те, кто используют мобильное приложение для записи 

2) Накопленными бонусами можно оплачивать участие в последующих мк

Формат:

Дати старту

Пн22Квіт10:00Пн15:00Курс “Тільки м’ясо”10:00 – 15:00

Пн22Квіт10:00Пн15:00Курс “Тільки м’ясо”10:00 – 15:00

Пн22Квіт10:00Пн15:00Курс “Тільки м’ясо”10:00 – 15:00

На подарунок:

Розстрочка

5/5 (1 відгук)