кулинарный курс
ТІЛЬКИ М’ЯСО

готувати м’ясо як pro

Курс, який повинен пройти кожен

5 років стомлюючих експерементів щоб досягти ідеалу? Ми даємо 5 днів і Ви на рівних заннях з професійним кухарем.

5 золотих правил та 40 рецептів

Цінна теоретична та практична інформація як правильно готувати м’ясо, про яку забувають згадувати в рецептах. Ми спираємось на напрацювання найкращих м’ ясних ресторанів, цінну наукову та кулінарну літературу.

Соковите та ідеальне м’ясо завжди! Без звинувачень м’ясника в неправильному шматку, тільки спеціальній солі та підвівшому грилі.  

Ми розкажемо про цей продукт всього чотири найголовніших слова: 

вибір — зберігання — підготовка — приготування.

Все інше —  п’ятиденний кулінарний экшен, багато м’яса та знань. Один раз і назавжди…

ПРО КУРС

КІЛЬКІСТЬ ЛЮДЕЙ В ГРУППІ

12 (До сплати курсу рекомендуємо забронювати місце)

До курсу входить

Продукти, технологічні картки, бібліотека, блокнот, інфографіка

виданий ДОКУМЕНТ

Сертифікат про прохождення курсу

Розклад

5 днів по 5 годин

кількість відпрацьованих рецептів

20 страв - 10 соусів - 10 гарнірів

варіанти навчання

ранкова зміна (10:00-15:00), вечірня зміна (18:00 - 23:00), weekend курс (по сб-нд)

Початок курсу

Пн29Июнь10:0015:00Курс "Только мясо"10:00 - 15:00 Тип события:Кулинарные курсы

Пн14Сен10:0015:00Курс "Только мясо"10:00 - 15:00 Тип события:Кулинарные курсы

вартість курсу

8 000 грн

Програма курсУ м’ясо

ЛЕКЦІЯ: Покупка якісного м’яса, оброблення на напівфабрикати

РЕЦЕПТИ:

  • Рубаний стейк з ферментованим жовтком
  • Яловичина з тунцевим майонезом
  • Пряна солена вирізка
  • Яловичина татакі з соусом понзу 

ЛЕКЦІЯ: Витримка м’яса, ферментація. Вирощування і відгодівля.

РЕЦЕПТИ:

  • Стейк T-bone сухого визрівання/ картопля фрі в яловичому жирі/ цитрусове масло;
  • Сирний стейк філлі/повільно запечені томати/ сальса;
  • Теляче сердце/фрикассе з грибів/ цибулевий соус;
  • Стейк м’ясника з діафрагми/ картопляне пюре з кістним мозком/ підливка з мадери;

ЛЕКЦІЯ: Вкус Смак та текстура м’яса — «вирощування, відгодівля та забій»

РЕЦЕПТИ:

  • Турнедо «Россіні»/крем з селери/ голландський соус з фуа-гра;
  • Відбивні на кості/ вершковий шпинат з запеченим яйцем/соус грейві;
  • Чізбургер умамі/ мариновані шиітаке/ анчоусне масло;
  • Бургер кімчи/ ферментація кімчи/гострий соус з огірків

ЛЕКЦІЯ: М’яке м’ясо. Білки — вплив солі, кислот та температури на коагуляцію.

РЕЦЕПТИ:

  • Домашня варена ковбаса/масло з блакитним сиром;
  • Яловича щока/запечена кукурузна каша з пармезаном /трюфельно-гірчичний соус;
  • Оsso buco/орзотто з грибами/ винна карамель з золотом;
  • Сhili con carne з яловичого хвоста/гуакамоле/ тортилья;

РЕЦЕПТИ:

  • Пастрамі/Сендвіч Рубен;
  • Джерки/яблучний барбекю;
  • Slow BBQ ребра в духовці
  • Повільно запечений кострец в сидрі/йоркширський пудинг;
викладачі
переваги курсу
Vector-1.png

вибір та покупка м'яса

увага до деталей

◊ Чому куплене якісне м’ясо у постійного перевіреного продавця іноді виходить м’яким та соковитим, а іноді навпаки, хоча все роблю так само?Як правильно купувати та вибирати м’ясо?

◊ Особливу увагу приділяємо вибору та зберіганню м’яса. Окрім цього вивчаємо доскольнально “визрівання” та витримка” м’яса.

Rectangle-7-1.png
МАРИНАДи та М'ЯСО
МАРИНАДи зсередини

◊ Чому при домашніх способах маринаду кінцевий результат не завжди залишається бажаним – м’ясо сухе та жорстке. 

◊ Розбираємось у тому, як впливають на м’ясні продукти  складові більшості маринадів: сіль та кислота. Також розберемо як ворогів м’яса (сіль/кислота) перетворити в друзів та помічників.

Ellipse-9.png

як готувати м'ясо

вивчаємо процеси глибше

◊ Чому в одних рецептах рекомендують натирати м’ясо  безпосередньо перед жаркою, а інші вже після прожарки?Коли солити м’ясо?

◊ При приготуванні страв ми будемо використовувати методику погляду на продукт “зсередини”, наприклад —  як на білок впливають різні фактори на всіх етапах приготування.

Polygon-4.png
ідеальне приготування
готуємо м'ясо безпечно

◊ Я боюсь отруїтись, коли їм недоготований продукт, і, постійно страхуюсь, при цьому переготовуючи м’ясо. Через це м’ясний продукт втрачає свій смак.

◊ Ми вивчимо з чого скадається м’ясо,при яких температурах гинуть мікроби, при якій температурі буде готова яловичина і чому при цій же температурі неможна їсти свинину. Навчіться готувати м’ясо! 

Курс дозволяє говорити з м’ясом на ТИ!

Ellipse-10.png

гарніри та соуси до м'ясних страв

готуємо м'ясо безпечно

◊ До м’яса я зазвичай готую класичні гарніри у вигляді гречки, салата з овочей, а натуральний соус я заміняю купованим

◊ На курсі ми не озалишимо без уваги тему гарнірів і соусів. Кулінарні рецепти мяясо – приготуємо більше 20-ти варіантів, які займають мінімум часу, при цьому є смачною альтернативою класичним варіантам. 

особливості програми

  • розглядаємо різні технології приготування: від засолки до низькотемпературного пприготування
  • ділимось інфографікою, яка допоможе уникнути всіх можливих помилок при приготуванні
  • на курсі ми розберемо бичка на всі частини і розкажемо куди яку частину краще використовувати
  • готувати всі страви ми будемо на простому обладненні, отже все з легкістю можливо відтворити вдома
  • розкриємо секрети виробників м'яса, розкажемо як вони зберігають м'ясо та витримують чи вони його 21 день, як ми
Отзывы
наших студентов
Анастасия Карповская
Анастасия Карповская
11 апреля 2019 г.
Читати далі
Отличная школа, мне кажется она обязательна к посещению всем кто хочет научиться вкусно готовить да и просто вкусно покушать, так как мастер-классы идут сразу с дегустацией! Все очень круто!
Любовь Панченко
Любовь Панченко
11 апреля 2019 г.
Читати далі
Пройшовши навчання в школі Євгенія Чернухи, залишаюся задоволена на всі 200%. За ту працю яку вони вкладають в своїх студентів, їм низький поклін. Дякую вам за знання, кваліфікований колектив, море емоцій та весело проведений час. А всім хто хоче займатися улюбленою справою бажаю не зволікати та нежаліти ні часу, ні фінансів, а рішече пройти навчання. Ви не пожалієте.
Відтворити відео

Найрозповсюдженіші питання про курс

Для того, что бы принять участие в курсе Вам следует:

  1. Уточнить у менеджера наличие мест;
  2. Записаться на курс, указав свои данные (ФИО, номер телефона)
  3. Внести предоплату в указанном размере удобным Вам способом (наличные, карта ПриватБанка, сайт)

    Для того щоб прийняти участь в курсі Вам необхідно:

    1. Уточнити у менеджера наявність місця;
    2. Записатись на курс, вказавши свої дані(ПІБ, номер телефону)
    3. Внести передплату у вказаному розмірі зручним Вам способом( готівка, карта ПриватБанку, сайт)

Курс носить універсальний характер, тому підійде як новачкам/домогосподаркам так і професійним шеф-кухарям або рестораторам

Навчання носить 100% практичний формат, де учні самі готують всі страви під керівництвом викладача.

Кожен день вивчають не менше 5-ти страв, на початку кожного дня видають роздруковані матеріали з рецептурою.

Всі приготовані страви на курсі дегустуються в процессі або забирають з собою.

В кінці курсу всі роздруковані матеріали дублюються на вказану електронну пошту.

До вартості навчання входять всі витратні матеріали, продукти, роздруковані матеріали, а також кава та чай.

Після курсу видається іменний сертифікат про проходження курсу з підписами викладачів.

CookerySchool
mobile app

Записываться на обучение стало в 1000 раз быстрее, комфортнее и выгоднее!

Устанавливайте мобильное приложение от Кулинарной школы и участвуйте в WOW бонусной системе!

Получайте cashback в размере до 20% после каждого курса/мастер-класса, накапливайте бонусы и используйте их при оплате!

X