• кулінарний курс
    ТІЛЬКИ М'ЯСО

    НАВЧІТЬСЯ ГОТУВАТИ М'ЯСО ЯК ПРОФЕСІОНАЛ!

5 років втомлюючих експериментів задля того щоб досягти ідеалу?

Ми кажемо 5 днів та ви на рівні знань з професійними шеф-кухарями!

  • кулінарний курс
    ТІЛЬКИ М'ЯСО

    НАВЧІТЬСЯ ГОТУВАТИ М'ЯСО ЯК ПРОФЕСІОНАЛ!

5 років стомлюючих експерементів щоб досягти ідеалу?

Ми кажемо 5 днів і Ви на рівних знаннях з професійним кухарем.

Ми розкажемо про цей продукт всього 4 важливі інформації:

вибір — зберігання — підготовка — приготування

Наступне —  п’ятиденний кулінарний екшн, багато м’яса та знань. Один раз та назавжди..

Всього  5 золотих правил та 40 рецептів

Цінна теоретична та практична інформація по тому, як правильно готувати м’ясо, про яку забувають згадувати у рецептах. Ми використовуємо знання найкращих м’ясних ресторанів, цінну наукову та кулінарну літературу.

Про курс

  • Кіл-ть учасників: 12 чоловік
  • Тривалість курсу: 5 днів по 5 годин
  • Формат проведення: 100% практика

ВАРТІСТЬ 

8 000 грн

*Перед оплатою курсу рекомендуємо уточнити наявність місць а також ознайомитись з умовами оплати

Передплата за курс становить 2000 грн

Розстрочка оформлюється на повну вартість курсу

Cashback 10%

Кешбек нараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника 


1) Учасником бонусної програми є ті, хто використовує мобільний додаток для запису


2) Накопиченними бонусами можна оплатити наступні майстер-класи

Варіанти та метод оплати:

applepay
googlepay
masterpass
privat24
card
payparts
dobavte zagolovok

У вартість входить

5 днів практичного курсу
Продукти та техніка
Фартух та сумка для take away
Блокнот для нотатків та інфографіка
Б/а напої: чай/кава/вода
Рецепти в електронному вигляді

Дати старту:

Пн13Сен10:0015:00Курс "Только мясо"10:00 - 15:00 Тип события:Кулинарные курсы

Пн13Сен10:0015:00Курс "Только мясо"10:00 - 15:00 Тип события:Кулинарные курсы

Программа курса м'ясо

ЛЕКЦІЯ: Покупка якісного м’яса, оброблення на напівфабрикати

РЕЦЕПТИ:

  • Рубаний стейк з ферментованим жовтком
  • Яловичина з тунцевим майонезом
  • Пряна солена вирізка
  • Яловичина татакі з соусом понзу 

ЛЕКЦІЯ: Витримка м’яса, ферментація. Вирощування і відгодівля.

РЕЦЕПТИ:

  • Стейк T-bone сухого визрівання/ картопля фрі в яловичому жирі/ цитрусове масло;
  • Сирний стейк філлі/повільно запечені томати/ сальса;
  • Теляче сердце/фрикассе з грибів/ цибулевий соус;
  • Стейк м’ясника з діафрагми/ картопляне пюре з кістним мозком/ підливка з мадери;

ЛЕКЦІЯ: Вкус Смак та текстура м’яса — «вирощування, відгодівля та забій»

РЕЦЕПТИ:

  • Турнедо «Россіні»/крем з селери/ голландський соус з фуа-гра;
  • Відбивні на кості/ вершковий шпинат з запеченим яйцем/соус грейві;
  • Чізбургер умамі/ мариновані шиітаке/ анчоусне масло;
  • Бургер кімчи/ ферментація кімчи/гострий соус з огірків

ЛЕКЦІЯ: М’яке м’ясо. Білки — вплив солі, кислот та температури на коагуляцію.

РЕЦЕПТИ:

  • Домашня варена ковбаса/масло з блакитним сиром;
  • Яловича щока/запечена кукурузна каша з пармезаном /трюфельно-гірчичний соус;
  • Оsso buco/орзотто з грибами/ винна карамель з золотом;
  • Сhili con carne з яловичого хвоста/гуакамоле/ тортилья;

РЕЦЕПТИ:

  • Пастрамі/Сендвіч Рубен;
  • Джерки/яблучний барбекю;
  • Slow BBQ ребра в духовці
  • Повільно запечений кострец в сидрі/йоркширський пудинг;
Викладачі
Переваги курсу
Vector-1.png

Вибір та покупка м'яса

увага до детале

◊ Чому куплене якісне м’ясо у постійного перевіреного продавця іноді виходить м’яким та соковитим, а іноді навпаки, хоча все роблю так само?Як правильно купувати та вибирати м’ясо?

◊ Особливу увагу приділяємо вибору та зберіганню м’яса. Окрім цього вивчаємо доскольнально “визрівання” та витримка” м’яса.

Rectangle-7-1.png
МАРИНАДИ ТА М'ЯСО
МАРИНАДИ ЗСЕРЕДИНИ

◊ Чому при домашніх способах маринаду кінцевий результат не завжди залишається бажаним – м’ясо сухе та жорстке. 

◊ Розбираємось у тому, як впливають на м’ясні продукти  складові більшості маринадів: сіль та кислота. Також розберемо як ворогів м’яса (сіль/кислота) перетворити в друзів та помічників.

Ellipse-9.png

ЯК ГОТУВАТИ М'ЯСО

вивчаємо процеси глибше

◊ Чому в одних рецептах рекомендують натирати м’ясо  безпосередньо перед жаркою, а інші вже після прожарки?Коли солити м’ясо?

◊ При приготуванні страв ми будемо використовувати методику погляду на продукт “зсередини”, наприклад —  як на білок впливають різні фактори на всіх етапах приготування.

Polygon-4.png
ідеальне приготування
готуємо м'ясо безпечно

◊ Я боюсь отруїтись, коли їм недоготований продукт, і, постійно страхуюсь, при цьому переготовуючи м’ясо. Через це м’ясний продукт втрачає свій смак.

◊ Ми вивчимо з чого скадається м’ясо,при яких температурах гинуть мікроби, при якій температурі буде готова яловичина і чому при цій же температурі неможна їсти свинину. Навчіться готувати м’ясо! 

Курс який дозволяє бути з м’ясом на ТИ!

Ellipse-10.png

гарніри та соуси до м'ясних страв

готуємо м'ясо безпечно

◊ До м’яса я зазвичай готую класичні гарніри у вигляді гречки, салата з овочей, а натуральний соус я заміняю купованим

◊ На курсі ми не залишимо без уваги тему гарнірів і соусів. Кулінарні рецепти м’ясо – приготуємо більше 20-ти варіантів, які займають мінімум часу, при цьому є смачною альтернативою класичним варіантам. 

особливості курсу

FAQ ПРО КУРС М’ЯСО

Для

того, что бы принять участие в курсе Вам следует:

  1. Уточнить у менеджера наличие мест;
  2. Записаться на курс, указав свои данные (ФИО, номер телефона)
  3. Внести предоплату в указанном размере удобным Вам способом (наличные, карта ПриватБанка, сайт)

Курс носит универсальный характер, поэтому подойдет как новичкам/домохозяйкам, так и профессиональным шеф-поварам или рестораторам.

Обучение носит 100% практический формат, где ученики сами готовят все блюда под руководством преподавателя.

Каждый день проходится не менее 5-ти блюд, в начале дня выдаются распечатки с рецептурой.

Всё приготовленное на курсе дегустируется в процессе или забирается с собой.

В конце курса все распечатки дублируются на указанную учениками почту.

 

В стоимость обучение входят все расходные материалы, продукты, распечатки, а так же кофе и чай.

После курса выдается именной сертификат об окончании курса с подписями преподавателей.

CookerySchool
mobile app

Записываться на обучение стало в 1000 раз быстрее, комфортнее и выгоднее!

Устанавливайте мобильное приложение от Кулинарной школы и участвуйте в WOW бонусной системе!

Получайте cashback в размере до 20% после каждого курса/мастер-класса, накапливайте бонусы и используйте их при оплате!

X