FISH CLUB

КУРС Риба та морепродукти

навчіться готувати рибу як pro

logo chernyj

Пн28Февр10:0015:00Курс “Fish club: рыба и морепродукты”10:00 – 15:00 Тип события:Кулинарные курсы

КУРС
З РИБИ ТА МОРЕПРОДУКТІВ

Урізноманітнюйте свій кулінарний рибний світ, вивчивши нові технології приготування риби та морепродуктів!

Як приготувати рибу? Класичне питання, яке ставить собі та гуглу кожна друга людина, при цьому тримаючи в руках сибас, дорадо чи когось із сімейства лососевих 🙂

Рибний кулінарний світ настільки великий, що просто гріх зупинятися на найдорожчій та найпростішій рибі! Хек, тріска, макрель, товстолобик, річкова форель… Засолювання, маринування, sous-vide та поширування — ось вона різноманітність!

5 днів = 25 годин = понад 30 страв з риби та морепродуктів

◊ Практичний 5-денний кулінарний курс з риби та морепродуктів, які не залишать після себе жодних секретів у виборі, підготовці, приготуванні та подачі риби/морепродуктів.

◊ Ваш час + знання та досвід викладачів + спільне практичне відпрацювання — ось вона формула ідеально приготованої страви!

ПЕРЕВАГИ КУРСУ:

РИБА ЦЕ НЕ ТІЛЬКИ СИСБАС/ДОРАДО/ФОРЕЛЬ

РИБА НЕ ДОРОГЕ ЗАДОВОЛЕННЯ

Як приготувати рибу? НЕ ТІЛЬКИ ЗАПІКАННЯ

Курс з риби та морепродуктів:

5 днів практики

Продукти та інвентар

Все для навчання

Наш слоган “Ваше питання – наша практична відповідь”.

Все тому, що на кожне питання ми відповідаємо опрацюванням і розглядаємо все з точки зору хімії, розкладаючи все процеси. Після такого підходу можна не бояться робити помилки!

2
5
3
1

Програма курсу

+ - МАРИНУВАННЯ/СОЛІННЯ/КОПЧЕННЯ

● Димна макрель з кокосовим соусом
Спинка товстолобика в суміші свіжих трав
●Янтарна сьомга підкопчена зеленим чаєм
+ - РИБНІ СУПИ І БУЛЬЙОНИ

●Основа супів - біск (буайабесс)
●Супа ді копа (традиційний суп з мідій)
●Уха гриль
●Чаудер з хеком
●Рибний суп із запеченим баклажаном
+ - СОТУВАННЯ/ТУШІННЯ

● Гратен з мідій з лемонграсом та імбиром
●Різотто з морепродуктами та чорнилом каракатиці
●Лазанья з крабом
●Рибне соте в стилі буйабесс
+ - ЖАРКА/ЗАПІКАННЯ/ГРИЛЬ

●Філе хека з маслом какао
●Карп по-китайські хризантема
●Тріска приготована ​​у тісті Guiness
●Морський окунь у хрумкому обсмаженому тісті філо
●Сьомга запечена в пергаменті з овочами та креветками
●Риба запечена в тісті/морській солі та соусом лаймовий берблан
+ - ПОШИРУВАННЯ/LTC/SOUS-VIDE

●Форель з ванільною олією
●Судак припущений з королівськими креветками та соусом лайм-часник
●Хек томлений у савойській капусті з овочевим рататуєм
●Рулетики з форелі Sous-vide зі шпинатом та базиліком
●Кнелі зі щуки з морквяним пюре з краплею трюфеля

Знайомтесь з викладачами:

Що говорять учні?

4
1

Деталі навчання:

Вартість:

Bonus club:

Cashback 10%

Кешбэк начисляется в виде бонусов на счёт участника 


1) Участником бонусной программы являются те, кто используют мобильное приложение для записи 

2) Накопленными бонусами можно оплачивать участие в последующих мк

Бонус - курс PRO!

К основному курс Вы получаете 5-тидневный курс по повышению квалификации на выбор! 


1) Кулинарный курс "Только мясо" 

2) Кулинарный курс "Рыба и морепродукты"

Формат:

Дати старту

Пн28Февр10:0015:00Курс “Fish club: рыба и морепродукты”10:00 – 15:00 Тип события:Кулинарные курсы

Пн11Апр10:0015:00Курс “Fish club: рыба и морепродукты”10:00 – 15:00 Тип события:Кулинарные курсы

Пн28Февр10:0015:00Курс “Fish club: рыба и морепродукты”10:00 – 15:00 Тип события:Кулинарные курсы

На подарунок:

Розстрочка

X