КУЛІНАРНИЙ КУРС

ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Навчіться готувати здорову, корисну і смачну їжу!

Ви, напевно, думаєте що неможливо приготувати корисно та смачно…Але ви помиляєтесь, все можливо, головне знати як!

5 днів = 25 годин = більше 30-ти страв та кулінарних технік

◊ Більш здорова та корисна їжа не буде закінчуватись на салаті з капусти, відварної грудки та гречці!

◊ Ви навчитесь готувати корисні ресторанні страви, адже навіть майонез можна назвати корисним, якщо знати як його готувати!

◊ Кулінарія стосується кожного, будь Ви пов ‘язані з  IT-технологіями, працюєте дизайнером чи шеф-кухарем в ресторані.

◊ Щоб харчуватись здоровою їжею, достатньо знати декілька технологій та знати що чим можливо замінити.

ПРО КУРС

КІЛЬКІСТЬ ЛЮДЕЙ У ГРУПІ

12 (до сплати курсу рекомендуємо забронювати місце)

ДО КУРСУ ВХОДИТЬ

Продукти, технологічні картки, бібліотека, блокнот, інфорграфіка

ВИДАНИЙ ДОКУМЕНТ

Сертифікат про проходження курсу

РОЗКЛАД

5 днів по 5 годин

Кількість відпрацьованих рецептів

30 рецептів та більше 20-ти кулінарних технік

Варіанти навчання

ранкова зміна (10:00-15:00), вечірня зміна (18:00 - 23:00), weekend курс (по Сб-нд)

Початок курсу

Пн30Март10:0016:00Курс "Здоровое питание"10:00 - 16:00 Тип события:Кулинарные курсы

Пн30Март10:0015:00Курс "Здоровое питание"10:00 - 15:00 Тип события:Кулинарные курсы

Програма курсу

КУЛИНАРНЫЕ ТЕХНОЛОГІЇ:

  • Пашотування
  • Закуски для брускет
  • Корисні соуси на основі йогурта, масла
  • Технологія Су-від

РЕЦЕПТИ:

  • Теплий салат з сьомгою та яйцем-пашот
  • Сэт з 3 діпів
  • Салат з курки, креветок та авокадо під йогуртовим соусом
  • Запечені овочі з марокканським Pesto та кіноа
  • Салат з шпинатом, в’яленими томатами та миндалем
  • Сендвіч з овочами гриль, соусом модерн Pesto та моцарелою

КУЛИНАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ:

  • Основи прозорих бульйонів
  • Крем-супи
  • Рослинне молоко
  • Овочі в супах 

РЕЦЕПТИ:

  • Minestrone
  • Крем-суп з авокадо з ароматом цитруса
  • Суп-пюре з нута з гарбузом
  • Тосканський суп з запечених томатів
  • Крем-суп з зеленого горошка (спаржевої квасолі)
  • Суп з цвітної капусти з кокосовим молоком та карі

КУЛИНАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ:

  • Повільне тушіння м’яса для м’якості.
  • М’ясо по технології Су-від
  • Приготування тіста для пасти та млинців
  • Основи роботи з фаршем

РЕЦЕПТИ:

  • Оссобуко по-міланськи
  • Рулетики з індички sous-vide з овочевим рататуєм
  • Курка kari з рисом
  • Lasagne al forno
  • Кабачки Амотриччано
  • Гречневі млинці з суфле з курки під грибним соусом

КУЛИНАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ:

  • Маринування риби
  • Основи соусів для риби
  • Види риби та методи приготування
  • Тушіння морепродуктів

РЕЦЕПТИ:

  • СевІче з дорадо з морським гребінцем та ікри тобіко
  • Ароматна запечена риба з кус-кусом та соусом «Romesko»
  • Cоте з риби і морепродуктів
  • Філе судака з креветкою з ароматом трав в соусі «Міньер»
  • Морський окунь приготований в савойській капусті з яблочним соусом

КУЛИНАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ:

  • Повітряні вершкові мусси
  • Творожні десерти
  • Десерти на основі йогурта
  • Цільнозернова випічка та пісочне тісто

РЕЦЕПТИ:

  • Мусс з ягідним пюре, миндальним молоком та насінням Чіа
  • Творожний Cheescake з конфі з ківі
  • Panna-Cotta з домашнього йогурта
  • Цільнозернові маффіни з морквою та висівками
  • Tart з гірким шоколадом та горіхами
Викладачі

на кого розрахований курс

дієтологи

Цей курс стане корисним для дієтологів, які хочуть розширити свої кулінарні вміння.

На цьому курсі Ви зможете вивчити всі основи для складання більш професійного ресторанного корисного меню.

ДЛЯ ДОМу

Якщо Ви хочете харчуватвся здоровою їжею, замінюючи можливий фаст-фуд у вигляді соусів, готового фаршу та інших продуктів, цей курс для Вас.

Ви навчитесь готувати корисні страви, різноманітне меню та зможете смачно готувати для своєї сім’ї. 

ШЕФ-кухарі

Будь-якому ресторану поставлять лайк, якщо в основне меню додадуть позиції для тих, хто слідкує за своїм здоров’ям.

Ви вивчите більше 20-ти готових рецептів, які буквально зразу можливо вводити в меню, тим самим підвищуючи лояльність клієнтів.

Переваги курсу

Vector-1.png
НІ дієті
ТАК - ЗДОРОВОМУ ХАРЧУВАННЮ

Курс здорового харчування — це не конкретна дієта, а ціла система харчування, яка включає в себе страви, які насичені усіма корисними елемаентами, яких потребує наш організм для повноцінного здорового існування.

Наш принцип — їсти все, що корисно в необхідній кількості. Правильне харчування – це не на 2 тижні, а на все життя!

Rectangle-7-1.png
КОРИСНІ ПРОДУКТИ
ТА МОДНІ СУПЕРФУДИ

Кожен продукт містить в собі потрібні для організму вітаміни, поживні речовини та енергетичну цінність. Майже  кожен продукт можна розцінювати як суперфуд!

Риба, овочі, м’ясо, фрукти, спеції та прянощі — ми підібрали такі інгридієнти, які максимально наситять вас користю та будуть підтримувати ваш організм в тонусі!

Ellipse-9.png
АКТИВНИЙ ОБРАЗ
ЖИТТЯ

Кожна страна відмінно насичує усіма потрібними вітамінами, мінералами та енергією, для того щоб Ви могли займатись своїм улюбленим спортом без втоми та знемоги.

На курсі ми обов’язково торкнемось теми спорта та харчування, розкажемо що потрібно для того, щоб крім схуднення в підсумку ви отримали красиве та підтягнуте тіло з м’язами, а не обвислу шкіру. 

Polygon-4.png
ЗАМІНА
ПРОДУКТІВ

Улюблена страва може стати корисним, і навіть бургер!

Замінемо звичайну булочку на цільнозернову, додамо котлету на курку су-від, дадамо соус майонез, приготований власноруч, додамо червоний Песто на основі томатів та грецького горіха, додамо  низькокалорійний сир – та вуаля бургер став зовсім не страшний)

ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

це дуже смачно!

Ellipse-10.png
СОЛОДКЕ
НЕ НА ШКОДУ

Не обов’язково боятись солодощів при здоровому харчуванні, адже існує мільйон варіантів чим можна замінити той чи інший шкідливий продукт.

Про шоколад ми теж забули!

На курсі ми будемо використовувати чорний шоколад с великою місткістю шоколадних бобів, які в правильній кількості абсолютно ніяк негативно не вплинуть на ваш організм.

ОСОБЛИВОСТІ ПРОГРАМИ

  • на курсі ми вивчемо велику кількість технологій приготування
  • кожен день присвячений певній тематиці, і навіть десерти стануть корисними
  • ми покажемо як замінити певні продукти на більш корисні, використовуючи різні технології
  • у Вашому арсеналі буде велика кількість страв, і Ваше харчування стане різноманітним
  • навчимо Вас готувати десерти, які в рази корисніші ніж куповані
Отзывы
наших студентов
Анастасия Карповская
Анастасия Карповская
11 апреля 2019 г.
Читати далі
Отличная школа, мне кажется она обязательна к посещению всем кто хочет научиться вкусно готовить да и просто вкусно покушать, так как мастер-классы идут сразу с дегустацией! Все очень круто!
Любовь Панченко
Любовь Панченко
11 апреля 2019 г.
Читати далі
Пройшовши навчання в школі Євгенія Чернухи, залишаюся задоволена на всі 200%. За ту працю яку вони вкладають в своїх студентів, їм низький поклін. Дякую вам за знання, кваліфікований колектив, море емоцій та весело проведений час. А всім хто хоче займатися улюбленою справою бажаю не зволікати та нежаліти ні часу, ні фінансів, а рішече пройти навчання. Ви не пожалієте.
Відтворити відео

НАЙПОШИРЕНІШІ ПИТАННЯ ПРО КУРС

Для того щоб прийняти участь в курсі Вам необхідно:

  1. Уточнити у менеджера наявність місця;
  2. Записатись на курс, вказавши свої дані(ПІБ, номер телефону)
  3. Внести передплату у вказаному розмірі зручним Вам способом( готівка, карта ПриватБанку, сайт)

Курс носить універсальний характер, тому підійде як новачкам/домогосподаркам так і професійним шеф-кухарям або рестораторам

Навчання носить 100% практичний формат, де учні самі готують всі страви під керівництвом викладача.

Кожен день вивчають не менше 5-ти страв, на початку кожного дня видають роздруковані матеріали з рецептурою.

Всі приготовані страви на курсі дегустуються в процессі або забирають з собою.

В кінці курсу всі роздруковані матеріали дублюються на вказану електронну пошту.

До вартості навчання входять всі витратні матеріали, продукти, роздруковані матеріали, а також кава та чай.

Після курсу видається іменний сертифікат про проходження курсу з підписами викладачів.

X
X