CookerySchool

wok/лапша

WOK з гречневою лапшою та яловичиною stir-fry

Інгридієнти

  • Миндаль різаний – 2 ст/л
  • Соба (гречана лапша)  – 250 г
  • Рослинна олія – 3 ст/л
  • Яловичина (flank steak) – 350 г
  • Цибуля (порей)  – 1 шт
  • Часник – 4 зубка
  • Імбир (тертий)  – 1 ст/л
  • Пекінська капуста – 100 г
  • Морква (нарізана соломкою) – 1 шт
  • Устричний соус – 3 ст/л
  • Соєвий соус  – 3 ст/л
  • Кунжут – 1 ст/л

Технологія приготування:

Піджарте на сковороді миндаль приблизно 5 хвилин до золотистого кольору. Залиште в сторону

Приготуйте лапшу в великій кастрюлі з киплячої підсоленною водою, час від часу помішуючи, до готовності. Злийте воду, промийте, щоб охолодити та відкладіть в сторону

Нагрійте 1 чайну ложку рослинного масла в великій сковорідці на средньому вогні. Приправити стейк сіллю та перцем та жарьте приблизно 2 хвилини з кожної сторони до появи реакції Майара. Дайте готовому стейку відпочити, а потім наріжте твщиною по 8 мм.

Доки стейк відпочиває, витріть сковорідку та нагрійте 3 столових ложки рослинної олії на середньому вогні. Додайте цибулю, часник та імбир. Додайте до розм’ягчення, приблизно 1 хвилину. Додайте капусту та моркву. Жарьте, час від часу підкидуючи, до хрусту, приблизно 4 хвилини.

Змішайте вустричний соус, соєвий соус, оцет (рисовий за бажанням), кунжутне масло та 1/2 стакана води в невеликій мисці.

Додайте в сковорідку соус, лапшу та м’ясо. Переміщайте ще раз на розігрітій сковорідці, прожарьте ще приблизно хвилину та подавайте.

CookerySchool
mobile app

Записываться на обучение стало в 1000 раз быстрее, комфортнее и выгоднее!

Устанавливайте мобильное приложение от Кулинарной школы и участвуйте в WOW бонусной системе!

Получайте cashback в размере до 20% после каждого курса/мастер-класса, накапливайте бонусы и используйте их при оплате!

X