Інгридієнти для збивання слід зберігати в холодному місці, адже холодні краплі жиру будуть легше поєднуватись, охолоджуючись та густіючи, стабілізуючи бульбашки повітря💧
⠀
☝️🏻Крім того в’язкість холодних вершків вище чим в теплих, а це дає більшу стабілізацію наприклад майбутнього муссового торта. Якщо вершки в’язкі, підняття бульбашок повітря на поверхню сповільнується, отже, шансів “втекти” у них стає все менше і менше 🙂
Увага! Якщо взбивати теплі вершки, краплі жиру не будуть об’єднуватись і мусс не вийде стабільним.
Так що зверніть увагу на те, що якщо занадто сильно збити вершки, жирові краплі обратите внимание на то, что если слишком сильно взбить сливки, жировые капли могут об’єднаються і утворяться грудки, а бульбашки повітря будуть гірше затримуватись жиром та маса втратить об’єм.
Все повинно бути в міру!)